Beste iPhone 6 / 6s Plus trådløse ladere i 2020: Lad iPhone-en trådløst

Trådløs lading har vært tilgjengelig på mange Android-enheter i ganske lang tid. Imidlertid er iPhone ennå for å støtte den. Men det betyr ikke at du ikke kan juice opp enheten din trådløst. Sjekk ut de beste trådløse iPhone 6-ladere. [Les også: Beste iPhone X, 8 Plus og 8 trådløse ladere]

Bortsett fra å tilby relativt hurtiglading, sikrer disse trådløse ladere den nødvendige beskyttelsen mot overoppheting, overspenning og kortslutning. Enda bedre, de er enkle å bruke og ultra-bærbare. La oss ta turen over for å finne den mest passende trådløse laderen til smarttelefonen din!

Beste trådløse ladere for iPhone 6 i 2019

#1. ANGELIOX

ANGELIOX har en smart trådløs lader, som er bygget med en smart IT-brikke for å kontrollere lading. Denne lader perfekt passer til din iPhone med sin slankere og lette profil. Siden iPhone 6 ikke er Qi-aktivert, må du bruke en trådløs ladepute for å lade iPhone.

Denne trådløse laderen har to lademodus: 10W hurtigladning og 7, 5 W standardlading. ANGELIOX har lagt til et flerbeskyttende sikkerhetssystem for å forhindre at enhetene dine blir skadet av kortslutning, overstrøm, overspenning, overoppheting, etc.

USP: Premium design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Smarte elektroniske løsninger

Hvis du alltid har det travelt, må du ta tak i denne trådløse laderen fra Smart Electronic Solutions. Det er enkelt og raskt uten å bruke kabel; du kan redde levetiden til lynets port på telefonen siden du ikke skal plugge inn og koble ladekabelen.

Bruk Qi-kompatibel trådløs ladepute på din iPhone 6 og sett enheten på puten. Denne trådløse laderen har en slank og holdbar design; du kan bruke en hvilken som helst myk iPhone-etui mens du lader telefonen.

USP: Slank og holdbar design

Sjekk ut på Amazon

# 3. VARM brann

HOT brann tilbyr trygt lading for din iPhone 6 / 6s Plus trådløst. Når du plasserer iPhonen din, tar den sklisikre puten vare på enheten din. For en ikke-trådløs enhet som iPhone 6 / 6s Plus kommer den også med en lynkontakt som gir funksjonen til enheten din.

Hold hendene frie, da du enkelt kan svare på samtaler mens telefonen lades. Den Qi-kompatible ladeplaten beskytter telefonen mot overspenning, underspenning og kortslutning.

USP: Ladebeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Jinqiu

I motsetning til andre trådløse ladere, leveres denne med Qi trådløs ladestasjonsstasjon og Qi trådløs mottaksveske. Du kan enten installere etuiet eller ganske enkelt bruke Qi ladepute-stasjon til å lade iPhone 6.

Denne trådløse lading som muliggjør saken er laget av slitesterk hard PC-plast og har presise utskjæringer som gir deg full tilgang til alle viktige porter og knapper på din iPhone.

USP: Fleksibel lynkontakt

Sjekk ut på Amazon

# 5. LASOCKETS

Lad din iPhone 6 raskt med Lasockets trådløse lader. Du kan bruke bærbar Qi ladestativpute til din iPhone 6. Dette produktet fjerner kabler og USB-grensesnitt og gir deg rask ladeopplevelse.

Trolig for første gang har en trådløs lader en stilig lærholderholder som du kan plassere enheten vannrett eller vertikalt. Du kan utføre alle normale handlinger som å ringe, sende meldinger og surfe på Internett mens telefonen lades.

USP: Stilig lærpute

Sjekk ut på Amazon

# 6. AntoStars

Nyt luksusen og komforten ved å lade iPhone trådløst. Bare legg telefonen på ladeplaten, men pass på at du har installert den trådløse lademottakeren på iPhone. Denne mottakervesken er lavprofil og slank med en matt finish. AntoStars har brukt siste Qi-mottaker Ti-brikkesett for kraftig lading av enheten din.

Ved hjelp av den fleksible kontakten kan du enkelt synkronisere telefonen med datamaskinen. Når iPhone-en din er koblet til Mac-en din, trenger du ikke fjerne saken. Merk at du må bruke 2A veggadapter som strømkilde.

USP: Fleksibel kontakt

Sjekk ut på Amazon

# 7. VARM Brann / FANTASY

FANTASY presenterer et trådløst ladesett for din iPhone 6 og andre iPhones også. Dette settet inkluderer Qi trådløs ladepute og trådløs Qi mottakerlapp. For din iPhone 6 kan du bruke denne lappen til å lade enheten din raskt på denne trådløse laderen.

Dette produktet er enkelt å bruke, da du kan ta av bakdekselet, fest energikortet på batteriet og sett på bakdekselet. For din enhets sikkerhet garanterer FANTASY beskyttelse mot overspenning, underspenning og kortslutning.

USP: Enkel å bruke

Sjekk ut på Amazon

# 8. Stressfri nøkkel

Ditt ønske om å lade iPhone 6 eller 6 Plus trådløst kan oppfylles ved å bruke Stress-Free Keys trådløse ladepute. Denne laderen kommer med en mottaker, som du kan skli under din tynne koffert og deretter la ladeputen ta kontroll over enheten din.

I motsetning til andre mottakere, varmer ikke denne enheten din. Stress-Free Key tilbyr deg den tynneste trådløse ladeadapteren som er tilgjengelig på markedet.

USP: Tynneste ladeadapter

Sjekk ut på Amazon

# 9. TASUMATO

Når iPhone-en din hviler på en trådløs ladepute, er du minst bekymret for beskyttelsen. Med Tasumator hviler din iPhone fredelig mens den lader, hovedsakelig på grunn av designen. Det myke LED-lyset vil ikke plage deg mens du sover om natten.

Du kan koble fra den fleksible lynkontakten når som helst for å bruke kablet ladekontakt. Denne puten har innebygd overspenning, underspenning og kortslutningsbeskyttelse.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 10. ANTYE

Den trådløse ANTYE-laderen kan slå på iPhone med et tilfredsstillende resultat. Den har en antiskli ring for å tilby den essensielle sikkerheten til enheten din mens du lader.

Takket være hardplasten er den ekstremt holdbar. Den er laget for å fungere med bare iPhone 6 og 6s. Du har flere fargevalg å velge mellom.

USP: Grønn solid LED-indikator

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Logger av

Trådløs lading er fremdeles i begynnende dager. Jeg regner med at det skal bli mye bedre; spesielt med ankomsten av iPhone 8, som det ryktes å komme med det lange trådløse ladesystemet.

Hvilken av disse trådløse laderne har bestått testen din? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Det kan være lurt å sjekke ut: beste iPhone 7 batteri etui, beste iPhone 6s batteri etuier, beste iPhone 6 batteri etuier osv.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om at i kommentarene og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å utforske flere slike topptilbehørslister for iPhone. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.