Shuttercase: En unik iPhone X, Xs og 8 Plus batteri batterikasse som gjør at du kan skyte som DSLR

Hvert år kjører Apple Shot on iPhone Challenge - en iPhone-fotograferingskonkurranse - og alle disse fotograf elskere sender inn sine beste klikk for å få den første stillingen. Som smarttelefonfotograferingsbyråer har Apple begynt å utvikle høyteknologiske enheter som pakker en utmerket kamera-app. Selv om en smarttelefon aldri kan erstatte DSRL-kameraer, har iPhone-fotografering dukket opp som et utbredt fenomen.

Dette har gitt fødsel til et behov for batterikasse, da hyppig klikking kan forbruke iPhone-batteriet. For å fylle denne plassen har Shuttercase kommet med den beste løsningen - et kamerahylster med en unik utløserknapp og et innebygd batteri.

Gjør iPhone X, XS, 7 Plus og 8 Plus til en DSLR med skodde

En smarttelefons evne til å beholde mobilen din har skapt en helt ny virksomhet med tilbehør. Det er beskyttelsesvesker, skjermbeskyttere, trådløse ladetilfeller med mer. Blant alt dette skiller kameratilbehør seg fra hverandre, da det å ta bilder krever litt dyktighet. iPhone-objektiver hjelper deg å ta bilder på forskjellige måter; en linsebeskytter beskytter telefonens linse, og en selfie-pinne gir deg ristefrie bilder. I stedet for å bære de tre tilbehøret hver for seg, hvorfor ikke skaffe en skodder.

Shuttercase: Et kameralinser og en linsebeskytter ... alt rullet i ett

Noe av det beste med Shuttercase er at det er et tre-i-ett-batteri etui. Produktet eliminerer behovet for å bære en selfie-pinne, et kameralinser og en beskyttelsesring for linsen.

For iPhone-fotografering er det avgjørende for eieren å fange de begivenheter og mennesker som passerer raskt. Når du er i midten av noe, har du ikke hele tiden å installere telefonen i selfie-pinnen eller kameralinsen.

Når du mottar pakken, kan du installere Shuttercase på kort tid, og deretter glede deg over klikkfilen for den dagen.

Profesjonell fotografering: Hold din iPhone som en DSLR

I det øyeblikket du lukker ut lukkerkassen, vil du innse at det er verdt det. Pakken inneholder en kamerahylse, et avtakbart kamerahåndtak, 3000 mAh batteri innebygd, tommelknapper, en snor og en ladekabel. Å installere saken er en enkel oppgave; Du kan også følge bruksanvisningen som følger med pakken.

Når du har installert saken og holdt på iPhone, vil du oppleve et fast, men likevel behagelig grep over enheten. Dette skyldes lukker- og tommelknapper på saken. Som DSLR-kameraer, vil du ha gleden av å trykke på en utløserknapp for å klikke på bilder. For din bekvemmelighet har denne lukkerhuset en tommelknapp som gir et behagelig grep.

Hver gang du klikker på et bilde, får du et ristefritt bilde. Akkurat som et DSLR-kamera kan du holde din iPhone i dine to hender for mer støtte. Sørg for ytterligere beskyttelse av saken din ved å bruke en snor. Før håndleddet i strengen og utforsk mange gjenstander for fotograferingen.

En unik batterikasse: Batteriladdning mens du er på farten

Denne saken kommer med et avtakbart batteri på 3000mAh. Når din iPhone har lav batteristatus, må du installere kamerahåndtaket, som er et avtakbart batteri. Dette betyr at du kan fortsette iPhone-fotograferingen i lang tid når du er borte fra hjemmet.

Merk at det avtakbare kamerahåndtaket må lades når batteriet er tømt. Du kan lade batteriet med en micro USB / USB-A-kabel. Vanligvis tar det nesten seks timer å lade batteriet fra tomt til fullt. Når du lader kamerahåndtaket, vil en rød LED blinke kontinuerlig; når den er fulladet, blir LED-en stabil.

Kamerahåndtaket gir et sterkt hjørne når du ønsker å fange en gjenstand eller en person fra forskjellige vinkler. Med de fire fingrene kan du holde i håndtaket og holde tommelen på lukkerknappen eller tommelknappen. Vil du klikke på et bilde? Du kan enten bruke tommelen eller første fingeren, som ligger i nærheten av lukkerknappen i denne saken.

Andre nødvendigheter

Selv en blind kan ikke unnlate å legge merke til to viktige funksjoner i denne saken: Den fungerer som en kickstand-sak, og den krever ikke Bluetooth for tilkobling.

Du kan klikke på bilder med Shuttercase uten å bruke telefonens Bluetooth-funksjon. Lukkerknappen til denne saken er koblet til en uttalt knapp på volumtasten på din iPhone. Så når du trykker på utløserknappen på saken, blir iPhone-volumtasten automatisk trykket på, og telefonen klikker på bildet.

En kickstand er en naturlig forlengelse da batterigrepet automatisk konverterer denne enkle saken til en kickstand-sak. Selv om vertikal kickstand-stilling er vanskelig å oppnå, vil du gjerne plassere iPhone-en i horisontalt kickstand-holdning.

Et ord av forsiktighet

Det er vanskelig å installere og fjerne saken på din iPhone. Når du fester batteriets grep, blir saken din tung, men da kan en solid sak enkelt ta den byrden. Siden saken har en robust profil, beskytter den iPhone-en mot skade. Saken er ikke kompatibel med iPhone 6 og 6s Plus.

Pris: $ 59 [Bruk kupongkode: JIGNP81 for å få 10% rabatt]

Kjøp det fra ShutterCase

Det er det!

Klikker ut ...

Shuttercase, som ser ut som et klassisk 135-kamera fra i går, er det ypperste kravet ditt for å oppnå enestående stabilitet mens du fotograferer. Det innebygde batterigrepet lar deg glede deg over fotograferingen uten å måtte bekymre deg for telefonbatteriet. Et must-have tilbehør for iPhone-fotografer over hele verden.

Du kan også gjerne utforske:

  • Beste iPhone-fotograferingsapper
  • Beste iPhone-kameraapper
  • Beste iPhone X kamera tilbehør

Tror du du bør bruke pengene dine på dette iPhone-tilbehøret? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å sjekke annet smart iPhone-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar