Hvordan aktivere totrinnsverifisering på Amazon på iPhone og datamaskin

En av de beste måtene du kan beskytte kontoen din er ved å legge til et ekstra lag med beskyttelse for å forhindre hacking eller brudd på personvern. Vet du at du også kan aktivere totrinnsverifisering for Amazon-kontoen din?

Selv om det er ganske greit å sette opp tofaktorautentisering for Amazon, er det ikke mange som vet prosessen. Det er ikke noe alternativ å få det gjort via mobilappen sin (i det minste foreløpig). Derfor må du ta turen til Amazon-nettstedet og deretter aktivere 2-trinns bekreftelse derfra. La oss sjekke ut hvordan det fungerer!

Hvordan konfigurere totrinnsverifisering for Amazon på iPhone og datamaskiner

Trinn 1. Gå over til //www.amazon.com/ fra din iPhone eller datamaskin og logg inn på kontoen din. Klikk deretter på Konto og lister - som er rett under navnet ditt.

Steg 2. Nå, klikk på kontoen din .

Trinn 3. Under Kontoinnstillinger klikker du deretter på Innloggings- og sikkerhetsinnstillinger .

Trinn 4. Klikk på Rediger som er ved siden av avanserte sikkerhetsinnstillinger .

Trinn 5. Klikk på Kom i gang .

Deretter må du oppgi telefonnummeret ditt (Du kan bli bedt om å oppgi kontopassordet ditt for sikkerhetsformål) og klikke på Send kode .

Trinn 6. Nå vil en bekreftelseskode bli sendt til enheten din. Skriv det inn, og klikk deretter på Bekreft kode og fortsett.

Deretter har du muligheten til å velge en sikkerhetskopimetode . Det er to måter du kan velge en sikkerhetskopimetode - enten å legge inn et annet telefonnummer eller bruke en Autentiseringsapp.

Trinn 7 Til slutt, hvis du logger deg på kontoen din på denne enheten oftere, har du muligheten til å hoppe over å skrive inn bekreftelseskode på denne enheten → For å gjøre det, merk av i ruten ved siden Ikke krever koder på denne enheten → Til slutt, klikk på Fikk det . Slå på totrinnsverifisering . (du kan bli bedt om å oppgi passordet ditt.)

Slik konfigurerer du totrinnsverifisering med autentiseringsapp for Amazon

Du har muligheten til å generere bekreftelseskode via en autentiseringsapp hvis du ikke vil motta bekreftelseskoden på telefonnummeret ditt. Det vil være veldig nyttig i en situasjon når du ikke har tilgang til telefonnummeret ditt.

Trinn 1. Gå til amazon.com → Konto og lister → Din kontoInnstillinger for innlogging og sikkerhet .

Steg 2. Klikk på Rediger ved siden av Advance Security Settings → Komme i gang. Klikk deretter på sirkel-knappen ved siden av Authenticator-appen . (I noen tilfeller kan det hende du må klikke på Legg til ny autentiseringsapp)

Trinn 3. Deretter må du skanne QR-koden med autentiseringsappen . I denne testen skal jeg bruke Google Authenticator for iOS. Bare start denne appen, la den få tilgang til enhetskameraet ditt og skanne koden som vanlig. Deretter skriver du inn koden generert av appen og klikker på bekreft og fortsetter.

Følg deretter trinn fra nr. 6 fra ovennevnte metodetrinn (velg en sikkerhetskopimetode.)

Hvordan deaktivere totrinnsverifisering for Amazon

Trinn 1. Gå til amazon.com → Konto og lister → Din konto → Innstillinger for innlogging og sikkerhet.

Steg 2. Klikk på Rediger ved siden av Advance Security Settings.

Trinn 3. Nå, klikk på Deaktiver.

Trinn 4. Skriv inn koden du mottok på telefonen.

Trinn 5. Klikk på Deaktiver igjen.

Det er det!

Bunnlinjen

Som bruker vil jeg alltid være på den tryggere siden av strømmen. Det er derfor jeg foretrekker å legge til et ekstra lag med beskyttelse på kontoen min. Hva med deg?

Det kan være lurt å ta igjen disse relaterte innleggene:

  • Hvordan aktivere totrinnsverifisering for WhatsApp
  • Slik aktiverer du totrinns bekreftelse for Google-kontoer
  • Slik aktiverer du totrinns bekreftelse for Nest-konto
  • Slik aktiverer du totrinnsverifisering for Twitter
  • Hvordan aktivere faktorgodkjenning for Instagram
  • Slik aktiverer du tofaktorautentisering for Apple ID

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar