Siri-appforslag som ikke fungerer i iOS 10 på iPhone? Tips for å fikse det

Avhengig av tidligere oppførsel, tid på dagen, beliggenhet, foreslår Siri deg apper. Hvis du for eksempel bruker Apple News om morgenen, blir Nyhetene oppført hver morgen nederst til høyre på låseskjermen på iPhone-en din.

Den proaktive funksjonen lar deg finne apper mye raskere og enklere. Du trenger ikke bruke tid på å tenke på hvilken app du ønsker å bruke på et bestemt tidspunkt.

I dag så jeg ikke at Siri foreslo apper på låseskjermen på min iPhone som kjører iOS 10 om morgenen når jeg regelmessig bruker, Nyheter, Flipboard eller flere andre apper. Jeg prøvde noen få triks, og forslaget til Siri-appen begynte å fungere ordentlig. Her er triksene som lar meg fikse Siri-appforslag.

Siri-appforslag som ikke fungerer på iPhone og iPad? Tips for å fikse det

Forslag til apper fungerer med Siri App Suggestions-widgeten. Derfor, hvis widgeten ikke er lagt til i listen, vises ikke appen på låseskjermen.

Trinn 1. Sveip fra venstre ramme for å gå til widget-skjermen.

Steg 2. Deretter må du bla ned til bunnen.

Trinn 3. Nå, trykk på Rediger .

Trinn 4. Neste, sørg for at Siri App Suggestions- widgeten er inkludert i listen.

Hvis det ikke er der i listen ovenfor, bare finn den under Flere widgeter og trykk på den grønne pluss-knappen for å inkludere den. (For å administrere widgets perfekt, sjekk ut dette innlegget.) Til slutt, sørg for å trykke på Ferdig for å bekrefte.

Løsning 2: Ta hensyn til Siri-forslag og lokasjonstjenester og start iPhone på nytt

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Spotlight Search.

Trinn 3. Slå av Siri-forslag.

Trinn 4. Åpne Innstillinger → Personvern.

Trinn 5. Plasseringstjenester og slå den av.

Start din iPhone på nytt (Trykk og hold nede Hjem- og hvilemodus-knappen på en gang på eldre iPhone og iPad. For å starte iPhone 7 og 7 Plus på, bare trykk og hold nede volumknappen og hvilemodus-knappen samtidig) og slå på på Siri-forslag og Location Services-brytere.

Løsning 3: Tilbakestill alle innstillinger

Det vil ikke slette medier eller data fra din iPhone, men angi den til fabrikkinnstillingene.

Åpne Innstillinger-appen → Generelt → Tilbakestill → Tilbakestill alle innstillinger.

Det er det!

Jeg er ganske sikker på at disse triksene vil gjøre jobben gjort for deg. Imidlertid, hvis du har noe annet tips om å løse dette problemet, kan du gjerne skyte synspunkter i kommentarfeltet nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også ut iOS-appen din på iPhone og iPad.