Slik eksporterer du iCloud-kalender på din iPhone / iPad

Det er antagelig at det ikke er så lett å importere / eksportere kalenderdata fra iPhone / iPad til andre enheter eller verktøy. For eksempel kan du ikke "enkelt" importere Google-kalenderdata til iCloud-kalenderen. Det beste du kan gjøre er å legge til Google-kalenderen til din iPhone gjennom Gmail-kontoen din.

Noe lignende skjer med eksport av kalenderdata. Jeg mener, rett på iPhone eller iPad, kan du ikke "eksportere" kalenderdataene dine til hvor som helst. Du kan dele kalenderen med noen få venner eller sende en hendelse på tvers, men eksport er ikke en mulighet. I det minste ikke en enkel mulighet.

Slik eksporterer du iCloud-kalender på din iPhone / iPad

Men du kan eksportere en kalender på iPhone / iPad gjennom iCloud. Slik gjør du det:

(Vi antar at du bruker iCloud til å synkronisere kalenderne. Hvis du ikke er det, bør du gjøre det nå fordi vi er avhengige av at iCloud eksporterer kalenderen.)

Før du begynner: På iPhonen din, sørg for at du synkroniserer kalendere på iCloud. For å gjøre dette går du til InnstillingeriCloud og slår på Kalender .

Trinn 1. Åpne iCloud.com i nettleseren.

Steg 2. Logg inn med din Apple ID.

Trinn 3. Klikk på Kalender for å åpne den.

Trinn 4. Klikk på alternativet til høyre for kalenderens navn på sidepanelet.

Trinn 5. Merk av for Offentlig kalender.

Trinn 6. Når du klikker, vil du legge merke til en nettadresse. Kopier URLen.

Trinn 7 Lim inn URLen i en ny fane, men erstatt webcal med HTTP. Hit gå for å åpne URL-en.

Trinn 8. En fil vil lastes ned nå. Dette er Kalender-filen som inneholder alle relevante data. Det er vanligvis en ICS-fil, så legg utvidelsen ".ics" til filen.

Dette vil gjøre det åpent som standard på din Mac (eller i støttede verktøy).

For øyeblikket er dette den eneste måten å eksportere iPhone / iPad-kalendere i sin helhet. Det er ikke mulig å eksportere dem direkte til Google Kalender eller Outlook, men du kan absolutt bruke den nedlastede filen til å gjøre det.

Vet du et bedre verktøy / metode for å eksportere kalendere fra en iPhone til en annen enhet / verktøy? Gi oss beskjed!

Ønsker å ta igjen flere slike artikler? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar