Beste nedtellingsapper for iPhone og iPad i 2020: Gjør deg klar for den forestående begivenheten

I denne fartsfylte digitale verden lønner det seg å være raskere, mer aktiv og betimelig. Treg holdning kan koste oss store og til og med gjøre at lukrative muligheter sklir bort for godt. Så, hva er den bedre måten å holde oss synkronisert, planlegge hendelsene dyktig og også få ønsket resultat? Vel, dra nytte av de beste nedtelling-appene for iPhone for å forberede deg bedre til enhver begivenhet som kommer din vei.

Bortsett fra å hjelpe deg med å utføre viktige oppgaver før fristen, kan disse appene også gjøre tellingen til spesielle feiringer som bryllupsdag, bursdag, jul og Valentinsdag morsommere. Dessuten kan du lage raske notater slik at det ikke gjenstår å gjøre et eneste arbeid på den ellevte timen.

Nå som pep talk er over, la oss utforske de kuleste nedtellingstimer-appene for iOS for å gjøre din vakre nedtelling klar for det kommende arrangementet!

10 beste apper for nedtelling av iPad og iPhone i 2019

#1. Påminnelse og nedtelling

Den er designet for å være en funksjonsrik påminnelse-cum-countdown-app, og har all ammunisjon som kreves for å imøtekomme dine behov. Et av høydepunktene i denne appen er integrasjonen med flere apper for sosiale nettverk. Dermed kan du lage påminnelse og tidtaker og dele den med alle vennene dine på tvers av sosiale nettverksapper.

Når vi snakker om grensesnittet, ser det ganske imponerende ut. Så det skulle ikke være en stor sak å administrere og holde oversikt over alle tidtakerne.

Du har et bredt utvalg av skrifter og temaer for å eksperimentere og tilpasse alle tingene. Dessuten er det et alternativ å lage attraktive notater også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. DAYCOUNT

"DayCount" er en fullt utstyrt nedtellingstidsapp for iOS. Pakket med en rekke vakre temaer, lar den deg velge et mer passende tema for ditt arrangement.

Du kan justere synligheten og velge mellom lys og mørk modus. For å sikre at du ikke glemmer å utføre en viktig oppgave, har du muligheten til å legge til notater for hver hendelse.

Takket være nettoppsettet kan du enkelt spore flere hendelser. Angi tilpassede varsler for å minne om de kommende feiringen. Dessuten lar widgeten deg overvåke dem direkte fra skjermbildet Today Widget.

Pris: Gratis / $ 4.99 for Pro-versjon

nedlasting

# 3. Countdown!

Det som gjør denne nedtellingsappen for ferie så bedårende, er full tilpassing. Avhengig av behovet ditt, kan du stille ned nedtellingen for flere ting og følge med på dem for å fullføre oppgavene dine rettidig.

Den har mange enheter som år, måneder, uker, dager, timer, minutter og består også av hjerteslag, slik at du har mer fleksibilitet. For en mer personlig opplevelse kan du stille inn din egen musikk for nedtellingen.

Enda bedre, vil du også bruke en rekke skrifter, filtre og attraktive bakgrunnsfarger for å få nedtellingskjermen til å se iøynefallende.

Pris: Gratis / $ 2, 99 for Premium-versjon

nedlasting

# 4. Nedtelling + kalender

Med integrasjonen av en smart kalenderplanlegger gjør denne appen det litt mer greit å lage nedtellingstimere for hendelser. Du kan sjekke ut iOS-kalenderen din og alle hendelsene som er stilt opp, og så kan du perfekt konfigurere appen for å planlegge for de store dagene.

Gå glipp av store Facebook-arrangementer? Vel, denne appen synkroniserer dem også til enheten din og lar deg legge dem til nedtellingen. Med påminnelsesalarmer gjør det deg i stand til å forberede alt som planlagt.

En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er utvalget av tilpasningsalternativer, slik at du kan være i full kontroll over hendelsene dine. På toppen av alt vil du også kunne dele tidtakere med venner for å holde dem på kostnaden også.

Pris: Gratis / $ 1, 99 for premium-versjonen

nedlasting

# 5. Countdown: Count Down Birthday

Når du har en smart nedtellingstimer med deg, kan du perfekt planlegge alle arrangementer og feiringer som bursdag, jul, ekteskaps jubileum eller andre lykkelige anledninger. Denne appen har et rent og intuitivt grensesnitt, og det gjør det enkelt å lage nedtelling.

Du kan ha alle hendelsesdato på plass slik at du enkelt kan se dem. Bruk flotte bilder fra fotobiblioteket ditt til å designe bakgrunnen. Dessuten har denne nedtellingsappen støtte for mange språk, inkludert engelsk, arabisk, fransk, tysk, italiensk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Dager • Nedtelling av hendelse

Når en spesiell begivenhet er rundt hjørnet, begynner vi å forberede dem i god tid. Rettidig planlegging går langt i å gjøre arrangementet vellykket. Det er tiden der en tidtaker holder oss på tærne, og sikrer at vi ikke går glipp av noe og også forbereder alt som planlagt.

Jeg synes “Days” er veldig brukervennlig, da det kommer med en rekke tilpasningsalternativer. Så det har ikke noe å si om du legger opp til bursdagsfeiringen, bryllupsdagen eller kattungen, det kan la deg sette opp en tidtaker etter ditt hjerte. Og takket være påminnelsene, kan du raskt finne ut hvor langt borte den spesielle begivenheten er.

Pris: Gratis / $ 0, 99 for oppgradering 1

nedlasting

# 7. Nedtelling til en hendelse

Hvis du vil at nedtellingen skal være litt mer kreativ, må du prøve. Årsaken til at jeg sier det fordi appen har et stadig større bibliotek med over 700 fascinerende bakgrunnsbilder. Derfor har du litt mer frihet til å designe tidtakeren etter din smak og tema for feiringen.

Det er ikke alt, du kan også opprette en spesiell nettside med live nedtellingen. Det ville ikke bare gjøre den forestående feiringen mer attraktiv, men også bidra til at arrangementet tiltrekker seg mer oppmerksomhet. Sterkt anbefalt!

Pris: Gratis / $ 1, 99 for proversjonen

nedlasting

# 8. Nedtelling-app (påminnelse om stordagstidsur)

Enten du vil forbli synkronisert med alle viktige oppgaver du har til å utføre eller telle den spennende fremtiden og den minneverdige fortiden, har denne appen fått deg dekket.

Basert på kravet ditt, kan du raskt lage en tidtaker og holde oversikt over den direkte fra Today Widget. Og når tiden renner ut, vil det høylydt ringe for å advare deg om at det er på tide å gå.

Den har et bibliotek med flere bakgrunnsbilder som sikrer at du har nok frihet til å designe timeren din elegant. Husk at du må oppgradere til pro-versjonen for å ha ubegrenset tilgang til alle funksjonene.

Pris: Gratis / $ 1, 99

nedlasting

# 9. Eksamen Nedtelling Lite

Hva skjer når eksamen er rundt hjørnet? Vel, vi begynner alle å forberede oss på det mer aggressivt og prøver også å løse praksisøvelser ulastelig innen en bestemt tid. Og det er her en nedtellingsapp som "Exam Countdown Lite."

Med denne appen kan du følge med på alle testdatoer og kunne gjøre flere eksamensnedtellingen for å gjøre deg klar for dem perfekt. Velg blant hundrevis av vakkert designede ikoner og fargekoder eksamenene dine for å lett finne de spesifikke. I tillegg vil du også kunne lage viktige notater for å aldri glemme en viktig ting.

Pris: Gratis / $ 0, 99 årlig abonnement

nedlasting

# 10. Dagen min

Som jeg alltid beundrer elegant grensesnitt og personalisering, har My Day vist seg å være et perfekt valg for meg. Appen er lastet med en mengde sjarmerende bakgrunnsbilder, og gjør det veldig enkelt å designe bakgrunner basert på spesifikke anledninger.

Bortsett fra, tilbyr det også muligheten til å telle ned dine Facebook-venners bursdager. Så hvis du har mange venner og alltid vil være den første som sender de beste ønsker, kan du holde denne fine funksjonen på radaren din. En annen ting som er verdt å nevne er de tidsriktige hendelsespåminnelsene, slik at det ikke er sjanse for at noe mangler den ellevte timen.

Pris: Gratis / $ 1, 99 til nedtelling av visningsstiler

nedlasting

Det er ganske mye det!

Hva er ditt øverste valg?

Så har du en fin app som hjelper deg å telle ferien eller enhver begivenhet elegant. Men før du går helt vill i planleggingen, fortell oss om appen som skal gjøre jobben din.

Bør ikke gi følgende omganger en glipp:

  • Beste oppgavehåndteringsapper for iPhone og iPad
  • Beste kalenderapper for iPhone og iPad
  • De beste appene for invitasjonskort for iPhone og iPad
  • Beste Instagram Collage Maker-apper for iPhone

Når vi ofte foretar topp iOS-app-roundups, må du huske å følge oss på Twitter, Telegram og Facebook, samt laste ned iOS-appen vår slik at du enkelt kan spore de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar