Slik ser du treningsøktene dine i aktivitetsappen på iPhone

Treningsøkter er den dyrebare tiden du bruker for å gjøre livet vakrere og sunt. Dette gjør det obligatorisk for deg å sjekke treningsøktene dine i Aktivitetsappen. Det er også obligatorisk for kondisjonsfreaks å følge med på hvor mye tid de trente, hvor mange kalorier de brente, hjerterytmen, distansen du løp / gikk og annen viktig informasjon om treningen din.

Heldigvis har iOS 9.3 introdusert en ny funksjon Workouts. Og dette forteller deg mer om kondisjonsregimet ditt. Med Apple Watch kan du enkelt spore detaljer samlet inn av Apple Watch synkronisert med iPhone. Les denne informasjonen nedenfor og spore din fysiske aktivitet i Aktivitetsappen.

Slik ser du treningsøktene dine i Activity-appen på iPhone

Forsikre deg om at Apple Watch er synkronisert med iPhone før du går foran.

Start Activity-appen på iPhone → Trykk nå på Workouts-ikonet som vises i midten av skjermen til iPhone → Hvis iPhone ikke er sammenkoblet med Apple Watch, finner du skjermbildet nedenfor:

Etter å ha synkronisert Apple Watch med iPhone, start Workout-app på Apple Watch.

Nå kan du se alle øvelser i Workouts-funksjonen i Activity-appen på iPhone.

Merk at i treningsøkter-funksjonen vil alle treningsøktene dine vises etter måned. Hvis du vil se individuelle treningsøkter, må du trykke på en dag. Det vil vise en rekke treningsøkter, tiden du har brukt til treningsøktene, og kalorier du brente under treningsøktene.

Trykk på individuelle treningsøkter for å se detaljene for hver trening.

Endelig kan du dele treningsdetaljene dine med vennene dine på sosiale medier. Trykk på det Share-ikonet som vises i øverste høyre hjørne av telefonens skjerm. Utfordre vennene dine til å trene mer enn du gjorde.

Når du deler treningsdetaljene dine, ikke glem å dele denne fantastiske informasjonen på sosiale medier. Send inn tilbakemelding på denne informasjonen på våre sosiale mediekanaler Facebook, Twitter og Google Plus.
 

Legg Igjen Din Kommentar