Tips for å forhindre iPhone X, Xs og Xs Max innbrent problem

iPhone X-serien (unntatt iPhone XR) kommer med "Super Retina" -skjerm drevet av organisk lysemitterende diode (OLED) -teknologi. Selv om OLED-skjerm er mer effektivt og tilbyr også utmerket seeropplevelse, er det ikke perfekt. Og en av ulempene er innbrenthetsproblemet på skjermen. Men bekymre deg ikke; det er noen pålitelige triks for å unngå innbrente problemer på iPhone X, Xs og Xs Max.

La oss forstå hva det er og hvorfor det oppstår før du dykker inn på måtene og måtene å fikse iPhone X-serien OLED-skjermforbrenningsproblem på. Når du har funnet årsaken til problemet, kan det hende at løsningen ikke er for langt unna.

Hvordan unngå OLED-skjerminnbrenningsproblemer på iPhone X, Xs og Xs Max

Nå som du har oppdaget hovedårsaken til at problemer med utholdenhet av bilder vokser opp, la oss sjekke ut noen av de effektive løsningene for å unngå det!

Still inn kortere tid for automatisk låsing

Sørg alltid for å velge kortere tid for Auto-Lock på din iPhone. Det vil hjelpe deg ikke bare å holde dette problemet i sjakk, men også komme godt med å forlenge batterilevetiden til din iPhone. Hvis du synes 30 sekunder er litt for korte, velger du å holde skjermen våken i opptil 1 eller 2 minutter.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPhone.

Steg 2. Trykk på Display & Brightness .

Trinn 3. Velg nå den korteste tiden (30 sekunder) for Autolås.

Dra fordel av funksjonen for automatisk lysstyrke

En annen løsning du bør prøve for å forhindre dette problemet, er å bruke automatisk lysstyrke. Den justerer automatisk lysstyrken på skjermen i henhold til den eksisterende stemningen. Bortsett fra å øke seeropplevelsen din, kan det også bidra til å maksimere batteriets levetid på din iPhone.

Trinn 1. Åpne Setting-app på iPhone.

Steg 2. Trykk på Generelt .

Trinn 3. Trykk på Tilgjengelighet .

Trinn 4. Nå må du trykke på Vis innkvartering .

Trinn 5. Deretter bytter du på automatisk lysstyrke . (Som standard er det aktivert.) Gå over til dette innlegget for å vite mer om automatisk lysstyrke.

Unngå å vise statiske bilder

En annen viktig ting du bør gjøre er å unngå å vise statiske bilder med maksimal lysstyrke over lengre tid på din iPhone.

Hvis du trenger å vise bilder litt lenger, reduserer du lysstyrken på skjermen. Sveip ganske enkelt ned fra øverste høyre hjørne av skjermen for å få tilgang til Kontrollsenter og bruk glidebryteren til å justere lysstyrken.

Bruk oppmerksomhetsfunksjonene

TrueDepth-kameraet demper automatisk skjermen når du ikke ser på skjermen. Det kan spille en viktig rolle i ikke bare å hjelpe batteriet til å vare litt lenger, men også forhindre at dette problemet oppstår. Åpne Innstillinger → Face ID & Passcode → slå på bryteren ved siden av Attention Aware Features.

Slå på True Tone Display

Ved bruk av avanserte sensorer med flere kanaler, justerer True Tone-skjermen fargen og intensiteten på skjermen slik at den passer til omgivelseslyset. Som et resultat vises bilder mer naturlige på enheten din. For å vite mer om denne funksjonen, hopp over hit.

Oppdater iOS på din iPhone

Apple anbefaler deg alltid å holde iPhone oppdatert til den nyeste iOS-versjonen for å sikre at den kjører problemfritt. Så hvis du fremdeles står overfor dette problemet, kan du gå til programvareoppdateringen.

Åpne Innstillinger-app → Generelt → Programvareoppdatering → last ned og installer den nyeste iOS-versjonen.

Logger av:

Hver god ting trenger mer pleie, og det samme gjelder OLED-skjermen. Med litt forsiktighet kan du hjelpe den med å holde seg i topputstyr og fortsette å øke opplevelsen.

Apple hevder at Super Retina-skjermen er den desidert beste i bransjen når det gjelder å redusere OLED-innbrenningen. Etter å ha brukt iPhone X-serien lenge, kan jeg ansette selskapets påstand i stor grad.

Få med disse innleggene også:

  • Hvordan fikse Face ID fungerer ikke på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Slik går du inn i gjenopprettingsmodus på iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Slik fremskynder du iPhone X, Xs, Xs Max og XR
  • Hvordan få iPhone Xs dybdekontrolleffekt på iPhone X, 8/7 Plus

Dine tanker om Super Retina vises? Skyt den på Facebook og Twitter og last ned iGB-appen vår for å få tilgang til de siste innleggene våre litt raskt.