Slik legger du til mer enn fem fingeravtrykk til iPhone 5s TouchID

Et enkelt smutthull i iPhone 5s TouchID lar deg legge til mer enn fem fingeravtrykk til systemet. Faktisk er det så smart / dumt at du kan legge alle fem fingrene til bare ett fingeravtrykkoppføring. Og når det er på tide å bruke fingeravtrykket ditt for å låse opp iPhone 5s, fungerer alle fingrene du la til, helt fint.

Slik legger du til mer enn fem fingeravtrykk til iPhone 5s Touch ID

Apple har ikke gitt noen anerkjennelse for denne “funksjonen”, men det er mye kommentarer rundt det likevel.

Hvis du er interessert i denne typen ting, her er hva du trenger å gjøre:

Prosessen med å legge et fingeravtrykk til TouchID er enkel. Du går over til Innstillinger → Generelt → Passord og fingeravtrykk → Fingeravtrykk og trykker på Legg til fingeravtrykk ...

Den vanlige metoden er å bruke en finger, trykk gjentatte ganger på Hjem-knappen (justere posisjonen så lett) til iPhone 5s registrerer alle deler av fingeravtrykket.

Men for å tappe smutthullet som finnes i TouchID-systemet, er det du bruker så mange fingre som du vil fullføre fingeravtrykkskanningen.

Dette betyr at du trykker på tommelen en gang, deretter på indeksen, kanskje din pinky neste og så videre.

En fornuftig kommentar på iMore går noe sånt som “Ville det ikke være fornuftig å legge til 2 fingre per spalte; på denne måten får du alle fingrene indeksert ”- dette resulterer i at du kan autentisere iPhone 5s med en hvilken som helst finger!

Et ord om nøyaktighet

Så langt jeg har sett og hørt, når du legger til flere fingeravtrykk i en oppføring, er nøyaktigheten fortsatt intakt. Ikke spør meg hvordan, men det er litt sinnssykt at Apples TouchID fungerer selv med flere fingeravtrykk i ett spor. Kanskje det er på grunn av oppløsningen som TouchID-sensorene har.

Likevel kan det ta litt tid å sette den opp. Når ting er klart, hvis ting ikke er så veldig nøyaktig, kan du kanskje gå tilbake til normaliteten med å ha fem fingeravtrykk i fem oppføringer. Enkel.

Det er alt for nå!

Liker du dette innlegget? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Ønsker å ta igjen flere tips? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar