Slik blokkerer eller ikke vennlige mennesker i Facebook på iPhone og iPad

Folk liker å få venner på Facebook. Noen Facebook-brukere ønsker til og med å ha flere venner enn noen andre bare for å vise hvor populære de er på dette sosiale nettstedet. Tross alt, som ikke vil ha tusenvis av venner! Imidlertid er det mange anledninger du må bli uvennlig eller blokkere en Facebook-venn fullstendig av personlige årsaker.

Skulle du ønske å blokkere eller umgås venner på iPhone eller iPad, kan du gjøre det her. Men før du går videre med prosessen, bør du kjenne til den subtile forskjellen mellom blokkering og uvennlige mennesker i Facebook.

Uvennlighet: Når du ikke blir venn med noen på Facebook, vil han fortsatt kunne se profilen din og kan til og med sende deg venneforespørsel.

Blokkering: Når du blokkerer noen på Facebook, vil han ikke kunne se profilen din og kan heller ikke sende deg venneforespørsel.

De fleste Facebook-brukere kan ikke være i stand til å skille mellom Unfriend og Block som begge er litt lyd for å utføre lignende funksjon. Imidlertid har de mye forskjell.

Slik blokkerer du mennesker i Facebook på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start Facebook- app.

Steg 2. Trykk på Mer fra nedre høyre hjørne.

Trinn 3. Bla ned og trykk på Innstillinger under Innstillinger.

Trinn 4. Trykk på Blokkering.

Trinn 5. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil blokkere.

Trinn 6. Trykk på Blokker.

Det er gjort! I tilfelle du ønsker å ombestemme deg og vil fjerne blokkeringen av denne personen, vil du se navnet hans her under Blokkerte brukere. Så kan du trykke på Fjern blokkering foran navnet hans for å la ham være din venn igjen.

Slik unnlater jeg mennesker på Facebook

Slik kan du unfriend en Facebook-venn, hvis du ikke vil blokkere ham fullstendig. Husk at personen fremdeles kan se profilen din, se bildene dine og til og med sende venneforespørselen din.

Trinn 1. Start Facebook- app.

Steg 2. Trykk på Mer fra nedre høyre hjørne.

Trinn 3. Trykk på Venner under Favoritter.

Trinn 4. En liste vises ved å trykke på Venner.

Alternativt,

Trinn 4. Søk i vennen du vil bli uvennlig, og trykk på Venner.

Trinn 5. Trykk på Unfriend.

Det er det!
 

Legg Igjen Din Kommentar