De beste spillkontrollere for iPhone, iPad og Apple TV i 2020 for å forbedre spillopplevelsen

Å spille høyeoktanske spill er absolutt moro. Alt du trenger å ha for å glede deg over spilling til ditt hjerte er en evig sjel. Den andre tingen du trenger å ha er den beste spillkontrolleren for din iPhone, iPad eller Apple TV.

Leter du etter en fantastisk spillkontroller for iOS-enhet eller Apple TV? Du trenger ikke se lenger enn denne fantastiske kolleksjonen. La oss sjekke ut hvilken som er grunnlagt for din spesifikke jakt!

Beste spillkontrollere for Apple TV, iPhone, iPad og iPod i 2019

#1. SteelSeries Nimbus

Som en power player vil du gjerne ha “SteelSeries Nimbus” til disposisjon. Den er designet for å la deg være i full kontroll og eliminere fiendene dine med den nødvendige teft.

Takket være de trykkfølsomme knappene forblir tiden din med det actionfylte spillet på topptur. Men det som skiller Nimbus fra hverandre er de enorme 40 timene med batterilevetid. Det betyr at du ikke trenger å bry deg om å lade spillkontrolleren din gang på gang.

USP: Trykkfølsomme knapper

Sjekk ut på Amazon

# 2. YF2009

Hvis kvalitetssikring er din prioritet når du kjøper en spillkontroller, må du ikke se lenger. Denne ene formen YF2009 er Apple MFi-sertifisert, og du kan stole på kvaliteten på produktet. Noe av det beste er at kontrolleren støtter de fleste spillene fra App Store, og også fungerer feilfritt med Apple TV.

Det innebygde litiumbatteriet lar deg glede deg over favorittspillene dine i flere timer. Utenom det har den også et spesielt sted for din iPhone, bare plassering på kontrolleren og spillet på. Til slutt er det ingen fargevalg tilgjengelig.

USP: MFi-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 3. Loong

Å, denne ser bra ut for alle typer spill, ikke sant? Med trendy design får Loong øyeblikkelig blikk.

Takket være de svært responsive knappene, gir den deg mer fleksibilitet. Uansett om det er hopping, sving eller skyting, kan du få alt gjort med ønsket teft. Oh yeah, Loong har støtte for mange spill, slik at du aldri vil gå tom for alternativer.

USP: Trendy design

Sjekk ut på Amazon

# 4. MAD GIGA

Jeg liker dette tilbudet fra MAD GIGA. Det ser ganske kompakt ut og har svært responsive knapper. Derfor slipper du å legge ekstra krefter for å holde full kontroll mens du spiller spill. Som en spiller er dette nøyaktig hva du vil ha, spesielt når du går head-to-head mot flere spillere på en gang.

Det er grunnlagt å jobbe med en rekke spill som slåssing, uendelig løping og mer. Dessuten kan du bruke denne trådløse spillkontrolleren med ikke bare iOS-enheten din, men også Android og Windows-PC.

USP: Bred kompatibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 5. SteelSeries Stratus

Dette er den andre spillkontrollen fra SteelSeries på denne listen. Utstyrt med trykkfølsomme knapper, lar den deg kontrollere spillet ditt med den nødvendige presisjon. De fire lysdiodene viser spillerstatus under flerspillerspill. Den har glidebryteren på / av slik at du kan spare batteri når du ikke bruker det. Den fargekodede handlingsknappen forbedrer en opplevelse. Det tilbyr ti timers spill.

Den støtter iPhone, iPad og iPod. Dessverre fungerer det ikke med Apple TV.

USP: USP: Fargekodede handlingsknapper

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå!

Du vil gjerne se på disse interessante innleggene som de beste romfarne for iPhone, actionspill, de beste Super Mario Run-alternativene osv.

Så har du plukket ut noen av disse spillkontrollerne til iOS-enheten din eller Apple TV? Det ville være fint å kjenne valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.