Hvordan ringe og motta telefonsamtaler på iPad eller iPod Touch

Når iPhone ikke er rundt deg, og du leker med iPad eller iPod Touch, er det åpenbart at du kanskje går glipp av noen viktige samtaler eller meldinger som dukker opp på iPhone. For å sikre at du ikke går glipp av noen av dine viktige samtaler, har jeg funnet en måte å snike meg gjennom for å få disse anropene på iPad eller iPod touch! Nå er dette noe du kanskje aldri har hørt om, er det ikke? Så la oss se hvordan du ringer og mottar anrop på iPad eller iPod Touch.

Før vi begynner å veilede deg om dette, må du forsikre deg om at disse tingene er de samme på både iPhone og iPad: iOS 8.1 eller nyere på begge enhetene, iCloud med samme Apple ID, FaceTime med samme Apple ID, Wi-Fi er slått på på begge enhetene og samme nettverk på Wi-Fi. Dette er de fem tingene du må passe på før du begynner å koble iPhone og iPad for å ta eller ringe.

Slik bruker du anropsrelé for å ringe og svare på telefonsamtaler på iPad og iPod Touch

Den eneste grunnen til at du kobler iPhone og iPad for å ringe og motta samtaler, er Kontinuitetsfunksjonen! Dette fungerer med alle Apple-enheter og kobler hver enhet for flerbruksoppgaver.

Viderekoblingsfunksjonen i Kontinuitet gjør det mulig å ta og ringe på iPad-en din. Så la oss se hvordan du kan gjøre det.

Til å begynne med, må du gjøre noen endringer på iPhone først og deretter på iPad. Værsågod!

Slik aktiverer du anropsrelé på iPhone

Trinn 1. Start Innstillinger-appen og trykk på Telefonalternativet .

Steg 2. Trykk nå på Samtaler på andre enheter.

Trinn 3. Neste, slå på bryteren ved siden av Tillat anrop på andre enheter, og slå deretter iPad-bryteren til PÅ når du ser iPad-en din i den listen.

Så dette er hvor enkelt det er å aktivere anropsrelé på iPhone. La oss nå se hvordan du kan gjøre det på din iPad også.

Slik aktiverer du anropsrelé på iPad

Det er ikke mye forskjell i metoden ovenfor og denne metoden. Les videre for å vite hvordan du aktiverer anropsrelé på iPad.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen og trykk på FaceTime- alternativet.

Steg 2. Trykk på Samtaler fra iPhone og slå den PÅ.

Det er det! Det er så enkelt å finpusse innstillingene for å motta og ringe fra iPad-en i stedet for å bruke iPhone. Nå som du har gjort alle de nødvendige endringene via innstillingsappen, la oss se på hvordan du ringer fra iPad.

Hvordan ringe på iPad ved hjelp av Kontakter-appen

Trinn 1. Åpne Kontakter-appen og trykk på kontakten du vil ringe fra iPad-en din.

Steg 2. Trykk på Ring-knappen, så er det godt med deg å ringe fra iPad-en uten å bruke iPhone-en.

Det var det! Det er like enkelt som du gjør det fra iPhone-en din. Det er ingen stor forskjell i å ringe fra begge enhetene.

Hvordan ringe på iPad ved hjelp av FaceTime

Trinn 1. Åpne FaceTime- appen og trykk på “+” fra toppen.

Steg 2. Skriv inn telefonnummeret, navnet eller e-postadressen til personen du vil ringe. Velg kontakten hvis den vises eller angir den manuelt.

Trinn 3. Nå trykker du på lydknappen fra bunnen av skjermen for å ringe fra din iPad.

Dette er noen enkle hacks for å ringe fra iPad i stedet for å bruke iPhone.

Endelige ord!

Gi meg beskjed i kommentarfeltet hvis du har problemer med å ringe eller motta en samtale på iPad eller iPod Touch. Hold meg også oppdatert hvis du finner noen andre måter å gjøre denne saken på!

Anbefalte innlegg:

  • Hvordan automatisk ukjente ukjente og spam-anrop på iPhone
  • Slik aktiverer du LED-blitslys for tekster og anropsvarsler på iPhone
  • Hvordan lage tilpasset svar med tekstmelding på samtaler på iPhone
  • Hvordan ringe og motta RTT-anrop på iPhone og Mac ved hjelp av Wi-Fi-samtale

La oss koble oss på Facebook, Twitter og Instagram for å holde oss oppdatert med de siste trendene! Forsikre deg om at du laster ned iGB-appen vår for å lese de daglige oppdaterte nyhetene på iPhone eller iPad.