Beste USB-C-ladere for iPhone Xs Max, XS og iPhone XR i 2020: Gå på med hurtiglading

Til tross for stor forventning, har ikke Apples iPhones fra 2018 kommet med USB-C-port. Siden de er kompatible med hurtiglading, hadde det vært aktuelt å ta med denne etterlengtede funksjonen. Imidlertid er det unødvendig å gråte over den sølte melken. Forutsatt at du er villig til å omfatte turbolader, har vi gjennomgått de fineste USB-C strømadaptere for iPhone Xs Max, XS og iPhone XR tilgjengelig i markedet akkurat nå.

For å komme videre med hurtiglading, trenger du også en USB-C til lynkabel (sammen med en USB-C-lader som støtter). Med flere toppkvalitetsalternativer til disposisjon, forblir en enkel affære å velge det som kan oppfylle den høye etterspørselen. Sjekk hvilken av de følgende USB-C veggladere som er designet for å være ditt valg!

Topp 10 USB-C-ladere for iPhone Xs Max, XS og iPhone XR - 2019

#1. Anker 5-port lader

“Anker” er populær for å produsere de fineste ladere. Så jeg forventer topp 5-port USB-C lader i alle avdelinger.

Det ser ganske kompakt ut og lar deg lade flere enheter med rask hastighet. Med antiskrapdesignet er det i stand til å beholde glansen lenge.

Med det forhåndsbeskyttelsessystemet som tilbys, sørger laderen for at din iPhone forblir beskyttet mot flere vanlige trusler som kortslutning og overlading. Dessuten kommer veggladeren med 18 måneders standard garanti.

USP: Meget effektiv lading

Sjekk ut på Amazon

# 2. AUKEY

“AUKEY” har også vært en av de ledende produsentene av ladetilbehør. Det som har kalt min oppmerksomhet i denne USB-C-adapteren, er effektiviteten den gir opp de kompatible enhetene.

Laderen kommer med doble porter slik at du kan safte opp flere enheter samtidig. Takket være de innebygde beskyttelsesmidlene beskytter den smarttelefonen din mot vanlige farer som overstrøm for å sikre at enheten din blir ladet opp med den nødvendige sikkerheten.

Med den sammenleggbare pluggen kan den lett gli i lommen. Derfor kan du bære det enkelt. Dessuten kommer AUKEY vegglader med 24-måneders garanti.

USP: Sammenleggbar plugg for komfortabel bæring

Sjekk ut på Amazon

# 3. Anker PowerPort II

PowerPort II er nok en vegglader fra Anker, som fortjent har gått inn i denne oppstillingen. Selv om det kanskje ikke er så kompetent som søsken (nevnt ovenfor), kan det være verdt å vurdere alvorlig hvis du er ute etter et litt rimeligere alternativ.

PowerPort II har doble porter som leverer total 49, 5 W utgang som er god nok til å lade enheten din med en rask hastighet. Med flerprosjektets system gir laderen kompromissløs sikkerhet for enheten din. Den er godt bygget og lett. Dessuten kommer denne bærbare iPhone-laderen med 18 måneders garanti.

USP: Ultra-bærbar design

Sjekk ut på Amazon

# 4. PD (kraftlevering)

PD er en kompakt strømlader som støtter USB-C. Den er spesielt optimalisert for at din iPhone raskt skal lade enheten; innen 30 minutter kan denne vegladeren lade telefonbatteriet til 50%. Løper du sent til kontor eller møte? Ingen bekymringer; lade din iPhone med PD på noen få minutter.

Den kompakte designen til denne USB-C-laderen gjør den reisevennlig. Produktet tar liten plass i reiseveske eller fanny pack. Bortsett fra hurtiglading, får du 100% pengene-tilbake-garanti i ett år.

USP: Underwriters Lab-sertifiserte produkter

Sjekk ut på Amazon

# 5. CHOETECH

CHOETECH er kanskje ikke et stort navn som mange av rivalene. Når det gjelder å produsere ladere av høy kvalitet, kan det imidlertid gi et langt løp til det beste i virksomheten.

Snakker om denne laderen; den har en enkelt USB-C-port som tilbyr 3amp-utgang som er ganske tilstrekkelig til å lade smarttelefonen din raskt. Når det gjelder sikkerhet, gjør det en ganske god jobb med å forhindre vanlige farer som kortslutning på lang avstand. Designmessig synes jeg det er ganske enkelt og kan motstå mindre støt.

Hvis du er villig til å skaffe en rimelig lader med en USB-C-port, er denne et bedre alternativ.

USP: Innebygde sikringstiltak

Sjekk ut på Amazon

# 6. LENTION

LENTION bringer en perfekt reisefølge for globetrottere, som flyr over kontinentene. Hold denne USB-C-laderen til din iPhone med deg, og du kan lade iOS-enhetene dine hvor som helst. Den sammenleggbare pluggen gjør at du enkelt kan legge denne laderen i reisebagen.

Bortsett fra USB-C-lading, gir denne veggen deg også to USB-A-ladeporter for å slå på andre enheter du har med deg under reiser. Du kan bruke alle de tre portene samtidig for å lade den bærbare / Mac, iPhone og iPad. Med sin innebygde intelligente shunt kan denne laderen kontrollere temperaturen og beskytte enheten mot kortslutning og andre skader.

USP: Multifunksjonell lading

Sjekk ut på Amazon

# 7. RND strømløsninger

Skulle du tenke på å gå for en enkel portport-lader, kan “RND Power Solutions” være en av de store utfordrerne for ditt behov. Akkurat som de fleste av sine kolleger, er det også på den lettere siden. Som et resultat vil du finne at den passer godt til din lange reise.

Når det gjelder muligheten til å lade de støttede enhetene, bør denne vegladeren ikke skuffe deg. Jeg mener du kan få ønsket effektivitet og hastighet for å øke batteriet på smarttelefonen din med topp hastighet. I tillegg kommer RND Power Solutions-lader med ett års garanti.

USP: Et fint rimelig alternativ

Sjekk ut på Amazon

# 8. Quntis

Quntis leverer bedre ytelse enn den originale kabelen som leveres av Apple. Hvis du allerede har kjøpt en USB-C til lynkabel, trenger du denne PD-veggladeren, som raskt kan lade iOS-enhetene dine. Mens du lader enheten din, beskytter Quntis multipotent sikkerhetssystem smarttelefonene og nettbrettene dine fullstendig.

Det er en Apple-sertifisert lader. Derfor får du original Apple-brikke i Quntis-lader og kabel; denne brikken gjenkjenner automatisk enheten din og leverer strøm deretter.

USP: Multipotent sikkerhetssystem

Sjekk ut på Amazon

# 9. ESR

ESR er et populært merke av iPhone og iPad tilbehør. Bortsett fra skjermbeskyttere og etuier, produserer ESR også ladetilbehør. Denne USB-C veggladeren gir 50% batteri på enheten på bare 30 minutter. Denne laderen kommer med en smart IC-brikke, som automatisk oppdager enheten din og leverer optimal lading.

Det er to USB-C-porter på laderen, derfor kan du lade to USB-C-enheter samtidig. Kompakt og bærbar design gjør det mulig for deg å ta denne veggladeren hvor som helst. Laderen er tre ganger raskere enn Apples lager 5W adapter.

USP: Smart IC-brikke

Sjekk ut på Amazon

# 10. T ATHINK

Hvis du ikke har en USB-C til USB-C-kabel, er det ikke nødvendig å kjøpe den separat. Denne laderen leveres med en 6, 6 fot ledning i esken. Den har også en liten blå LED som indikerer lading. Designet er slank, kompakt, presentabel. Dessuten er den behagelig nok å ha i jeans-lommen.

Videre er den utstyrt med internasjonale sikkerhetsstandarder sammen med FCC og CE-sertifisering. Til slutt er det vennlig på lommeboka også.

USP: 6, 6 fot kabel inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 11. TECHDOTY

“TECHDOTY” hører til gruppen av veggladere som er designet for å passe perfekt til dine grunnleggende krav. Denne USB-C kompakte laderen har en enkelt port som kan være tilstrekkelig for å holde en enhet slått på. 3amp-utgangen er anstendig, om ikke utmerket.

Det er sertifisert av RoHS og CE-byråer. Så du kan forvente at denne adapteren aldri vil la farer skade enheten din når den er på ladningen. Og 18-månedersgarantien øker profilen ytterligere som en pålitelig lader.

USP: Lett design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt beste alternativ?

Med så mange høykvalitetsladere, burde det ikke vært noen stor sak å velge den som kan få jobben din gjort. Selv om de kjente navnene alltid har de bedre alternativene, har noen av de mindre kjente produsentene kommet frem til flaggskipsmorderne. Som en potensiell kjøper vil du gjerne ha flere alternativer slik at det forblir enkelt å velge ut en mer pålitelig.

Se også på disse andre tilbehørslistene:

  • Beste dokkingstasjoner for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
  • Beste trådløse strømbanker for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
  • Beste trådløse ladere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
  • Beste billadere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR

Hvilken av de ovennevnte laderne har du valgt for din iPhone? Det ville være flott å kjenne valget ditt i kommentarfeltet nedenfor. Sørg for å laste ned iOS-appen din og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av det nyeste iPhone-tilbehøret.