Hvordan spore julenissen på iPhone, iPad og Mac?

Hvor er julenissen? Kom jul og barna begynner å stille dette spørsmålet til foreldrene. Forbli ufattelig må foreldrene lemme de sprø barna med andre leker og gaver. Ikke nå lenger. Ved å bruke nissesporere kan du finne og vise julenissens beliggenhet for barna dine. Hvis du har en iOS-enhet, kan du sjekke denne opplæringen for å spore julenissen på iPhone, iPad og Mac.

På julaften begynner julenissen sin tur fra Nordpolen på sin berømte slede for å levere gaver. Barn venter utålmodig på gavene sine og fortsetter å plage foreldre med det eneste spørsmålet: når kommer julenissen? Nå kan du vise dem julenissens reise på iOS-enhetene dine eller Mac.

Hvordan spore julenissen på iPhone, iPad og Mac?

NORAD og Google har allerede tatt dette initiativet for å spore julenissen før jul. NORAD er North American Aerospace Defense Command, og hvert år holder denne organisasjonen et spor på den årlige reisen til Saint Nicholas.

Google viet et helt nettsted til denne festivalen og lanserte et nettsted - //santatracker.google.com/village.html - for deg.

Spor julenissen med Google

Du kan besøke Googles nisse-tracker-webside og utforske en rekke aktiviteter for å holde barna opptatt (i det minste vil de ikke spørre deg om julenissen og gavene deres). 21. desember kan du følge julenissens reise verden rundt.

Santa Tracker holder deg lykkelig opptatt, da den viser avstanden mellom julenissen og din beliggenhet. Fra hvor julenissen er til sin neste destinasjon, gir dette tracker-nettstedet deg tilgang til Santa's Village, hvor du kan spille spill og se videoer.

Foreldre, som er opptatt av å utdanne barna sine og pleie kognitive evner hos dem, må besøke Santa Tracker for Educators. I denne delen vil du finne et lager av læringsressurser som PDF-er og videoer om geografi, informatikk, språk og samfunnsfag.

En gang på dette nettstedet, kan barn glemme julenissen og liker å fordype seg i verdenen av ferietradisjoner, kodelaboratorium, oversettelser, julenissens lerret, kartquiz og mer.

Bortsett fra Santa Tracker-nettstedet, kan du sjekke julenissens oppholdssted på mobiltelefonen din. Åpne Google Maps-appen på iPhone eller iPad og søk etter "Julenissen."

Det er enda en måte å sjekke hvor julenissen er. Oppdater Google Maps-appen på iOS-enheten din for dette formålet. Gå til Innstillinger øverst i venstre hjørne. Trykk deretter på alternativet for delings av plassering.

Forsikre deg om at du følger trinnene ovenfor før jul, det vil si 24. desember.

NORAD - Santa Tracker 2018

Som nevnt over sporer NORAD reisen til julenissen, som tar av fra Nordpolen. Besøk NORADs hjemmeside, og du kan utforske en hel rekke funksjoner som spill, filmer, musikk, bibliotek og mer.

Vil du motta en samtale fra julenissen?

Kanskje barna dine ville elsket å høre på julenissens stemme. Last ned et anrop fra julenissen! app på iPhone eller iPad, og julenissen vil ringe barna dine til å kjenne navn, alder og noen personlige hobbyer / interesser.

Denne appen lar også barna dine sende en telefonsvarer; antagelig ville de sendt ham en ønskeliste. Du kan spore julenissens fremgang fra appen.

Hvis barnet ditt ikke vil legge igjen en talemelding, ber du om å skrive en tekstmelding til julenissen ved å bruke et anrop fra julenissen!

Julenissen Video Call & Tracker

I likhet med appen ovenfor lar denne også deg sende og motta anrop og tekstmeldinger til julenissen. Last ned Santa Video Call & Tracker og bla gjennom spennende funksjoner på appen.

Spoiler: Bruk Naughty Nice Scanner; dette forteller deg om personen du skannet er slem eller fin.

God jul…

Julen er på tide å feire et familiegjenforening. I løpet av de vinterlige dagene og nettene, kom nær hverandre og føl varmen i forholdet. Glade tider er ufullstendige uten å handle og kjøpe gaver.

Det kan være lurt å lese følgende innlegg:

  • Hvordan legge til Santa Hat til Memoji i iMessage på iPhone og iPad
  • Beste julebakgrunnsapper for iPhone og iPad
  • Beste julegaveideer for iPad-fans
  • Beste julegaveideer for iPhone-fans

Hvordan vil du spore julenissen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å lese mer interessant informasjon.