Hvordan endre FPS-innstillinger for Slo-mo-videoer på iPhone og iPad

Generelt er iPhone- og iPad-brukere bekymret for fronten av Camera-appen på enheter; lite interesserer de seg for innstillingene til denne appen. Og det er da de mister mange interessante ting som kunne forbedret opplevelsen av å ta vakre bilder og videoer.

Hvis du vil heve opplevelsen din med iPhone / iPad kameraapp, bør du prøve noen endringer i innstillingene. For videoelskere er slo-mo eller sakte filmopptak en fryd. I 2014 introduserte Apple denne funksjonen på sin iPhone 5s. Folk har akseptert denne funksjonen, men ganske mange er ikke klar over at det er vakkert å spille inn en video i sakte film.

Hvordan endre FPS-innstillinger for Slo-Mo på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone / iPad.

Steg 2. Bla ned og trykk på Bilder og kamera-appen fra listen.

Trinn 3. Bla nedover igjen og trykk på Record Slo-mo-alternativet under CAMERA-delen.

Trinn 4. Du finner to alternativer: 1080p HD ved 120 fps og 720p HD ved 240 fps. For å endre fps-innstillinger for Slo-mo, trykk på et av alternativene.

Nå kan du spille inn eller filme en video i sakte film. Vær oppmerksom på at et minutt Slo-mo vil være omtrent 375 MB med 1080p HD ved 120 fps og 300MB med 720p HD ved 240 fps. Så hvis du vil spare litt plass på iOS-enheten din, bør du bedre velge alternativet 720p HD ved 240 fps. Med 1080p HD ved 120 fps kan du legge til mer drama til videoen din, men dette vil ta mer plass på iPhone eller iPad.

Gå nå foran og begynn å ta bilder i sakte film. Senere kan du alltid konvertere sakte film til normale videoer i iOS 9-aktiverte iPhone og iPad.

Hvordan liker du dette tipset? Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar