Beste fargeleggingsapper for iPhone og iPad i 2020: Awesome Boredom Killer

Synes du det er tøft å de-stresse eller vil ha noe skikkelig kult for å la deg slappe av i fred i fritiden? Gi fargelegg en sjanse til å hjelpe deg med å bli kvitt angsten med letthet. Ta en rask titt på de beste fargeleggingsappene for iPhone og iPad for å velge et utmerket alternativ for å la deg møte graden av bekymring grasiøst!

Disse fargelappene kan være enorme nyttige for å la deg drepe stress. De gir mange rike bøker slik at du kan fargelegge og tilpasse. Ved å bruke det store utvalget av farger og filtre, kan du male bilder vakkert. Og hvis du føler deg virkelig stolt av kreativiteten din, kan du også dele den med dine venner og kjære.

Beste fargeleggingsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Colorfy

Colorfy er designet for både voksne og barn. Det gjør å fargelegge bilder til en flott opplevelse. Alt du trenger å gjøre er å bare velge favorittpaletten din og trykk for å fargelegge. Du kan velge mellom et antall børster, gradientfarger for å dekorere bildet ditt etter ditt hjerte.

Du har mer enn 1000 bilder å male. Siden det også fungerer offline, vil du kunne forskjønne bilder uten forstyrrelser. I tillegg kan du oppgradere Colorfy for å låse opp flere funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Pigment

Pigment har lenge vært en av de fineste fargeleggingsbøkene for voksne. Det som gjør det til en stor angstdrapsmann er det intuitive brukergrensesnittet og tilgjengeligheten til mange fantastiske bilder i tillegg til farger som lar deg male elegant.

Den enorme samlingen av håndkuraterte, profesjonelt tegnet illustrasjoner ser virkelig tiltalende ut og får øyne med en gang. Med 21 forskjellige typer blyanter, markører og børster, vil du kunne livliggjøre kreativiteten din. Den simulerer blyant- og penselstrøk slik at du kan male effektivt. Til slutt er Pigment fullt kompatibel med ikke bare Apple Pencil, men også tredjepartspennen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Bilde å fargelegge for meg

Coloring Book for Me er svært intuitivt og en absolutt glede for de som elsker å fargelegge. Appen har en rekke fargeleggesider fordelt på mer enn 15 forskjellige kategorier som, Dyr, Blomster, Mandalas, Kids Time, Fantasy etc.

Siden innholdet ofte oppdateres, vil du alltid ha noe nytt å legge hendene på. Med over 30 vakre forhåndsinnstilte fargepaletter har du nok muligheter til å gi bildet ditt et ønsket utseende.

Du kan også bruke tilpassede paletter for å bringe mer personalisering inn i stykket. Etter redigeringseffektene som å legge til vignettering, endre konturene av bildet fra svart til hvitt, kan du forbedre mesterverket ditt immaculately.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Recolor

Rekoloren er en av de mest elskede fargeleggingsbøkene for iOS. Inkludering av mer enn 1000 flotte fargebilder sikrer at du har en rekke alternativer å male. Tilgjengeligheten av et bredt utvalg av bilder som Mandalas, Animals, Bouquets, Ornates, Lowpolys, Mortes lar aldri din forkjærelse bli lei.

De vakre og harmoniske fargepalettene gir ikke bare liv til bilder, men spiller også en betydelig rolle i å lindre stresset. Forbi funksjonene er abonnementsprisene $ 3, 99 ukentlig, $ 9, 99 månedlig og USD 59, 99 årlig.

Pris: Abonnement

nedlasting

# 5. Fargeterapi

Color Therapy er en alvorlig utfordrer til å være din kjærlige valg. Det som er overskriftene for denne appen er den enorme samlingen av mer enn 2000 fantastiske fargeleggingssider. Fra dyr, kunst, blomster, mote til oppsiktsvekkende natur, har appen et bredt utvalg av bilder for å sikre at du aldri synes det er kjedelig.

Velg annen ramme, for eksempel den klassiske rammen, rammeløs for å tilpasse bilder elegant. Enda bedre, kan du også velge spesielle etterbehandlingseffekter som metallisk, blankt maling på lerret for å pryde bildene dine. Utover funksjoner kommer fargeterapi til $ 2, 99 ukentlig, $ 7, 99 månedlig og $ 39, 99 per år.

Pris: Abonnement

nedlasting

# 6. Bilde å fargelegge for voksne fra App Labs

Hvis du er på jakt etter en app som er helt gratis, men har alle funksjonene som kreves for å la deg fargelegge bilder vakkert, kan denne være en verdt prøve. Appen har en stor samling bilder av forskjellige ting som mandalas, dyr, portretter, blomster, natur, fortryllet skog, hemmelig hage, mønstre, kunst, design for å la deg male, farge og tegne etter din beste smak. Det gjør fargelegg ganske enkelt og enkelt. Videre er appen egnet for både voksne og barn.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Fargeleggingsbok for voksne

For så vidt det gir ubegrenset moro og tilbyr mange muligheter til å fargelegge, er Adult Coloring Book uten sidestykke. Jeg liker den enorme samlingen av vakkert designede bilder.

Det gir mange forskjellige farger, slik at du kan gi ønsket utseende til bildet ditt. Du kan abonnere på premiumversjonen for å få tilgang til alle bøkene og fargepalettene. Appen er tilgjengelig for $ 2, 99 ukentlig, $ 4, 99 månedlig og $ 22, 99 årlig.

Pris: Abonnement

nedlasting

# 8. Colorgram Fargeleggingsbok for voksne

Hvis du er på jakt etter en funksjonsrik og svært funksjonell fargeleggingsapp, kan du gå til Colorgram Adult-fargeleggingsbok. Den er enkel å bruke og krever bare berøring for å farge. Appen bærer en mengde gradient og flate farger sammen med flotte fargepaletter for å la deg pynte kreativiteten din elegant.

Du kan velge mellom 19 kategorier, inkludert jenter, dyr, mote, mønstre, katter, hageanlegg, hunder, Mandala, Serenity, Cities, Fantasy, Floral, etc. Men det største høydepunktet i denne appen er at den lar deg se på avspilling fargeleggingsvideoer. Dessuten kan du også legge til musikk i videoen din for å gjøre den mer attraktiv. Hvis du vil vite mer om denne fargeleggingsboka, kan du lese hele anmeldelsen.

Pris: Abonnement

nedlasting

# 9. Lotus

Lotus er designet for å tilby avslapning og fungerer pålitelig for å la deg forbedre malingsevnen din. Du kan velge mellom en stor samling bøker i forskjellige kategorier som dyr og mandalaer.

Du kan velge fra et bredt spekter av iøynefallende farger for å fylle dem. Siden det fungerer til og med frakoblet, kan du pynte bildene dine selv uten Internett. I tillegg er Lotus 'abonnement tilgjengelig for $ 29.99 for to måneder.

Pris: Abonnement

nedlasting

# 10. Color Mix & Paint

Ser du etter en fin fargelegg-app til barnet ditt? Color Mix & Paint kan være et godt valg.

Appen kan hjelpe førskolebarn å lære å blande farger. Den består av flere sider og bakgrunn til farger. Derfor vil barna ha mange alternativer for å lære kunsten å fargelegge. Dessuten kan du også male bildene fra kamerarollen.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt for nå! Forhåpentligvis elsket du å utforske disse appene sammen med meg.

Hva er din favoritt?

Hvilke av disse fargelappene har vunnet deg? Gi oss beskjed om navnet og funksjonene du har likt i det.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

  • Beste iPad Pro tegne-apper
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å drepe stress
  • Beste iPhone-spill å spille i flymodus
  • Beste stylus for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iPhone- og iPad-applister.