Beste MMORPG-er for iPhone og iPad i 2020: High Octane Action på full skjerm

Når jeg er ferdig med enkle spill eller ønsker å kose meg med noen livsfarlige handlinger, er MMORPG-er (massivt flerspillers online rollespill) alltid mitt første valg. Jeg har en spesiell smak for de som er surret med uendelige oppdrag og enorme utfordringer. Etter å ha prøvd ut en rekke spill, har jeg plukket ut de beste MMORPG-ene for iPhone og iPad.

Så hva gjør at disse MMORPG-ene skiller seg ut? Først og fremst får du sjansen til å kjempe episke kamper. Du kan velge mellom et stort utvalg av våpen og tilpasse karakteren din. For ikke å nevne, vil du også kunne knytte alliansen med andre spillere for å knuse motstanderne dine. Gå over for å utforske de beste MMORPG-ene for iOS!

Beste MMORPG-er / RPG-spill for iPhone og iPad - 2019

#1. Dawn of Titans

Dawn of Titans er surret med iøynefallende grafikk og fascinerende gameplay! Spillet er basert på tre hovedaspekter: bygg opp en massiv hær, ødelegg fiendene dine og fanget territorier for å styrke ditt rike.

Utstyr deg selv og hæren din med formidabelt utstyr og led dem inn i episke PvP-kamper. Kontroller tusenvis av tropper i sanntidskampen. Sørg for å gå sammen med andre for å styrke din makt og herske over hele verden!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Toram Online

Jeg har funnet “Toram Online” veldig varmt. Det som har appellert meg mye i dette spillet er den nydelige 3D-verdenen, som du gjerne vil utforske utrettelig.

Så langt historien går, er du opp mot mange monstre som aldri lar deg puste lett. Mens du opplever en rekke spennende opplevelser, vil du møte uventede hinder.

Du får også en sjanse til å designe din egen karakter ved å bruke mylderet av attraktive klesmønstre. Dessuten lar den deg bygge din avatar med forskjellige ferdighetssystemer også!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Last Day on Earth: Survival

Se for deg en situasjon der apokalypsen ser ut til å være alt annet enn uunngåelig, og du har ingen andre muligheter igjen enn å kjempe for å overleve! “Last Day on Earth” er et actionfylt zombie skytespill der du må kjempe for å overleve. Så, hvordan vil du utfordre ødeleggelsen?

Du må lage dødelige våpen og styrke ferdighetene dine. Siden du ikke har mye tid til å planlegge strategien din, må du være på ditt aller beste for å overliste fiendene dine. Du kan kjempe alene eller slå deg sammen med andre spillere for å oppnå misjonsoverlevelsen!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Bestill & kaos online

Hvis du elsker World of Warcraft, vil du sannsynligvis elske Order & Chaos. Spillet gir deg god mulighet til å utforske fantasiverdenen og vise frem ferdighetene dine i ekstremt konkurransedyktige flerspillers online kamp. For å komme i gang kan du bruke det avanserte tegnsystemet for å tilpasse helten din.

Den lar deg lage opptil fem tegn å spille. Det er fem utfordrende løp, inkludert alver og mennesker som kjemper om orden, orker og vandøde for kaos og Mendels. Kickstart et bemerkelsesverdig eventyr for å oppdage 15 000 ferdigheter og 8000 utstyrsutstyr!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Korsfarere av lys

“Crusaders of Light” kan være en øyeblikkelig hit for folk som liker å spille rollen som frelsere! I dette spillet kan du slå deg sammen med vennene dine og andre spillere fra hele verden for å eliminere demonene og forhindre dem i å okkupere landet ditt.

Du vil ha det veldig fint på arenakamp med 1v1, 3v3 og 5v5 modus. Skyv deg hardere og utnytt alle mulighetene som kommer din vei, slik at du kan lykkes med oppdraget ditt.

Underveis, ikke unnlater å låse opp robuste girsett som kan gjøre dine mer dødelige i slaget. Dessuten har du mange tilpasningsalternativer som gjør at du skiller deg ut i mengden.

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Goddess: Primal Chaos

Velg "Goddess: Primal Chaos" for å glede deg over episke kamper på sitt absolutt voldsomme beste! Spillet lar deg velge mellom flere helter som summoner, kriger eller blodlinje. Få mest mulig ut av dyrebare kniver og ringer for å oppgradere superheltene dine. Bruk unike fester, sverd, gir, våpen og rasende vinger for å utstyre krigeren din til å være i forkant i slaget.

Sett målet og slipp løs erobrerne for å oppnå det. Eliminer ondskapens styrke for å gjenopprette fred og velstand i verden. Som alltid, slå allianse med andre spillere for å hjelpe deg med å oppnå målet ditt.

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. 3D MMO Celtic Heroes

3D MMO Celtic Heroes er en av de flotteste mobile MMO-ene jeg noensinne har sett. Dette spillet ligger i en spennende keltisk fantasiverden, og tilbyr deg en fantastisk opplevelse av Warcraft og eventyr.

Du har 5 tilpassede karakterklasser du kan spille, inkludert kriger, magi, druid, ranger og useriøs. Du kan tjene mye våpen og rustninger mens du spiller spillet og bytte dem med spillere fra hele verden. Med mange utfordrende oppdrag å fullføre, har dette keltiske mytologiinspirerte spillet fått nok ingredienser til å holde deg begeistret i flere timer!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Arcane Legends

Arcane Legends er en klassisk MMORPG. Det ligger i en fantasiverden der du kan være en hulking kriger, en trollmann eller en useriøs. Det er et intenst action-orientert spill med mye vekt på PvP-er. Du kan låse opp forskjellige muligheter for karakteren din ved å flate opp gjennom slagene du velger. Spillene lar deg velge mellom tre klasser med flere ferdigheter.

Fang mye gull så vel som tusenvis av dyrebare gjenstander, og tilpass herskapshuset ditt til å se utrolig ut. Mens du spiller spillet, vil du oppdage skog, slott, fangehull, fjell, ødemark og fantastiske øyer.

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Dark Legends

Hvis du vil dykke inn i en svart, mørk verden, låse opp spesielle vampyrkrafter, drepe zombier og gjøre alle andre ting MMO-spillere gjør, er Dark Legends ditt valg!

Vampyrer er på randen av utryddelse, og du er den eneste som kan gjenopprette sin stolthet. Men du er oppe mot mektige menneskelige supremacister støttet av onde overnaturlige skapninger og må kjempe utrolig for å ødelegge fiendene dine.

Du kan spille online med andre vampyrer i fartsfylt Co-Op eller PVP-action. Eliminer fiendene dine og lås opp vampyrkrafter som passer din kampspillstil og oppdag unike skatter og utstyr. Utvik vampyrkreftene dine og ta på deg den sinnssyke Dr. Kriegberg!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Iruna Online

Iruna Online er en japansk MMORPG og har alt du ønsker å ta fatt på et flott eventyr. Spillet er basert på en fiktiv japansk fantasiverden kalt Iruna.

Du må kjempe for landet ditt med grupper som Elf, Cule, Hume, etc. Bruk smarte taktikker og dødelige våpen for å desimere monstre. Svært utfordrende og dødelige kamper vil aldri gi noen sjanser til å hvile på laurbærene dine.

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Armed Heroes (Black Gate: Inferno)

Hvis et spill som involverer skremmende demoner og monstre appellerer deg mye, vil du elske Armed Heroes. Denne MMORPG har flere elementer enn du kan be om.

Du har muligheten til å lage opptil 6 forskjellige tegn å spille. Så du kan velge å være kriger, bueskytter, trollmann, necromancer, leiemorder eller ridder og spille spillet med den sanne ånden.

Når du er klar for handlingen, velger du favorittkampmodusen din og starter en online kamp i sanntid. Fjern onde monstre og oppnå høyere Quest Rating. Sørg for å samle unikt utstyr som hjelm, skulder, halskjede, ring, brystplate, benbeskyttelse og kostyme underveis.

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Ingress

Liker du å spille mystiske spill? Hvis ja, er Ingress grunnlagt til å glede deg til kjernen med det fantastiske konseptet. Et team av forskere i Europa har oppdaget mystisk energi. Selv om opprinnelsen og formålet med denne styrken er ukjent, tror noen at det påvirker folks tanke.

Du må gå gjennom den virkelige verden for å finne ut kildene til denne mystiske energien. Ta tak i objekter som kan hjelpe deg i din søken og få mest mulig ut av teknologi for å fange territorium. Ikke unnlater å alliere deg med andre spillere for å hjelpe deg med å utføre oppdraget ditt!

Kompatibilitet: iPhone, iPod touch og iPad

Pris: Gratis

nedlasting

Så dette er mine beste valg. Jeg håper du har likt å utforske dem.

Topp innsatsen din?

Jeg elsker disse spennende MMORPGs / RPG-spillene, da de byr på mye moro. Når du først har kommet deg inn i sporet, har du aldri lyst til å avlyse den. Og det er det som gjør disse spillene så spesielle.

Mangler det noe av favorittspillet ditt fra denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone- og iPad-strategispill
  • Beste iPad Tower Defense-spill
  • Beste Endless Runner-spill for iPhone og iPad
  • Beste bilspillspill for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.