Slik får du mer stardust i Pokémon Go på iPhone / iPad

“Pokémon Go” viser seg å være en skikkelig avtale for spillelskere. Alle der ute inkludert meg er i helvete med å fange masse Pokémon og vinne noen treningssentre i alle farer. Plutselig ser det ut til å være mye stolthet på spill for å bevise ens overherredømme!

Du trenger dyrebar Stardust så vel som Candy for å flate opp Pokémon. Siden Stardust er universell og av en enkelt type, kan du bruke den på alle skapninger.

Stardust skal brukes på Pokémon som allerede er utviklet. Sørg for ikke å kaste bort denne hardt opptjente varen på en 10 CP Pidgey eller 500 CP Evee. Det er bedre å spare for en 1500+ SP Vaporeon eller 1600+ Rapidash. Personlig bruker jeg ikke stardust før jeg har nådd nivå 25.

LES OGSÅ: Hvordan få mer godteri i Pokémon Go

Slik får du mer Stardust i Pokémon på iPhone / iPad

  • Du kan ikke kjøpe Stardust. I stedet må du gi ditt beste for å tjene det.
  • For meg er den beste måten å få mye stardust å stasjonere Pokémon din på GYM, som enten du har hevdet eller laget ditt har vunnet. Du får 500 stardust for hvert treningsstudio du påstår.

Trinn 1. Fra start må du besøke et treningsstudio og velge det.

Steg 2. Deretter må du trykke på pluss-knappen nederst til venstre på skjermen.

Trinn 3. Nå må du velge Pokémon du ønsker å stasjonere på treningsstudioet. Trykk deretter på "ja." (Nå må du vente i 24 timer.)

Trinn 4. Åpne Pokémon Go og trykk på Poké Ball nederst på skjermen.

Trinn 5. Trykk på Butikk.

Trinn 6. Trykk på skjoldet og sa "Samle nå" øverst til høyre på skjermen.

Det er det!

Slik får du stardust ved å slå egg i Pokémon Go

Det er en annen måte du kan få stardust på. Skjønt det kan være litt vondt.

Trinn 1. Åpne Pokemon Go på din iPhone.

Steg 2. Deretter trykker du på Poké-ballen nederst på midten av skjermen.

Trinn 3. Nå må du velge " Pokémon."

Trinn 4. Deretter må du trykke på, velg kategorien "Egg" og deretter velge et egg.

Trinn 5. Trykk på "Start inkubasjon, " Deretter må du velge en inkubator.

Husk: Når du starter spillet, får du en inkubator. Imidlertid kan du få mer fra Poke Stops eller kjøpe det i butikken. Én rugemaskin lar deg kleke tre egg.

Trinn 6. Sørg for å sjekke antall kilometer som er oppført under egget, da du må gå denne avstanden for å klekke ut egget.

Trinn 7 Til slutt begynner du å gå rundt til du kommer til avstanden. Når du har oppnådd det angitte antallet kilometer, klekkes egget. Og du vil få stardust så vel som en ny Pokemon.

Det er det!

Du kan gjenta disse smarte metodene for å få mye mer stardust. Vet du noen annen måte å oppnå det samme? Det ville være bra hvis du deler disse ideene med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også appen vår.

Les mer relatert innhold

“GPS-signal ikke funnet” i Pokémon Go på iPhone: tips for å fikse

Jignesh Padhiyar Pokémon Go er uten tvil det desidert mest populære spillet med tanke på suksess uten enestående. Etter å ha installert det fantastiske augmented reality-spillet på ...

Slik løser du Pokémon Go Crashing eller Server Issue på iPhone eller iPad

Jignesh Padhiyar Så snart jeg startet min uendelige overbærenhet med det hotteste spillet på planeten (for tiden) "Pokémon Go", kjente jeg min kjærlighet til ...

Slik løser du Pokémon Go for problemer med Apple Watch-krasj, synkronisering og batteri

Jignesh Padhiyar Pokémon Go for Apple Watch har ikke vært så bra for noen brukere. Problemer som krasjer, synkroniserer, treg lasting og tapper batteri hjelper ikke ...
 

Legg Igjen Din Kommentar