De beste kameralinsebeskyttere for iPhone 11 Pro og 11 Pro Max i 2020: Vakt dyrebare objektivet nå

Lanseringene på Apple Event 2019 fokuserte mer på kameraer i tilfelle iPhone 11-serien. Og Pro-serien iPhone som har et tredobbeltobjektivkamera lar deg ta vidvinkler, ultrabrede og teleobjekter med presisjon.

Med tanke på kvaliteten på dette kameralinsen, har du noen gang tenkt at de hevede kameraene direkte kan komme i kontakt på en overflate når de er plassert og kan gjøre nok skade? Hvis du ikke har det, bør du sannsynligvis tenke på hvordan du kan beskytte det, og her har vi dekket deg. Vi har samlet en liste over noen av de beste kameralinsebeskyttelsene for iPhone 11 Pro og 11 Pro Max.

Hvert objektiv blir gjennomgått av vårt ekspertteam, og de har sørget for at du får de beste objektivbeskyttelsene for trippelobjektivkamera på din iPhone. Så la oss se på dem nå.

Beste iPhone 11 Pro og 11 Pro Max kameralinsebeskyttere i 2019

Når du har fått en av disse kamerabeskytterne til din iPhone 11 Pro-serie, kan du være trygg på beskyttelsen, og selvfølgelig forstyrrer det ikke kamerakvaliteten da de er gjennomsiktige. Her går vi, la oss komme i gang.

Rask tilgang:

 • Casetego
 • Celleutstyr for mindre
 • Tamoria
 • Feitenn
 • GCION
 • OIFEN
 • Ankoe
 • HLI-SHJHsmu
 • QHOHQ
 • Ferilinso

#1. Casetego

Beskytt det nydelige kameralinsen til iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max fra Casetegos objektivbeskytter. I stedet for å si det som en beskytter, kan vi kalle det et herdet glass i tekniske termer. Med funksjoner som ultra-tynn, høy gjennomsiktighet, ripebestandig og mye mer er et spesielt produkt generelt for din iPhone.

Bruk det godt da dette ikke er det typiske harde glasset og det er bare et mykt herdet glass. Den etterlater ingen rester når du fjerner den fra iPhone-kameraet, og den boblefrie funksjonen lar ikke luftbobler snike seg inn i linsen. Med en lett og bare 0, 15 cm høyde på kameraet som er ubetydelig, ville Casetegos kameralinsebeskytter være mitt førstevalg for trippelobjektiv-iphone.

Den leveres i en pakke på 9, og derfor er det enkelt å endre når du føler at noe er galt med beskyttelsen. Selvfølgelig kommer det med livstidsgarantitjeneste, så hvis du har problemer, kan du kontakte dem direkte.

USP: Myk herdet glass og svært gjennomsiktig

Sjekk ut på Amazon

# 2. Celleutstyr for mindre

Hvis du leter etter en kombinasjonspakke for skjermbeskyttere og en kameralinsebeskytter sammen, er dette produktet fra Cell Accessories for Less din vei å gå uten tvil. Den leveres i en pakke med 3 skjermbeskyttere og 2 kameralinsevakter. Og dette sikrer at ikke bare kameraet, men iPhone-skjermen din er beskyttet også.

Begge tingene er laget av herdet glass med 9H hardhet, så du kan alltid forvente at den også er slank, lett og gjennomsiktig. Skjermbeskytteren er også veldig responsiv, gjennomsiktig, ripesikker, fingeravtrykkbestandig, luftboblefri og knustfast også. Det vil ikke være noen problemer med 3D-berøring, siden beskyttelsen også er kompatibel med det.

Den nøyaktige etterbehandlingen av kameraglassbeskytteren er det jeg elsket med dette produktet. Det beskytter kameraet mot flate og ujevne overflater når du legger iPhonen ned, og den beskytter til og med mot grove riper som er den viktigste funksjonen. Bildeklarheten på begge skjermene og fra kameraet er krystallklar akkurat som normalt.

USP: Combo of Screen Protector & Lens Guard

Sjekk ut på Amazon

# 3. Tamoria

Ikke mange selskaper forstår behovet for en kameralinseskjerm for iPhone 11 Pro og 11 Pro Max, men Tamoria gjør som det har produsert dette produktet fra mikrograveringsteknologi. Og dette gjør beskytteren mye sterkere sammenlignet med andre i dagens utvalg. Det ser nydelig ut og det lar deg ikke føle at det er en beskytter på kameraet til iPhone-en din.

Den herdede organiske klassen er myk, ripebestandig, og den er gjennomsiktig nok til å la deg ta bilder når de vanligvis er tatt fra iPhone 11 Pro Max-kameraet. Det er et 5H herdet glass, har en høyde på 0, 2 MM og det blokkerer ikke blitsen på noen måte når du slår den på.

I tillegg til dette beskytter det også kameraet ditt mot støv, skitt og fingeravtrykk. Den kommer i en pakke på 4, så jeg tror det er mer enn nok for tiden du bruker denne iPhonen, eller til du får den nye.

USP: 5H herdet glassbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Feitenn

Hvis du leter etter en solid løsning med tanke på kameralinsebeskyttelse, må Feitenn være din første preferanse. Kombinasjonen av metallramme og herdet glass gir helig beskyttelse for iPhone's tredobbeltobjektiv. Den er enkel å installere, og den passer perfekt på grunn av de nøyaktige utklippene til produktet.

Feintenns beskytter er laget for iPhone 11 Pro Max og iPhone 11 Pro bare. Det lille hullet nær blitsområdet sikrer at det ikke påvirker den blinkende funksjonen når du bruker det om netter eller områder med lite lys. Med ultratynne og høye gjennomsiktighetsfunksjoner, står den unik fra resten.

Den kommer i en pakke med 4 beskyttere hvorav 2 er i sølvfarger og 2 er i svarte farger. Så uansett hvilken farge på iPhone du har, den passer alle til de fleste med disse fargevariantene. Den kommer med våte og tørre våtservietter, klistremerker for støvfjerning og en installasjonsguide.

USP: Metal Frame Guarding

Sjekk ut på Amazon

# 5. GCION

Med enkel å installere funksjon og presise utskjæringer er GCIONs beskytter også en av utfordrerne på dagens liste. Linsebeskyttelsen påvirker ikke 3D-berøringssjiktet på iPhone på noen måte. På grunn av sin tynnhet og HD-klarhet, er den elsket av mange iPhone-brukere over hele verden.

Funksjonene som riper og fingeravtrykkresistente er også noe enhver iPhone-bruker ønsker seg i linsebeskyttelsen. Selvfølgelig tillater det ikke at støv eller smuss kryper inn i beskyttelsen og er laget av mykt materiale som ikke betyr at den ikke er solid. Den er sterk da den motstår riper opp til 9H hardhet.

Totalt sett beskytter det kameraet ditt når du plutselig slipper eller fomler iPhone. Den leveres i en pakke på 2 og har 12 måneders erstatningsgaranti hvis du ikke liker kvaliteten.

USP: Passer perfekt til din iPhone

Sjekk ut på Amazon

# 6. OIFEN

Akkurat som Casetegos beskytter, er denne fra OIFEN også 0, 15 mm høyere enn kameralinsen, og dermed gir den en god mengde beskyttelse til linsen og blitsen. I motsetning til de andre som har funksjoner som ripebestandig, fingeravtrykkfritt, organisk herdet glass, gjennomsiktig HD-klarhet og mye mer, kommer denne også med en vanntett funksjon.

Ja, du har hørt det riktig. Den 5 lags beskyttelsen sikrer at kameralinsen din er sikker mot støv, skitt, riper, eksplosjon og vann også. Den leveres i en pakke med 3 sammen med 4 klistremerker for støvfjerning og 4 rengjøringsservietter. Hvis du ikke liker produktet, kan du kreve refusjon innen 30 dager etter kjøpet.

USP: Vanntett beskytter

Sjekk ut på Amazon

# 7. Ankoe

Bortsett fra 9H-hardhet, tilbyr Ankoe kameraet ditt beskyttelse mot dråper, støt, riper, skrap, støv og skitt. Annet enn dette er de fleste funksjonene ganske like som for alle produktene som er oppført i dag. Med enkel installasjon kan en gang enkelt installere denne beskytteren hjemme uten eksperter.

HD-klarheten er det jeg føler er bedre sammenlignet med andre beskyttere, i det minste for meg. Og hulldesignet nær blitsen påvirker ikke funksjonaliteten når du trenger det. Den leveres i en pakke på 4 og har livstidsgaranti også. Så bare lene deg tilbake, slapp av og la produktet fra Ankoe snakke.

USP: Hole Design

Sjekk ut på Amazon

# 8. HLI-SHJHsmu

Her er enda et produkt som er laget av metall, men denne gangen er det laget av titanlegering som er mye sterkere sammenlignet med de andre metallene helt sikkert. Bortsett fra det beskytter det herdede glasset kameralinsen mot gjenstandene som gnir linsen eller dråpene og plutselige støt også.

Det ytre laget er laget av aluminiumslegering som beskytter de ytre kamerahjørnene og det indre TPU-fôret fungerer som en pute inni beskytteren og gir robust beskyttelse til linsen. Du kan enten kjøpe 1 stk eller gå med en pakke på 3, begge alternativene er tilgjengelige.

Bare sørg for at du velger iPhone-modellen perfekt, for det er to forskjellige alternativer for iPhone 11 Pro Max og 11 Pro til tross for de samme kamerastørrelsene.

USP: Laget av titanlegering og TPU-fôr

Sjekk ut på Amazon

# 9. QHOHQ

Beskyttelsesfilmbeskyttelsen er nettopp laget for iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. High-definition og transparens er på sitt beste på grunn av det klare herdet glass. Det beskytter kameraet mot riper eller andre skader på grunn av 9H-hardhet. Den glatte berøringen i glass gjør den også fingeravtrykkbestandig.

Installasjonshåndtakene gjør det enkelt å installere beskyttelsen på iPhone-kameraet. Og det kommer aldri til å bli enkelt og raskt når du har slike håndtak. Det lette materialet sikrer at det ikke legger noen voluminøs faktor til smarttelefonen din etter installasjonen. Den kommer i en pakke med 4 beskyttere.

USP: 9H Hardness & Scratch Resistent

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ferilinso

Den klare herdet glassbeskytteren for trippelinsekameraet fra Ferilinso handler om dens overlegne 9H-hardhet, antiboble og ultratynne funksjon. I tillegg til dette beskytter den kameralinsen mot riper, ujevnheter og noen ganger de plutselige dråpene også på grunn av den ødelagte beskyttelsen.

Det anti-fingeravtrykkbelegget holder alle flekker og fingeravtrykk borte fra beskytteren. Beskyttelsen påvirker ikke på noen måte bildekvaliteten som disse tre kameralinsene produserer. Den er enkel å installere, og den kommer i en pakke med to beskyttere.

USP: Shatterproof Guarding

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens, for i dag.

Endelige ord!

Hvis jeg måtte gå for iPhone 11 Pro-kameralinsebeskytter, ville jeg gått med Feintenns beskytter på en gitt dag på grunn av metallinnrammingen. Så hvilken vil du få den til din iPhone 11 Pro-serie? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nå.

Beslektede tilbehør du kanskje liker

 • Beste iPhone 11 Pro Max Designervesker
 • Beste iPhone 11 Pro Max silikonetui
 • Beste ermer for iPhone 11 Pro
 • Beste iPhone 11 Pro trådløse lader

Så hvis du elsket vår anmeldelse av disse objektivbeskyttelsene for iPhone 11 Pro Max, kan du dele tilbakemeldingene dine med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram også. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å få de siste oppdateringene av tilbehør til iPhone 11-serien innen fingertuppene!

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.