Hvordan lage delte fotostrømmer i iOS 8 på iPhone eller iPad

Delte fotostrømmer lar deg dele bildene dine med et spesifikt sett mennesker rett fra iPhone / iPad. Når du klikker på bilder på iPhone og legger dem til den delte bildestrømmen, kan du øyeblikkelig la andre mennesker se disse bildene. Det er en filtrert versjon av sosial fotodeling og alle støy.

I iOS 8 fungerer delte bildestrømmer akkurat som det pleide å være i iOS 7. Hvis du er ny på iOS (eller til fotostreams generelt), her er en kort tutorial som hjelper deg å lage delte bildestrømmer på iPhone / iPad . Det er ganske enkelt å lage delte fotostrømmer.

Først av alt, sørg for at du har aktivert iCloud Photo Sharing på din iPhone eller iPad:

Trinn 1. Start innstillinger.

Steg 2. Bla ned og trykk på iCloud.

Trinn 3. Trykk på Bilder.

Trinn 4. Forsikre deg om at du har aktivert iCloud Photo Sharing.

Hvordan lage delte fotostrømmer i iOS 8 på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Bilder- appen.

Steg 2. Trykk på Delt fra nederste meny.

Trinn 3. Trykk på det store + -ikonet (Nytt delt album.)

Trinn 4. Gi den nye fotostrømmen et navn.

Trinn 5. Trykk på Neste.

Trinn 6. Du kan nå legge til folk fra kontaktene dine til fotostreamet.

Trinn 7 Trykk deretter på Opprett.

Den delte bildestrømmen din er nå klar. Du kan legge til bilder i denne strømmen; menneskene du la til i fotostrømmen, kan se disse bildene.

Slik legger du til bilder i denne nye delte fotostrømmen

Trinn 1. Gå til nettopp opprettede delte fotostrømmer.

Steg 2. Bare trykk på + -ikonet i bildestrømmen, og du skal kunne velge bilder fra det 'siste' albumet (eller kamerarollen). Når de er valgt og lastet opp, vises disse bildene i bildestrømmen til alle brukerne du har invitert / lagt til.

Slik fjerner du folk fra delt bildestrøm

Trinn 1. Åpne bildestrøm som du opprettet.

Steg 2. Trykk på People fra bunnen av skjermen.

Trinn 3. Trykk på personnummeret du vil fjerne.

Trinn 4. Bla ned og trykk på Fjern abonnent, så er du ferdig!

Sammen med at du også kan aktivere eller deaktivere varslinger. Du kan også tillate eller tillate abonnenter å legge til bilder og videoer i strømmen. Du kan også slette opprettet fotostrøm ved å tappe på Slett delt album .

Med familiedeling i iOS 8, vil iOS-enheten din også sette opp bildedeling når du legger til medlemmer til familien. Dette betyr at det vil være et album spesifikt delt blant familiemedlemmer automatisk. Dette gjør det til et mindre trinn å begynne å dele bilder mellom familiemedlemmer.

Det er alt for nå!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar