Prizmo 5 skanne-app for iPhone og iPad: OCR-aktivert iOS skannerapp

Prizmo 5 er uten tvil den mest avanserte skanne-appen for iPhone og iPad. Da jeg leste om denne appen på andre medier, ønsket jeg å motvirke dem: Notater og filer-appen inneholder allerede en funksjon for å skanne dokumenter. Så hvorfor skal noen iOS-brukere betale for Prizmo 5? Men så utforsket jeg funksjonene til Prizmo og var overbevist om at det er noe brukere ikke vil finne i standard iOS-appene.

Min innsats er ikke å sammenligne Prizmo med andre apper eller aksjefunksjonene Apple tilbyr. Det er noe unikt i Prizmo som raskt blir lagt merke til av brukere. Det er raskere enn Notater og filer; Jeg får bedre resultater når jeg skannet et visittkort og et dokument. Og det er en tekstlesingsfunksjon, som kan lese og snakke teksten du skriver eller lime inn i appen. Sjekk denne detaljerte gjennomgangen av Prizmo 5 og avsi dommen din.

Prizmo 5 iPhone og iPad skanne-app

Rask skanning

Mens Notes and Files-apper kan skryte av denne skannefunksjonen, er de ikke så raske som Prizmo. Appen identifiserer umiddelbart objektet som ligger på skrivebordet ditt; for moro skyld kan du prøve å skanne et kreditt- eller debetkort. Du vil ikke kunne skanne det da Prizmo gjenkjenner plastpengene dine.

Hvis du ikke er fornøyd med skanneresultatene, kan du ta en ny omprøving. Hele skanneprosessen tar bare tre trinn. Prizmo har oppnådd denne bragden i sin femte versjon; tidligere hadde Creaceed forsøkt å legge til forbedringer i skanneprosessen. Nå ser det ut til at utvikleren har fått suksess med å redusere tiden til å skanne dokumenter.

Hva vil du gjøre med en skannet kopi?

Prizmo gir deg en imponerende serie redigeringsverktøy. Bortsett fra vanlig beskjæring, kan du eksportere den skannede kopien som PDF og DOCX. Dette lar deg søke i de skannede dokumentene senere når du har en bunke med kopier i appen.

Blant andre bemerkelsesverdige verktøy er flatejusteringer, format og andre. Du kan angi kopien slik du ønsker. Justeringer er et behagelig verktøy, da det kan fjerne lysglimt eller naturlig lys fra kopien. Når du har redigert den skannede kopien, kan du eksportere den som tekst, PDF, Doc osv.

Hvordan er det bedre enn iPhones egne notater og filer som skanner?

Et kjennetegn ved Prizmo er hastighet; i motsetning til Notes-appen, som tar tid å måle dimensjonene til et objekt, gjør Prizmo det raskere. Dernest lar Prizmo deg flere verktøy for å redigere de skannede dokumentene. Justeringsfunksjonen i Prizmo er utvilsomt bedre enn Notes og Files-apper.

Formatene er delt inn i to seksjoner: DOCUMENT & IMAGE. Du kan eksportere den skannede kopien som vCard, PDF, Word Document, Text Document og Prizmo Document. Dessuten kan du også eksportere en skannet kopi som JPEG- og PNG-bilde.

Hvis du har skannet et visittkort, kan du bruke Handlinger for å ringe og sende en e-post direkte. Prizmo identifiserer automatisk telefonnumre og e-postadresser som er skrevet ut på et kort; Når du trykker på Handlinger, lander du faktisk på skjermen for Smart handlinger, hvor du kan sende en e-post eller ringe personen. Denne funksjonen finnes vanligvis i alle visittkortleser-apper; Prizmo har integrert denne funksjonen i sin skanne-app.

Optisk karaktergjenkjenning (OCR)

Den nest siste funksjonen i denne gjennomgangen er optisk karaktergjenkjenning (OCR.) Når du skanner et dokument, kan du kopiere hele teksten og lime den inn et annet sted. Åpne det skannede dokumentet og trykk på Tekst-knappen fra toppen. Trykk deretter på Gjenkjenn tekst-knappen; appen vil vise hele teksten under bildet, dvs. skannet kopi.

Fra OCRed-teksten kan du velge den og lime den hvor som helst på iOS-enheten din. Et skritt videre, kan du lytte til teksten ved å trykke på Reader-alternativet fra bunnmenyen.

Prizmo støtter 28 språk; drevet av maskinlæring, kan skannerappen lese opp de skrevne tekstene dine på flere språk. For det engelske språket kan maskinlæring også identifisere håndskrevne dokumenter.

Tekstleser

På den aller første skjermen til denne appen finner du alternativet TEKSTLESER. Trykk på alternativet, så kan du lime inn eller skrive tekst og deretter trykke på avspillingsknappen; appen vil lese opp teksten din. Du kan kontrollere hastigheten på talen og også endre stemmene. Hvis du får ideen om å bruke Prizmo til å lage en lydbok, la meg fortelle deg: appen lagrer ikke innspillinger.

Hva mer?

Det er en funksjonsrik app! Utforsk det, og du kan ikke la være å sette pris på Prizmo 5. Du får skannede bilder av dokumenter av høy kvalitet, som kan skrives ut senere. Lagre dataene dine på iCloud og få tilgang til dem hvor som helst. Prizmo er din lommeskanner, slik at du kan skanne dokumenter hvor som helst.

nedlasting

Det var alt folkens!

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste strekkode- og QR-kodescannerapper for iPhone
  • Beste visittkortleser iPhone-apper
  • Beste utskriftsapper for iPhone

Hvor mye vurderer du denne appen? Legg igjen vurderingene dine i kommentarfeltet. Del denne anmeldelsen med vennene og kollegene dine på Facebook, Twitter og Instagram. Og ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å lese anmeldelser av andre apper og produkter.

 

Legg Igjen Din Kommentar