6 beste iPhone / iPad-dingser: Kameraer, TV-dingser, Flexi-tastaturer og mer

iPhones er en av de mest populære tingene som kommer ut av teknologi. Siden 2007 har kjøpere fått mest mulig ut av de fantastiske fordelene med iPhone og alle appene den inneholder.

Apple unnlot aldri å imponere og gjør fortsatt alt de kan for å imponere oss videre.

App-butikken som er tilgjengelig på iPhone, har over 1 million applikasjoner som er tilgjengelige for nedlasting. I løpet av de siste årene har disse appene inkludert programmer som hjelper i nesten enhver livssituasjon. Det er utrolig at en liten telefon kan være den mest brukte enheten i hele verden!

Med over 25% av mennesker i verden som eier iPhones og bruker dem hver eneste dag, hva mer kan de ønske seg, men det beste ut av mobilen?

Hvis en digital satellittnavigasjon, musikkdetektor-app eller en stemmeoppdager søkemotor ikke er nok, vil du være glad for å vite at det er en fantastisk gadget der ute som overholder iPhones og er designet for å brukes sammen med dem.

Her er seks av de beste dingsene til iPhone :

#1. iPhone-kameralinser

Visst har vi et kamera allerede installert i iPhonene våre, men de er ikke akkurat av en utrolig standard, er de ikke?

Fotografer vil absolutt elske noen av kameraenhetene som er laget for å være koblet til iPhones, da de gir deg muligheten til å kontrollere ISO og eksponeringen for hvert fotografi. De fleste av gadgets vi har funnet kommer med ekstra linser du kan legge til iPhone, eller kameratilbehør som stativer.

Hvorfor eie et kamera og en iPhone når iPhone i utgangspunktet kan være ditt kamera også?

Kogeto Dot er et objektiv som klikker på kameralinsen og gjør det til et videokamera med 360 graders vinkel, og fanger handling fra alle vinkler uten å måtte bevege deg rundt og endre posisjonene dine. Denne modulen er tilgjengelig å bruke som en kombinasjon med Looker-appen, som hjelper deg å ta den perfekte panoramavideoen.

Pris: Område starter fra $ 49, 00 ($ 14 på Amazon)

Kjøp det fra Amazon.com

Olloclip er et multifunksjonelt objektiv som vil gi kameraet ditt totalt 3 forskjellige effekter inkludert fiskebøyle, vidvinkel og makrolinser. Dette lille objektivet vil være et nyttig apparat for å ta forskjellige bilder. Hvis du er en elsker av fotografering, men ikke alltid kan få den ønskede effekten når du tar nærbilde, vil Olloclip gi deg det perfekte makroobjektivet for å få det fantastiske nærbildet.

Pris: Område starter fra $ 49.99 ($ ​​36.99 på Amazon)

Du kan handle det fra Olloclip.com eller Amazon.com

# 2. Logitech Powershell-kontroller

Spillkontrollere for iPhone er ekstremt nisje med bare en håndfull selskaper som produserer disse. Å legge til en spillkontroller til iPhone gjør at det ser ut som en PSP, men opplevelsen er virkelig ny.

Logitech PowerShell Controller for iPhone er en kul spillkontroller som lar deg spille spill på din iPhone akkurat som på en PS-portabel. Logitech Controller har en elegant, minimalistisk design og passer på iPhone 5 og iPhone 5s. Du kan spille en hel masse spill uten å måtte stole på berøringsskjermen. Det hever nivået på spill og den generelle spillopplevelsen på iPhones.

Men hva med batteri? PowerShell Controller har også et innebygd batteri (1500mAh-rating) som ikke bare holder kontrolleren i gang, men også lader iPhone 5 / 5s.

Det finnes også MOGA Ace, men Logitechs er slanke, enklere, men like gode med tanke på erfaring.

Pris: $ 69.99 ($ ​​34.84 på Amazon mens du skriver dette.)

Kjøp det fra Amazon.com

# 3. TV Gadget for iPhone

Å eie en TV-modul kan gjøre din iPhone til en visningsskjerm for alle TV-stasjonene du kan finne på en vanlig TV.

EyeTV Mobile er en liten enhet som kobles til mobilen din, nesten som en freeview-rute. Den største delen er at det ikke er behov for internettforbindelse, derfor kan du se mange programmer uten å spise i dataplanen din eller vente på en treg Wi-fi-forbindelse.

Pris: € 99, 95 (30 Pin EyeTV Mobile for iPhone $ 95, 99 på Amazon)

Kjøp EyeTV Mobile Lightning fra Elgato.com eller 30 Pin EyeTV Mobile for iPhone fra Amazon.com.

# 4. iPhone-holdere

Noen ganger blir det veldig slitsomt å holde fast på iPhone-en hver dag; spesielt når du kunne gjøre det uten å ha det i hendene. Hvis du for eksempel tar et bilde, kan du kjøpe et stativ. Hvis du ønsker å holde telefonen festet til et tre mens du selv registrerer deg, vil en gripenhet være perfekt.

HiRise-stativet er så enkelt som det høres ut. Den holder bare iPhone-en oppe for deg, noe som gjør den til en håndfri enhet. Dette kan være en veldig nyttig enhet for hjemme når du fasitimerer eller skyper på tur med venner og familie. Det kan også være et flott apparat i et arbeidsmiljø der det kan være lurt å vise frem videoer på et møte eller andre ansatte i møte.

Pris: $ 34.99

Du kan kjøpe det fra Twelvesouth.com eller Amazon.com

Bordlader er små bord som kan leveres i skuffer. De har et lite spor for deg å sette inn i iPhone-en din, og den vil lade mobilen din mens du fungerer som et sikkert stativ. Dette er et strålende apparat for å se på filmer eller fange opp programmer, fordi du kan legge deg ned eller sitte så komfortabelt du vil uten å måtte holde armen ut foran deg for å se skjermen.

Pris: £ 14.68 (£ 12.33 på Amazon)

Kjøp det fra Amazon

# 5. iKross Fleksibelt Bluetooth-tastatur for iPad

Har du fete fingre? Å eie et bærbart tastatur som kobles til din iPhone kan gjøre det enklere å skrive blogger og tekstmeldinger!

Et fleksibelt Bluetooth-tastatur er et bærbart og brett opp tastatur som du kan ta med deg hvor som helst. Så hvis du har arbeid å fullføre, kan du piske ut det trådløse tastaturet på toget eller på din lokale kafé, spesielt siden det er bygget for å være vanntett, trenger du ikke å bekymre deg for kaffen din som søler! Dette tastaturet har en veldig rask forbindelse med enheten din og fungerer i alle omgivelser.

Pris: $ 39.99 ($ ​​24.99 på Amazon)

Kjøp det fra iKross.com eller Amazon.com

# 6. Høyttalere til iPhone

En iPhone vil ikke fungere alene som en bomboks, men det er høyttalere der ute som kan være kompakte, men effektive og kobles direkte til lydutgangsrommet.

Noen av de beste iPhone-høyttalerne er produsert som bærbare enheter av mange av de største lydspesialistene.

Hvorfor ønsker vi ikke en høyttaler uten dem også med en telefon som ikke har behov for ledninger? Bluetooth-høyttalere er trådløse, men likevel oppladbare og kan kobles til med et enkelt klikk på en knapp og en rask synkroniseringshandling.

'Ultimate Ears BOOM' kan kjøpes i Apple-butikken og UltimateEars.com og inneholder fantastiske funksjoner. Med denne høyttaleren kan du enkelt dele musikken fra din iPhone og til og med kombinere mer enn en høyttaler for å skape enda høyere og større lyd. Den 360 graders avrundede vinkelen på denne høyttaleren betyr at det ikke vil være mer "å være bak musikken", lyden vil sprekke i alle retninger.

For en slik fastpakket enhet har denne høyttaleren også en batterilevetid på opptil 15 timer og kan kontrolleres gjennom din iPhone fra opptil 50 fot unna.

Pris: £ 169.00 / $ 199.99 (179.74 $ på Amazon)

Kjøp det fra UltimateEars.com eller Amazon.com

Dette innlegget ble skrevet av Rachel Jensen på vegne av Cloud Solutions.co.uk, spesialistene på Google-apper.

 

Legg Igjen Din Kommentar