Beste iPhone 6/6 Plus Bluetooth-tastaturer i 2020 for Ultimate Typing Experience

Fysiske tastaturer er alltid førstevalget for meg fremfor virtuelle. Ingenting kan slå den avanserte teknologien og den rike bekvemmeligheten som Bluetooth-tastaturene kan tilby. I tillegg til at de er lette med den blanke profilen, kan de brukes med en rekke enheter med ytterste effektivitet - i motsetning til de konservative!

Bluetooth-tastaturer har sitt spesifikke verktøy. De forbedrer ikke bare skrivingen, men gjør det også utrolig enkelt. Og det er der forskjellen ligger.

I tilfelle du er ute etter et elegant designet Bluetooth-tastatur til iPhone 6 Plus, har vi presentert noen av de mest etterspurte tastaturene. Alt sammen for å velge ett kult tastatur til din iPhone? Her er en kortliste over de beste iPhone 6 og 6 Plus Bluetooth-tastaturene. På tide å starte avtalen!

De beste Bluetooth-tastaturene for iPhone 6 og 6 Plus - 2019

#1. Microsoft Universal Mobile Keyboard

Dette Bluetooth-tastaturet fra Microsoft har en enorm batterilevetid. Etter en full lading kan den vare i nesten 3 måneder, noe som er en stor fordel. Bortsett fra det, er tastene ekstremt myke og kan føle stryket enkelt.

I tillegg til dette er tastene også søppelbestandige sammen med en stoffoverflate for å beskytte tastaturet mot støt eller fall. Alt i alt er det et anstendig produkt med skriveopplevelse av høy kvalitet.

USP: Spillresistente nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 2. Logitech K480

Selv om dette er et tastatur på datamaskinen, fungerer det også med smarttelefoner og nettbrett. Tastaturet lar deg veksle mellom tre tilkoblede enheter - bare vri på den enkle bryteren og den er klar. Den integrerte holderen holder enheten din i riktig vinkel, slik at du kan lese mens du skriver.

Tastaturets utforming gjør det enkelt for deg å skrive med alle nødvendige tastene og snarveiene. Selv om det kanskje ikke er ditt første valg, vil det bare fungere perfekt med enheten din.

USP: Meget responsive nøkler

Sjekk ut på Amazon

# 3. ZAGG

Med en sammenleggbar design, er ZAGG designet for å være ultra-bærbar. Du kan enkelt bære den selv i den lille lommen. Tastene er spesielt utviklet for å forbedre skrivingen. Spesielle funksjonstaster er laget for å betjene nødvendige funksjoner på enheten din direkte fra selve tastaturet.

Innebygd stativ lar deg bruke smarttelefonen eller nettbrettet ditt mer komfortabelt. Dessuten har dette tastaturet et oppladbart litiumpolymerbatteri av topp kvalitet som tilbyr lang tid. Som et resultat vil du ikke bry deg om å lade tastaturet for ofte.

USP: Sammenleggbar design

Sjekk ut på Amazon

# 4. iClever BK03

Hvis du virkelig setter pris på sammenleggbar design, vil du gjerne ta en tur på iClever BK03. Det trefoldige tastaturet kan lett gli i lommen. Den er konstruert med høykvalitets aluminiumslegering og er veldig holdbar.

Tastene føles responsive og gjør det å skrive til en smertefri opplevelse. Med automatisk avstenging-funksjonalitet tillater det ikke unødvendig batteriforbruk. Dessuten har du to fargealternativer som svart og hvitt. På toppen av alt støtter BK03 tastatur 18 måneders garanti.

USP: Høykvalitets aluminiumslegering

Sjekk ut på Amazon

# 5. Arteck HB030B

Jeg har funnet Arteck HB030B opp til merket på alle aspekter. Det første som har tiltrukket meg på dette tastaturet er bakgrunnsbelysningen på syv farger, som gjør det litt mer praktisk å skrive selv i miljøer med lite lys.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er den taktiske tilbakemeldingene som tastene tilbyr. Det betyr at du vil like å skrive på det. Å ja, det gir opptil 6 måneders batterilevetid. Videre er HB030B drevet av en 24-måneders garanti.

USP: 7-fargers LED-bakgrunnsbelysning

Sjekk ut på Amazon

# 6. OMOTON

Hvis du ønsker å gå på en fullverdig skriveopplevelse, kan OMOTON være verdt å ta en titt på. QWERTY-oppsett med hurtigtaster lar deg skrive med ønsket fleksibilitet. Dessuten føles tastene sprø og enkle å trykke på.

Opptil 30 dager batterilevetid er anstendig, og med automatisk hvilemodus sikrer det at det ikke er unødvendig strømforbruk. Den lette og slanke designen lar deg bære den med letthet. I tillegg kommer OMOTON i to flotte farger: svart og hvitt.

USP: QWERTY Layout

Sjekk ut på Amazon

# 7. MOTONG

MOTONG har et elegant design. Det tilbyr 700 timers batterilevetid for å sikre at arbeidet ditt knapt blir avbrutt. Det er også en automatisk hvilemodus som forhindrer unødvendig batteriforbruk.

Med tillatelse fra stativet forblir det stabilt, slik at du kan skrive inn toppgir. Når det gjelder nøkler, er de veldig lydhøre og tilbyr taktil tilbakemelding. Videre er MOTONG støttet av livstidsgaranti.

USP: 700 timers kjøretid

Sjekk ut på Amazon

# 8. Joyzy

Joyzy kan ideelt oppfylle etterspørselen din hvis du er ute etter et ultra-lett og bærbart tastatur til iPhone. Du kan raskt brette den og bære selv i den lille lommen. Utover den kompakte designen gir tastene bedre tilbakemelding, slik at du kan skrive e-post eller melding uten problemer.

40 timers kjøretid gjør det til et anstendig Bluetooth-tastatur. Med god oppbygging har Joyzy fått nok styrke til å være en langvarig følgesvenn for iOS-enheten din.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Sounwill

Sounwill Keyboard er designet for det minimalistiske. Den har et sammenleggbart design som gjør det mer praktisk å bære. De svært lydhøre tastene gjør det enkelt å seile. I tillegg til det kommer den også med et eget stativ for din iPhone 6/6 Plus, som du kan justere etter ditt behov.

Med 180 dagers ventetid og 40 timers kjøretid, er det et praktisk verktøy du kan skrive. Tastaturet er kompatibelt med flere operativsystemer, og du kan koble deg til dem ved å bruke funksjonstasten. Til slutt er det to fargevalg - svart og hvitt.

USP: 180 dagers ventetid

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ordrett VER97753

Verbatim Bluetooth har en ganske kompakt design. Du kan raskt koble tastaturet til iOS-enheten og begynne å skrive. Lavprofiltastene gir den nødvendige komforten mens du skriver.

Med forbedrede funksjonstaster, ekstra kontroller for lysstyrke, strøm av og låsing av enheter, har tastaturet pakket alle kvalitetene for å forbedre skrivingen. Takket være den lange batterilevetiden vil arbeidet ditt fortsette å være på rask vei.

USP: Lavprofiltaster

Sjekk ut på Amazon

# 11. Jelly Comb

Jelly Comb Keyboard er designet for det minimalistiske. Den har et sammenleggbart design som gjør det mer praktisk å bære. De svært lydhøre tastene gjør det enkelt å seile.

Med 18 dagers ventetid er det et nyttig verktøy du kan skrive. Den har en ladekabel slik at du kan slå opp batteriet på en sikker måte. Dessuten har du fire fascinerende fargevalg å velge mellom.

USP: Ultra-bærbar

Sjekk ut på Amazon

# 12. iWerkz

iWerkz Keyboard er designet for det minimalistiske. Den har et sammenleggbart design som gjør det mer praktisk å bære. De svært lydhøre tastene gjør det enkelt å seile.

Med 30 dagers ventetid og 44 timers kjøretid, er det et praktisk verktøy du kan skrive. Den har en ladekabel slik at du kan slå opp batteriet på en sikker måte. Dessuten har du fem fascinerende fargevalg å velge mellom.

USP: Ultra-bærbar

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Nå som du har undersøkt de beste alternativene, la oss få vite hvilken som ser lovende å koble sammen med iOS-enheten din? Er det den som tilbyr fullverdig skriving? Det ville være fint å kjenne valget ditt.

Ikke gå glipp av:

  • De beste batterietui til iPhone 6 Plus
  • Beste kraftbanker for iPhone
  • Beste billader for iPhone 6/6 Plus
  • Beste bilmonteringer for iPhone 6 Plus

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår, og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese mer slike topputstyr tilbehør.