Beste iPhone Xs ringetasjer i 2020: Tettsittende design med forbedret grep

En ringholder-sak merket meg i fjor da jeg var på utkikk etter en gripende veske til iPhone X. Imponert over antislip-designen og muligheten til å tilby en mer fleksibel seeropplevelse, har jeg gjennomgått de beste iPhone Xs ringetui og fant dem ganske nyttige av flere grunner.

Ut fra hva jeg har opplevd, kan en ringetoneholderveske være ideell for folk som ikke bare vil ha antiskli grep, men også flere visningsvinkler for å øke videotiden. De fleste av disse sakene har innebygde magneter for å kunne arbeide med magnetiske bilfester. Derfor kan de også øke din handsfree-opplevelse på stasjonen. Hopp rett inn for å finne ut hva som er mer de følgende sakene kan tilby!

Topp 10 iPhone Xs ringetasjer i 2019

Rask navigering:

 • ELOVEN
 • eSamcore
 • Dairnim
 • YYHappy
 • ICONFLANG
 • Vofolen
 • Yiketec
 • DAUPIN
 • SPHLEAN
 • Maxdara

#1. ELOVEN

I motsetning til andre ringsaker, har Eloven laget ekstremt tynn sak med en ring montert på baksiden. Saken passer nøyaktig på kroppen til iPhone Xs, og du kan bruke metallringen som kickstand. Det antislipte antislip-grepet sikrer at iPhone aldri faller av hendene.

Siden saken nøyaktig er kuttet ut, kan du raskt få tilgang til høyttalere, kamera og andre porter på din iPhone. Hvis du vil vise denne ringetasjen, plasserer du iPhone med forsiden ned og aldri bekymrer deg for riper på skjermen. hevede forkanter løfter telefonskjermen.

USP: Komfortabelt grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. eSamcore

eSamcores ringholderveske kan oppfylle alle dine krav til en sterk og stilig sak. Det unike marmormønsteret i denne saken skiller deg ut fra mengden og erklærer deg som en trendsetter. Komfortabel ringholder lar deg snakke med vennene dine i flere timer, uten å føle tretthet.

Magnetisk bilfeste holder din iPhone sikkert mens du kjører bilen. Når du har installert telefonen på en bilmontering, kan du navigere i ruter og også ringe FaceTime. Slank design av denne saken kan du sette iPhone-en i lommer.

USP: Luksus marmor mønster

Sjekk ut på Amazon

# 3. Dairnim

Når du tenker på å plukke ut et bedårende ringholderdeksel til iPhone Xs, bør du huske dette tilbudet fra "Dairnim". Det jeg har funnet som nevneverdig i dette tilfellet, er den slanke, men slitesterke konstruksjonen. Det betyr at smarttelefonen din fortsetter å flagre sin eleganse uten å ofre forsvaret.

Som å bruke iPhone håndfri på stasjonen? Denne saken har innebygde magneter på baksiden som gjør det mulig for magnetiske bilmonteringer. Bortsett fra, fungerer ringen ulastelig med å gjenopplive videotiden din. Og med karbonfiber-sidene får du mye bedre tak.

USP: Støtte for magnetiske bilfester

Sjekk ut på Amazon

# 4. YYHappy

På tide å la dine iPhone Xs skinne i all sin prakt! Med et tydelig design sørger “YYHappy” for at smarttelefonen din er i stand til å gløde med stil uten forstyrrelser.

Dekselet har støtdempende rygg og gummiert ramme som gir den nødvendige beskyttelsen til iPhone. Materialet av høy kvalitet betyr at det vil være i stand til å beholde dets klarhet lenge.

Med magnetplaten kan du glede deg over forbedret håndfri opplevelse ved å plassere iPhone-en din på det magnetiske bilfestet. Dessuten kan du velge YYHappy i fire fargevarianter som sort, blått, rødt og gjennomsiktig.

USP: Hevede kanter i det fire hjørnet

Sjekk ut på Amazon

# 5. ICONFLANG

ICONFLANGs ringholderveske passer nøyaktig på dine iPhone Xs; det vil være bedre å si at saken gir en stram klem til enheten din. En fingerring er for å forhindre at din dyrebare enhet faller og glir. Dessuten kan du enkelt bruke iPhone med en hånd og kontroll.

Ringholderen kan også brukes som kickstand for å se filmer håndfri. Ikke gå glipp av den innebygde metallplaten som kan fungere med bilens magnetiske feste. Denne saken er laget av støtdempende TPU-materialer og PC-rygg. Telefonen din er beskyttet mot riper og flekker, og forblir rustfri i lang tid.

USP: Dobbeltlags beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Vofolen

Denne ringholdervesken Vofolen er en klar sak, men med lite design på baksiden. Du kan justere ringen i flere retninger for å passe til visningskomforten. Komforten din vil aldri bli begrenset på grunn av ringens begrensninger. I tillegg beskytter den myke TPU-støtfangeren din iPhone XS perfekt.

Det er også en metallplate på baksiden som kan brukes til å montere iPhone XS på en bilmontering. Til slutt er den bare tilgjengelig i svart farge.

USP: Elegant og stilig utseende

Sjekk ut på Amazon

# 7. Yiketec

For å tilby smarttelefonen din den nødvendige lisensen for å fortsette å være Apple av alles øyne, er "Yiketec" opp til oppgaven. Vesken har en slank og halvgjennomsiktig design.

For å forhindre at tilfeldige dråper skader iPhone, har produsenten brukt hard PC og mykt TPU-materiale. Strukturen med to lag kan gi Xs et pålitelig skjold fra både fall og slitasje. Dessuten lar 0.4 mm hevet leppe aldri OLED-skjermen gli på den flate overflaten.

USP: Ekstra beskyttelse for skjermen

Sjekk ut på Amazon

# 8. DAUPIN

Skulle du tenke på å presentere smarttelefonen din for en mer fleksibel sak, ville "DAUPIN" være et av de bedre alternativene. Det er klargjort med det myke TPU-materialet. Å være ekstremt elastisk, knipser den rundt smarttelefonen som en hanske.

En annen bemerkelsesverdig fordel med det fleksible materialet er at du ikke synes det er tøft å installere og fjerne dekselet. Med den glatte strukturerte overflaten vil håndflaten din ha den nødvendige pute for å holde enheten litt mer praktisk. Bortsett fra kommer DAUPIN også i noen mørke fargevarianter som varmt rødt, rosegull og mer.

USP: Fleksibel design

Sjekk ut på Amazon

# 9. SPHLEAN

Tider hvor du ønsker å øke stiluttalelsen din eller la iPhone vise det berømte designet, vil du ha et tilfelle som “SPHLEAN.” Den slanke konstruksjonen kombinert med gjennomsiktig design gjør det til en kul ringholder for iPhone Xs.

Det beste med denne saken er det eksepsjonelt fleksible materialet. Derfor kan du installere og fjerne SPHLEAN fra enheten med en blitz.

Selv om det ikke er en beskyttelsesdrakt, kan den lett bekjempe riper. Knappene er glatte, og utklipp ser ut til å være perfekt for å sikre at tiden din med smarttelefonen forblir en hyggelig opplevelse.

USP: Bedårende tydelig design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Maxdara

Maxdara har introdusert en serie ringetasjer for iPhone Xs for kvinner. Det er åtte forskjellige tilfeller i forskjellige nyanser med glitter og gnist. Dette luksuriøse etui gir din personlighet en blingeffekt. Sjekk de rhinestones som fanger oppmerksomhet fra pene jenter og kvinner.

Denne fasjonable saken har 360-graders roterende ringstativdesign, som lar deg se innholdet med håndfri komfort. Det roterende grepet er praktisk å bære mens du går nedover de overfylte gatene.

USP: Kunstige rhinestones

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Din favoritt?

Hvilken av ringekassene ovenfor har du valgt for iPhone X-ene? Jeg vil veldig gjerne vite valget ditt og ting som har tvunget deg til å gi den et seriøst blikk.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

 • Beste iPhone Xs tilfeller
 • Beste iPhone Xs lommebokvesker
 • Beste iPhone Xs lærvesker
 • Beste iPhone Xs armbånd

Hva slags saker bruker du regelmessig på smarttelefonen? Del gjerne tankene dine med oss. Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de nyeste iPhone-tilbehørene.

 

Legg Igjen Din Kommentar