Slik søker du etter tekst på en webside i Safari på iOS 7

Vi har dekket ganske mye veiledning for iOS 7 Safari. Mange ting har endret seg (foruten grensesnittet), og den samlede opplevelsen er blitt minimal, enkel og renere. Naturligvis er Safari nå raskere. (Hvis du fortsatt foretrekker alternativer til Safari, kan du lese dette).

Den enhetlige linjen tar nå vare på to funksjoner: adressefelt og søkelinje. I dette innlegget tar vi en titt på hvordan "søk på en webside" fungerer i Safari og hvordan du bruker det når du prøver å finne et ord eller en setning på et nettsted.

I Safari iOS 7 er søkefunksjonen innebygd i det samme feltet du skriver inn nettadresser i. Et nettsted lastes inn, og deretter trykker du på adressefeltet for å legge inn søketeksten.

Dette er når nettsiden forsvinner når du skriver inn søkeordet. Dette grensesnittskiftet kan være litt misvisende da det får oss til å tenke at den lastede fanen er borte eller skyvet et sted. Den lastede nettsiden er faktisk veldig i bakgrunnen.

Slik søker du etter tekst på nettstedet i Safari for iPhone eller iPad

Trinn 1. Etter at nettstedet er lastet inn, trykk på den enhetlige søkefeltet.

Steg 2. Trykk på 'x' eller bare begynne å skrive inn søkeordet / setningen.

  • Trinn 3. Du bør se en liste over resultater. Helt nede i denne listen, bør du se “På denne siden (x resultater)”. Trykk på søkeordet under denne overskriften.

Trinn 4. Du blir ført til websiden med søkeordet uthevet. Gå gjennom neste utseende på søkeordet ved å trykke på pil / navigasjonsikonene nederst.

Trinn 5. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig.

Denne spesielle søkeoppførselen er nesten den samme som iOS 6, bortsett fra at søkefeltet nå er samlet og det gir en litt forvirrende brukeropplevelse hvis du bruker iOS 7 for første gang.

Ta en titt på de andre “Safari on iOS 7” -håndbokene:

  • Bruker leseliste
  • Lukker alle fanene samtidig
  • Bruker privat surfing
  • Fjern informasjonskapsler og historie

Det er alt!

Liker du dette tipset? Last ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar