Slik skanner du dokumenter med filer-appen på iPhone og iPad

Det var ikke så lett å skanne dokumenter og lagre dem på PDF når brukerne hadde iOS 10 på iPhone og iPad. Så kom dokumentskanningsfunksjonen i Notes App i iOS 11-oppdatering, og for å være ærlig var det en lang prosess generelt. Og her kommer iOS 13-oppdateringen som endret måten å skanne et dokument med Files-appen på.

Ja, du har hørt det riktig! Du trenger ikke å bruke Notes-appen for å skanne dokumentene dine og lagre dem som PDF på din iPhone som kjører på iOS 13. I stedet gjør den nye funksjonen som er i Files-appen selve jobben for deg! Så i dag skal jeg vise deg hvordan du skanner et dokument med Files-appen i iOS 13 på iPhone eller iPad.

Slik skanner du dokumenter direkte til filer-appen på iPhone eller iPad i iOS 13

I et travelt liv forlegger du ofte dokumentene dine, og noen ganger glemmer du dem til og med når du trenger det mest. Følg fremgangsmåten nedenfor for å sikre at alle dokumentene dine er lagret på din iPhone som en PDF-fil. Her går vi!

Trinn 1. Åpne Files-appen på din iPhone og trykk på Bla gjennom alternativet nederst på skjermen hvis du er i delen Nyheter.

Steg 2. Trykk nå på ellipsisikonet (•••) fra øverste høyre hjørne. Fra popup-vinduet trykker du på alternativet Skann dokumenter .

Trinn 3. På den øverste linjen kan du finne blitsalternativet og visse filtre ved siden av blitsikonet. Du kan velge den som passer til lysforholdene, eller bare la den være i Auto-modus og overlate resten til kameraet.

Trinn 4. Plasser de nødvendige dokumentene under kameraet og ta dem. Endre grensen ved å justere boksen slik at den passer til dokumentet i perfekt form! Når du er ferdig, trykker du på Behold skanning fra bunnen av skjermen og trykker på Lagre etterfulgt av mappen du vil lagre i.

Hvis du vil redigere det gjeldende skjermbildet i stedet for å lagre det direkte, fortsett til neste trinn.

Trinn 5. Trykk på miniatyrbildet av skjermdumpet tatt nede til venstre på skjermen .

Trinn 6. Du vil nå finne alternativer for å dra hjørnene, bruke visse filtre og rotere dokumentet nederst på skjermen. Bruk de nødvendige endringene etter dine behov, og trykk på Fullført → Trykk på Fullført igjen . Trykkpå Lagre fra bunnen av skjermen til høyre til ønsket mappe.

Det er det! Du har nå skannet dokumentet ved hjelp av Files-appen sammen med nødvendige redigeringer.

Pro-tips: Åpne mappen der du hadde lagret filen, trykk lenge på den aktuelle filen og trykk på Info . Du vil se at filen automatisk lagres som PDF uten noen ekstra prosess. Ved å trykke lenge på filen, kan du også bruke markering for å legge til en signatur til dokumentet om nødvendig. Dessuten kan du også flytte eller kopiere filen til en annen mappe og også gi nytt navn til filen ved behov ved å bruke det samme alternativet for langt trykk.

Oppsummering ...

Jeg håper dette endrer måten du skanner dokumenter på din iPhone. Glem notater og få hendene i den nye Files-appen for å lagre dokumentene dine som PDF i løpet av en brøkdel av sekunder!

Anbefalte innlegg du må lese nå!

  • Slik får du tilgang til kolonnevisning i iPadOS Files-appen
  • Beste iPhone File Manager-apper
  • Hvordan redigere PDF-filer på iPhone eller iPad med PDF Editor Apps
  • Slik får du tilgang til filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad

Jeg er sikker på at du vil skanne dokumenter til fingerspissene ved å bruke denne funksjonen i Files-appen på din iPhone. Har du prøvd denne funksjonen på din iPhone ennå? Del opplevelsen din med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram når du prøver den! Forsikre deg om at du laster ned iOS-appen din for å vite de nyeste funksjonene i kommende iOS-versjoner.

 

Legg Igjen Din Kommentar