Hvordan skjule Instagram-innlegg eller -historier på iPhone uten å følge opp kontoer

Instagram har lansert en stille oppdatering, som lar brukerne skjule Instagram-innlegg og historier eller begge deler uten å følge opp kontoer (dine venner og kolleger). Tidligere var denne funksjonen tilgjengelig på Instagram, men du kunne bare dempe historier og ikke innlegg. Dessuten var det en litt annen metode for å dempe og dempe historier. I sin siste oppdatering har Instagram gjort det lettere for brukere å dempe eller slå av demping av innlegg, historier eller begge deler.

Ikke gjør feil; den nåværende opplæringen handler ikke om å skjule Instagram-historier fra noen på iPhone. I stedet skjuler du innlegg fra andre kontakter slik at du kan unngå det kjedelige innholdet som deles på Instagram-feeden. Denne funksjonen er nyttig fordi du kan forhindre deg i å konsumere uinteressante innlegg / historier uten å følge opp noen kontoer; dermed hjelper det deg å opprettholde et sunt forhold til brukere du er koblet til på Instagram.

Slik demper du Instagram-innlegg, historier eller begge deler på iPhone uten å følge opp kontoer

Trinn 1. Start Instagram på din iPhone.

Steg 2. Deretter blar du ned / opp for å finne innlegget / historien du vil dempe eller skjule.

Trinn 3. Nå trykker du på tre horisontale prikker (...) sett øverst til høyre i innlegget.

Trinn 4. En meny sveiper opp med noen alternativer. Disse alternativene er Kopier kobling, Slå på varslinger om post, rapport, demp og unfollow.

Mange brukere deaktiverer alternativet "Tillat deling" i historiekontroller fra innstillinger. Dette forhindrer deg i å dele historiene eller innleggene deres på Facebook, WhatsApp eller Messenger. Trykk på Demp.

Trinn 5. En popup-vindu vises på din iPhone eller iPad med tre alternativer: Demp innlegg, Demp innlegg og historie, og avbryt. Du kan velge et hvilket som helst alternativ. Selv om du velger Mute Posts eller Mute Posts and Story, vil ikke vennene dine på Instagram kunne vite om denne handlingen din.

Alternativt kan du gå til den aktuelle profilen og trykke på tre horisontale prikker fra øverste høyre hjørne.

Dette vil gi mange alternativer, inkludert muligheten til å dempe innlegg og historier. Når du trykker på Demp, vil du bli bedt om å dempe innlegg, dempe historien og dempe innlegg og historien begge.

Ved å bruke et annet alternativ kan du trykke og holde på profilikonet fra Instagram-skuffen og dempe innleggene og historien til en konto.

VIKTIG: Selv etter demping av innlegg eller historier, kan du se profiler av personer du har dempet eller skjult profilsiden. I tilfelle de dempede brukerne tagger deg i innleggene deres eller skriver kommentarer til innleggene dine, vil du motta pushvarsler.

Slik demper du Instagram-innlegg, historier eller begge deler på iPhone

I fremtiden kan du slå av demping av Instagram-kontoer du har slått av tidligere. Du må imidlertid huske hvem du har dempet når du trenger å søke i kontoene som tapper på søkeikonet (forstørrelsesglass) fra bunnmenyen. Hvis du ofte har sett innleggene eller historiene til en dempet konto, vises det under faner Nylig eller Foreslått når du trykker på søkeikonet.

Trinn 1. Åpne Instagram og trykk på Søk-ikonet fra bunnmenyen.

Steg 2. Søk nå etter kontoen du vil slå av, og trykk på profilikonet.

Trinn 3. Når kontoen vises, trykk på de tre horisontale prikkene (...) fra øverste høyre hjørne.

Trinn 4. Fra alternativene vises nedenfra, trykk på Slå av igjen. Dette vil vise deg tre alternativer: Slå av lyden for innlegg, slå av lyden på historien og demp av innlegg og historien. Du kan trykke på et av alternativene.

Det var alt folkens!

Oppsummering ...

Det er ikke nødvendig å se innlegg eller historier om kontoer du følger på Instagram. Å dempe eller skjule innlegg er en nyttig funksjon oppdatert av Instagram.

Du kan også gjerne lese:

  • Slik deaktiverer du Instagram Aktivitetsstatus på iPhone og Android-telefon
  • Slik legger du til musikk i Instagram-historier på iPhone
  • Hvordan laste ned Instagram-bilder og -videoer til iPhone Kamerarull
  • Slik laster du ned og ser Instagram-dataene dine fra iPhone, Android eller datamaskin

Vil du dempe Instagram-historier eller innlegg fra vennene dine? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Ikke glem å laste ned appen vår for å lese informative artikler hver dag.