Beste iPhone Panorama-apper for å ta 360-graders panoramabilder og -videoer

Det er noe med panoramabilder og videoer som gjør dem til favoritter blant mange mennesker. Personlig liker jeg å knipse pano-bilder ved å bruke noen av de beste iPhone-panoramappene og liker å dele dem med vennene mine mye. Hva med deg?

For å ta din fascinasjon for panoramabilder til det helt nye nivået, har vi satt opp ti beste apper som lar deg ta 360-graders panoramaer. Vesentligst lar de deg snappe panoramaer med største letthet. La oss dykke rett inn for å oppdage dem alle!

Beste iPhone Panorama-apper fra 2019

#1. Fotosøm

På tide å lage noen virkelig fantastiske panoramabilder! Som navnet selv antyder, lar det deg sy flere bilder for å lage en unik.

Bare importer (eller ta opp) tre liggende og fem portrettbilder, og denne appen vil sy dem sammen umiddelbart. Så enkelt er det! Dessuten kan du sende bildene dine på e-post og dele dem med dine kjære for å få mye ros.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. DMD Panorama

DMD Panorama kan ta din kjærlighet til 360 bilder og videoer til neste nivå. Appen er designet for å fungere med frontkameraet slik at du kan knipse kule selfies. Med ultra-avanserte blitsmodus med tre forskjellige innstillinger, er det grunnlagt for å fange fantastiske panoramaer. Avhengig av behovet ditt, kan du redigere innstillinger for koder, geografisk plassering og personvern. Koble til Flickr-kontoen din og bruk 3D-visningen til å gi liv til bildene dine.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 3. Fyuse - 3D-bilder

Fyuse er en enkel, men kraftfull app for å ta fantastiske 360-graders panoramabilder. Du må velge objekt, trykke på lukkeren for å klikke på bildet, rotere rundt objektet. Det er det. Du får et vakkert 360-graders bilde av objektet.

Appen er enkel og trenger ikke noen fotograferingsopplevelse for å bruke den. En av de beste delene med denne appen er at den er helt gratis, uten noen form for kjøp i appen.

Pris: gratis

nedlasting

# 4. 360cam

Fra det jeg har opplevd, har 360cam alle ingrediensene for å la deg snappe 360-graders videoer og bilder. Den kommer med en super hendig innebygd spiller som lar deg prøve ut flere visningsmodus.

Appen fungerer også som en nyttig fjernkontroll. Så du kan ta fantastiske bilder eksternt. I fangstmodus vil du få direkte forhåndsvisning av skuddet før du klikker det. På toppen av alt gir muligheten til å spille av videoer i VR-headset mye moro i stykket.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Panorama 360

Med denne appen i gang, vil det å fange fascinerende panoramabilder være ganske enkelt for deg. Appen har et rent grensesnitt og kommer med en super hendig panoramavisning.

Du kan justere eksponeringen perfekt slik at bildene dine blir skarpere og mer elegante. Bruk galleriet til å administrere bildene dine ideelt. Dessuten vil du også kunne dele dine attraktive panoramaer på Twitter rett fra denne appen.

Pris: $ 0, 99

nedlasting

# 6. 360 Panorama

Du ville ikke finne en bedre app enn “360 Panorama” for å fange misunnelsesverdige bilder. Det er utrolig enkelt å ta panoramabilder med denne appen. For å få det beste ut av iOS-enheten din, sømmer det panorer perfekt og umiddelbart.

Du kan bruke et gyroskop for å samhandle med bildene dine. Siden hvert panorama er GPS-merket, vil du ikke glemme stedet der du hadde klikket det bildet.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 7. Autosømfoto

Det er en flott opplevelse å ta 360-graders panoramabilder med “Auto Stitch Pic”. Og jeg har funnet denne appplassen på. Den kombinerer flere fotografier til ett kontinuerlig bilde.

Du kan ta 3-20 overlappende bilder av byens skyline og slå dem sammen til et fascinerende panorama. Du vil kunne skyte både i stående og liggende modus. Den geometriske korreksjonen av forvrengning sikrer at du kan forbedre kvaliteten på bildene dine.

Pris: $ 1, 99

nedlasting

# 8. PanoSelfie

PanoSelfie er spesielt klar for folk som ønsker å fange spektakulære selfies. Når det er fra hverandre, lar det deg knipse gruppe-selfies litt mer komfortabelt. Interessant nok tilfører det en vakker bakgrunn til bildene dine slik at de ser bedre ut. Derfor, hvis du skal ut på en lang kjøretur eller piknik med vennene dine, kan denne appen virkelig lyse opp selfietiden din med aplomb.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er det!

Valget ditt?

Nå er det på tide å livne opp fascinasjonen din med panoramabilder og videoer. Jeg kan bare ikke vente med å kjenne verdifulle tilbakemeldinger om disse appene og hvor fine de virkelig er.

Jeg er sikker på at du kanskje også vil ta en titt på disse innleggene:

  • Beste iPhone-videoredigeringsapper
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad

Følg med på oss for flere slike spesielle lister via Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.