Hvordan videresende en WhatsApp-melding til flere grupper eller kontakter samtidig på iPhone

Som WhatsApp-bruker er den egenskapen som jeg hadde ventet på lenge muligheten til å videresende en melding til flere chats på en gang. Heldigvis har den øverste meldingsappen levert varene etter mitt ønske. Gjett hva?

Den siste versjonen av den Facebook-eide meldingsappen har lagt til noen interessante funksjoner som for eksempel muligheten til å trykke på folk i en gruppechat og muligheten til å videresende en melding til flere chats samtidig. Nå videresending av morsomme videoer eller bilder til en rekke venner om gangen er ikke lenger en langvarig prosess. Villig til å prøve hvordan det fungerer? La oss gå!

Hvordan videresende WhatsApp-meldinger til flere kontakter / grupper samtidig på iPhone

Trinn 1. Start WhatsApp på iPhone → Neste, trykk over samtaletråden hvilken melding du vil videresende → Nå, trykk og hold på meldingen du vil videresende.

Steg 2. En meny vises på skjermen som inneholder alternativer som Svar, Videresend, Kopier. Du må trykke på Fremover .

Trinn 3. Fremover må du trykke på fremover-knappen nederst i venstre hjørne.

Trinn 4. På neste skjermbilde vil du se alle kontaktene / gruppene dine; bare trykk på kontakten eller gruppene for å velge.

Trinn 5. Trykk til slutt på Fremover nederst i høyre hjørne.

Det er det! Du kan gjenta disse trinnene for å videresende flere meldinger til flere kontakter samtidig.

Med mer enn 1000 millioner aktive brukere er WhatsApp den ledende melding-appen i verden. For øyeblikket ser det ikke ut til å ha noen utfordring. Skjønt den nettopp lanserte Google Allo kan velte den på lang sikt. Det er flere avanserte funksjoner som Google Assistant, inkognitomodus, smarte svar som gjør Allo mer enn bare verdt å prøve.

Hva synes du om Allo? Kan den overgå WhatsApp med tanke på popularitet? Del dine verdifulle innspill i kommentarene nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.