Slik bruker du iPad som en sekundær skjerm

Arbeidsområder blir rotete med mange skjermer. Mange trenger imidlertid den ekstra plassen, og for mange skjermer hjelper ikke akkurat.

Hva med å bruke nettbrettet ditt i stedet? Kanskje du så noen bruke en iPad som en ekstra skjerm allerede? Eller kanskje du har hørt om folk som gjør det og vil koble iPad-en din og bruke den som en ekstra skjerm?

Apple kommer ikke med noen aksje-app som kan gjøre din iPad til en "andre" skjerm. Alt du kan gjøre er å bruke AirPlay til å streame ting mellom enheter - spesielt Apple TV og iPad. Men bruker du iPad som en annen skjerm? Ikke fra Apple.

Men hei, det er aldri slutten for veien for noen. Vi har utmerkede applikasjoner som kan få det til for deg, og det beste er at noen av dem er gratis.

Så når du tenker på hvordan du bruker iPad som en andre skjerm, må du snuble på to fantastiske applikasjoner i App Store:

  • Luftdisplay 3
  • Splashtop Xdisplay

Først det grunnleggende:

Air Display er tilgjengelig som en gratis annonsestøttet versjon. Annonsen flyter stadig rundt - noe som er dobbelt irriterende - men trykk på x-knappen på annonsen, og du er fri i lang tid. Den betalte versjonen, som koster $ 9, 99, er den samme som gratisversjonen uten annonsen. Det er ingen annen forskjell.

Splashtop XDisplay er en lignende app, selv om du bare får 10-minutters økt med gratisappen. Etter dette må du betale ut $ 9, 99 som et kjøp i appen. På dette tidspunktet er kostnadene $ 4, 99 (med 50% rabatt).

Hvordan virker det?

I begge tilfeller er metoden for å sette opp iPad som en annen skjerm lik. Her er hva du trenger å gjøre:

  • Last ned appen på iPad-en din
  • Last ned driverne og programvaren (Air Display eller Splashtop XDisplay) fra nettstedet. Programvare og drivere er tilgjengelige som en pakke, så ikke bekymre deg.
  • Installer programvaren og driverne på din Mac / PC
  • Koble både iPad og Mac / PC til det samme Wi-fi-nettverket
  • Nå åpner du appen på din iPad og konfigurerer nettverksinnstillingene
  • Whoosh! Du er ferdig. Nå skal iPad-en din fungere som en ekstra skjerm!

Har du andre måter å gjøre iPad-en din til en sekundær skjerm? Del med oss ​​i kommentarene!

 

Legg Igjen Din Kommentar