De beste Apple Watch-reiseappene fra 2020: Administrer turene fra håndleddet

Når alt blir smartere, hvorfor skal du reise etterpå? Før du legger ut på en lang eller kort tur med eller uten familie, kan du sjekke ut vårt utvalg av de beste Apple Watch-reiseappene slik at du kan planlegge eller gjøre turen til en hyggelig opplevelse.

Vi har allerede samlet en lang liste over de beste reise-appene for iPhone. Så hvis du ønsker en til iOS-enheten din, hopper du over til dette innlegget. Vi snakker om de beste reiseappene for watchOS, og vi har valgt ut de som tilbyr deg mer kontroll og er designet for å dra full nytte av Apple Watch. Les videre for å utforske dem alle!

De beste reiseappene for Apple Watch i 2019

#1. iTranslate Translator

iTranslate er den mest effektive språkoversetteren jeg noensinne har brukt på iOS-enheten min. Det er nøyaktig hva du ønsker å ha når du reiser utenlands. Appen lar deg enkelt oversette tekst og nettsteder. Du kan også starte tale-til-stemme-samtaler på mer 100 språk.

Velg å lytte til oversettelse i en mannlig eller kvinnelig stemme. Det er også et alternativ å veksle mellom forskjellige dialekter. Enda bedre, iTranslate har praktisk ordbok med synonymer og forskjellige betydninger for å hjelpe deg med å forstå alle ord.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Varm ledning

Siden ankomsten av online billettbestilling har reisende hatt glede av reservasjoner i siste øyeblikk. Hotellbooking er en av de største utfordringene for enhver reisende, ettersom hotelltariffene trolig vil endres når som helst. I høysesongen tar hotellgjeldene seg ublu fra gjestene; med Hotwire, kan du glede deg over billige og enkle bestillinger for hotell, velge beste tilbud på hotell, 40 000 byer dekket, enkel bestilling ved å følge enkle trinn og mer.

Bortsett fra hotellbooking, hjelper appen deg med å bestille biler fra store merker. Det smarte søkealternativet hjelper deg å finne biler på flyplasser, byer og steder i nærheten. På Apple Watch inkluderer Hotwire-funksjoner formater for kort og lang visning, henting av leiebiler og påminnelser om innsjekking av hotell, retur og påminnelser om bensin. Turinformasjon inkludert bil- og hotelldetaljer og reiserute med kart og aktive og tidligere turoppsummeringer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Dark Sky Weather

Før du planlegger en tur eller besøker en by, er det bedre å sjekke værmeldingen for å være bedre utstyrt. Derfor har jeg valgt “Dark Sky” for å la deg enkelt se på det kommende været i enhver by eller sted, slik at du kan unngå dårlig vær.

Du kan se på animasjonen for å finne ut hvordan stormen kommer. Få ned-til-minutt-varsler om regn for din nøyaktige beliggenhet. For å sikre at du ikke blir fanget i alvorlig vær, varsler den deg også om tordenvær, flom og orkaner.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 4. Babbel

Kunnskap om lokalt språk kan være til stor fordel for globetrottere, som ofte drar til steder bare for moro skyld eller som en del av jobben / virksomheten. En app som Babbel på Apple Watch kan hjelpe deg med å snakke eller i det minste forstå språket til morsmål. Appen er utstyrt med internasjonale språk som spansk, fransk, tysk, engelsk, italiensk, russisk, brasiliansk portugisisk, svensk, tyrkisk, polsk, nederlandsk, indonesisk, dansk og norsk. Babbel kan være svært nyttig i viktige veikryss som flyplass, jernbanestasjon, restauranter, barer, kafébutikker, drosjeholdeplasser, etc. der instruksjoner er skrevet på lokale språk.

Du kan enkelt tyde skilttavler og manualer ved hjelp av Babbel. Med denne siste versjonen av Babbel, kan du oppdage ord mens du går om dagen, besøke favorittstedene dine for å legge til nye ord i ordboken din, berike ordforrådet mens du strever rundt i hele verden og lære mer mens du utforsker mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. XE valuta

Denne er kjent som den fineste valutakonverteringsappen for iOS. XE Currency fungerer ganske raskt for å la deg konvertere valuta. Appen tilbyr live valutakurser og diagrammer. Det lar deg stille XE-kursvarsling for å hjelpe deg med å spore favorittvalutaene dine.

Appen lagrer automatisk de sist oppdaterte valutakursene dine, slik at du får tilgang til dem offline. Den lar deg overvåke opptil 10 valutaer samtidig og støtter flere språk som engelsk, arabisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk, forenklet kinesisk, spansk, svensk og tradisjonell kinesisk. Hvis du ønsker å bruke denne appen uten noen begrensning, kan du oppgradere til pro-versjonen av appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. App in the Air

Når du har bestilt flybillettene, holder du deg oppdatert med alle detaljer knyttet til flyreisen; denne appen i luften fungerer som din personlige flyeassistent som gir deg sanntidsstatus, tips til flyplassen og navigasjonskart på flyplassen, flyprofil, etc.

I tillegg fungerer denne appen også offline og sender deg SMS på gateendringer og flystatusoppdateringer uten å påføre roamingkostnader. Hold deg frisk under flyturen ved å følge kurs i løpet av flyet, utforske landemerkene du flyr over og hold deg på toppen av verden med Apple Watch revolusjonerende blikk og Force Touch.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Clear

Cleartrip blir raskt en velsignelse for reisende. Søk på nasjonale og internasjonale flyvninger, sammenlign prisen og finn raskt den som passer ditt budsjett. Appen lar deg velge mellom flere betalingsalternativer som kredittkort, debetkort, nettbank og populære lommebøker. Du kan også planlegge eller avbryte flyreisen din direkte fra appen.

Med støtte fra mer enn 15 000 byer lar den deg finne ut de beste tilbudene på hoteller og restauranter. Sjekk stjernene og les anmeldelser for å vite mer om hotellene. Dessuten hjelper Cleartrip deg også med å oppdage de etterlengtede hendelsene i byen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Foursquare

Å reise handler ikke bare om å besøke nye steder; å spise, drikke og handle er også en del av turen. Så når du først har kommet til din favorittdestinasjon, vil du absolutt gjerne vite de beste matfugene, barene eller kjøpesentrene i og rundt byen.

Foursquare på Apple Watch gir nyttig informasjon en reisende trenger; Hvis du for eksempel er i Paris, vil appen vise deg de beste stedene å besøke i byen, matgater, hvilken by er kjent for, hva er den beste delikatessen som serveres i hvilken restaurant og mer. Alt du trenger å gjøre er å fortelle denne appen hva du vil eller liker; vær spesifikk i instruksjonene dine. Hvis du er ute etter "håndverksøl" eller "stekt kylling", må du mate nøkkelordet og få relevant informasjon; appen leverer også generell info som "uteservering" eller "romantiske steder."

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Citymapper

Citymapper er den beste appen for bytransport for enhver reisende, som foretrekker å reise alene. Denne appen støtter nå Apple Watch. Derfor kan appen bli din digitale guide på håndleddet. NYT har hyllet appen som den beste reise-appen som ble introdusert i New York City.

Citymapper, som ble kjent som folks favoritt transitt-app, har mottatt tusenvis av 5-stjerners anmeldelser fra ekte brukere. Appen guider deg enkelt gjennom serpentine gater og komplisert topografi av byen. Som en enkelt reisende kan du også planlegge din A til B-tur med sanntidsinfo om alle transittmåter. I deres forsøk på å forbedre appen er Citymapper tilgjengelig med Uber-integrasjon. Når du bruker denne appen, må du sørge for at GPS / posisjonen din er aktivert ettersom appen fungerer på internettdata.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Flight Tracker

Spor informasjonen om flyreisen din i sanntid med denne Flight Tracker-appen på Apple Watch. Få informasjon på e-posten din, e-posten til din familie eller venn. Så hvis noen kommer for å hente deg på flyplassen, er den aktuelle personen godt klar over planen for flyturen din. Denne appen sparer tiden din fra å sjekke flydetaljer på nettstedet; få den perfekte informasjonen som ankomsttid, terminal eller gate på Watch.

Nyt funksjoner som ankomst- og avgangstider for flyturen opptil 3 dager i forveien; gate og terminalinfo; verdensomspennende dekning av flyreiser. Spor flyet ditt ved å bruke flynummeret ditt, eller du kan skrive inn ankomst- og avgang flyplasser og flyselskaper for å se alle ankomstflyvninger.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

BONUS

Alarm.com

Selv om dette ikke er en typisk reise-app, har vi listet den opp på denne bloggen for noen kyndige reisende som er bekymret for hjemmesikkerheten sin. Se for deg dette: du laver rundt med familien på en vakker strand, og plutselig husker du at du glemte å slå av en lampe i garasjen hjemme.

Med litt nøling og flauhet vil du sannsynligvis ringe naboen din for å gjøre en tjeneste hvis de har fått nøkkelen til huset ditt. Aldri i fremtiden. Få alarm.com på Apple Watch, så kan du følge med på huset ditt hvor enn du er. På Apple Watch Glances kan du enkelt se hva som skjer hjemme hos deg, og gjennom appen kan du kontrollere de viktigste enhetene dine og til og med se livevideo fra hjemmet.

Noen av de eksterne funksjonene til denne appen er: aktivere og deaktivere sikkerhetspanelet, se innspilte klipp fra sikkerhetskameraene dine, slå av eller på lys, stille den ideelle temperaturen, låse eller låse opp dører, se bilder av viktig aktivitet tatt av Alarm. com bildesensorer og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så dra full nytte av disse appene for å gjøre turen minneverdig. Hvilken har du valgt som reisepartner? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om appen som har imponert deg mest.

Når vi snakker reise, vil jeg foreslå at du tar en titt på disse appene også:

  • Beste vær Apple Watch-apper
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Beste språkoversettelse iPhone og iPad-apper
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Last også ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike nyttige artikler.

 

Legg Igjen Din Kommentar