Hvordan sette opp medisinsk akutt-ID på iPhone og iPad

Jeg antar at dere alle er ganske kjent med helse-appen som er tilgjengelig på iPhone eller iPad. De fleste av dere er kanskje også klar over akutt medisinsk ID, men for de som ikke er det, inneholder medisinsk ID for akutt informasjon om helsen din som kan brukes i tilfelle du møter noen medisinske behov.

Den beste delen om å sette opp en akutt medisinsk ID er at alle andre enn deg enkelt kan få tilgang til er rett fra låseskjermen. De kan få en ide om helseplagene dine og prøve å hjelpe så snart som mulig. Hvis du ikke har konfigurert medisinsk ID allerede, er det riktig tidspunkt å gjøre det. Prosessen er enkel og tar knapt et par minutter, så ta en titt nedenfor for mer informasjon.

Hvordan sette opp medisinsk akutt-ID på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Health-appen fra startskjermen til iPhone / iPad.

Steg 2. Trykk på “Medisinsk ID” nederst til høyre hjørne → Trykk nå på “ Opprett medisinsk ID ” for å begynne å legge til helseopplysningene dine.

Trinn 3. På neste skjermbilde skriver du inn alle medisinske detaljer inkludert allergier, helsetilstand, kontaktinformasjon og eventuelle spesielle merknader. Dette vil være nyttig i nødstilfeller, og alle rundt deg kan raskt få tilgang til disse detaljene.

Trinn 4 Når du er ferdig med å legge til detaljene, kan du slå PÅ “Vis når det er låst” . Denne funksjonen er valgfri, men anbefales på det sterkeste. Årsaken er at alle detaljene du har lagt inn, vil være synlige for andre, selv om din iPhone / iPad er låst med en passordkode.

Det er alt; kan du nå avslutte Helse-appen og låse iPhone / iPad. Du kan bekrefte om det fungerer eller ikke ved å sveipe opp til passkodeskjermen og deretter tappe på nødstilfelle etterfulgt av å tappe medisinsk ID . Selv om denne funksjonen er valgfri, vil vi sterkt anbefale å sette den opp hvis du har alvorlige skader eller helseproblemer.

Gi oss beskjed om tilbakemeldingen din om artikkelen ovenfor ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Telegram.