Beste iPhone 6 / 6s trådløse lader i 2020: Lad telefonen trådløst

Trådløs ladetaske kan være et motestykke for unge brukere av iPhone 6 og iPhone 6s, men for alle yrkesaktive eller forretningsmenn som må reise mye, er trådløs ladetaske viktig. For unge brukere har vi allerede behandlet et tema som hvordan de kan lade iPhonene sine trådløst.

Kommunikasjonsenheter som iPhones trenger sterk batteristøtte, spesielt når brukere er borte fra hjemmet eller på kontoret. En kraftbank er et godt alternativ, men hoveddelen av banken krever litt plass i brukernes reiseposer. Derfor er en trådløs ladetaske et bedre alternativ da det ikke tilfører noen bulk i telefonen. Dessuten trenger ikke brukerne noen egen plass for å lagre den trådløse ladesaken. [Les også: Beste iPhone 7/7 Plus trådløse ladere]

Vi har her listet opp noen av de beste trådløse ladetilfellene for iPhone 6 for deg. Hvis du er ute etter et dedikert sett, har vi dedikert en full dekning her.

De beste iPhone 6 / 6s trådløse lader i 2019

 • Gorilla Gadgets
 • Nillkin
 • ANTYE
 • ANGELIOX
 • iOttie
 • MobilePal
 • Hanende
 • Antye
 • Fonesalesman
 • Zens
 • STABLET
 • YTech

#1. Gorilla Gadgets

Som navnet antyder, gir Gorilla Gadgets en robust, trådløs ladetaske for din iPhone. Med sin ti års produksjonserfaring og tusenvis av enheter som brukes av mennesker, får du fullstendig sinnsro. Selskapet har bygget denne saken med den nyeste Qi trådløse lademottakeren som leverer de beste lademulighetene til din iPhone.

Gorilla Gadgets har gitt nok oppmerksomhet til profilen til denne saken, som er ultra slank og stilig; denne saken passer perfekt til iPhone's awesomeness. TPU-rammen holder saken fleksibel og absorberer støt.

USP: Ultratynn og stilig design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Nillkin

iPhone 6 og iPhone 6s støtter ikke trådløs lading. Med Nillkins trådløse ladetui kan du imidlertid bruke den trådløse laderen til å slå på de to smarttelefonene.

Bortsett fra å lade telefonen trådløst, beskytter denne saken enheten mot riper og skrens, ettersom den er laget av tøft skall. Dekselet er bygd med harde PC-materialer fra miljøet og dannet av meget presis injeksjonsstøping.

USP: Laget av miljøhårt PC-materiale

Sjekk ut på Amazon

# 3. ANTYE

Antye har produsert denne trådløse ladetasken til din iPhone 6 eller 6S. Den matte finishen på baksiden av denne saken skaper en uimotståelig appell.

Antye har brukt slitesterk hardplast med en matt finish for å avverge fingeravtrykk, støv eller skitt. Ta en titt på de nøyaktige utklippene for å få full tilgang til telefonen din, selv om den er pakket inn i den trådløse ladekassen. Bruk den fleksible lynkontakten og synkroniser og lad telefonen uten å fjerne saken.

USP: Lett å synkronisere og lade

Sjekk ut på Amazon

# 4. ANGELIOX

ANGELIOX tror på trådløs kompatibilitet og sikkerhet. Denne trådløse ladetasken er sertifisert av FCC, CE, RoHS og det innebygde flerbeskyttelsessystemet. Før en sak forlater fabrikkportene, testes kvaliteten tre ganger. Dette sikrer 100% sikkerhet av dine premium iPhones.

Når du ønsker å lade iPhone-en med en kabel, er det ikke meningen at du vil fjerne denne saken, da den kommer med en iPhone-ladeport. ANGELIOX har produsert en høykvalitets koffert med TPU-materiale, som hjelper deg med å lade telefonen raskere. Materialet er mykt, sterkt og føles godt når du berører.

USP: Kabelladeport

Sjekk ut på Amazon

# 5. iOttie

iOtties trådløse ladetui er Apple MFI-sertifisert produkt for iPhone 6 og iPhone 6s. Laderen fungerer på din iPhone trådløst med en hvilken som helst Qi-kompatibel ladeenhet. Det fjerner behovet for å koble til en ladekabel når du vil lade enheten.

Den er designet vakkert for å holde profilen slank og avansert; den moderne designen beskytter din iPhone mot riper, støv og bulker. Sett pris på det ergonomiske grepet som gir en behagelig følelse i hendene.

USP: Apple MFI-sertifisert sak

Sjekk ut på Amazon

# 6. MobilePal

MobilePal tilbyr stil og beskyttelse i det trådløse ladetui for iPhone. Den slanke og krystallklare støtfangeren styrker hjørner og hevede kanter. Saken er et passende svar på skjønnheten til iPhone 6 eller 6s. Det beste med denne saken er dens evne til å bruke TI-brikkesett som har en stor spole.

For enkelhets skyld kan du ganske enkelt plassere iPhone på den trådløse ladeplaten, og enheten blir ladet automatisk. Du kan raskt ta iPhone, selv mens den er på den trådløse ladeplaten.

USP: Stilig og beskyttende

Sjekk ut på Amazon

# 7. Hanende

Hanende tilbyr ikke bare en trådløs ladetaske for iPhone 6 / 6s, men den kommer også med en ladepute. Du trenger ikke kjøpe det separat. Vesken er slank, holdbar og beskyttende nok til å holde din iPhone trygg. Den beskytter enheten mot riper, støv og skitt.

Ladeputen er laget av avansert ABS og akrylmateriale som er holdbart så godt som å se bra ut samtidig. Til slutt får du ikke velge farger mens du kjøper.

USP: Trådløs ladepute inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 8. Antye

En annen trådløs sak fra Antye forbeholder seg sin plass på listen. For saken er den nesten identisk med den ovenfor på listen. Det som skiller seg ut er den trådløse ladeplaten som er inkludert i kjøpet. Hvorfor kjøpe to ting hver for seg og så bekymre deg for kompatibilitet?

Den trådløse ladeplaten har innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter din iPhone mot overlading, overstrøm, overoppheting og andre problemer knyttet til lading. Til slutt er den bare tilgjengelig i svart farge.

USP: Innebygde sikkerhetsfunksjoner

Sjekk ut på Amazon

# 9. Fonesalesman

Det er mange attraktive funksjoner i denne trådløse saken for iPhone 6 / 6s. Først på listen er at den er Apple MFi-sertifisert. For det andre har den et innebygd batteri med 1550mAh, noe som er en enorm fordel. Til slutt kan du lade iPhone eller batteri ved hjelp av mikro-USB-kabel, uten å måtte fjerne saken.

I tillegg til dette er saken utstyrt med nesten alle sikkerhetsfunksjoner for å lade enheten din trygt. Til slutt er det ingen tilgjengelige fargevalg, men funksjonene er verdt et skudd.

USP: Innebygd 1550mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

# 10. Zens

Zens har laget en slank trådløs ladetaske for iPhone 6 / 6s sammen med en like attraktiv ladepute. Hvis du ønsker å lade iPhone-en tradisjonelt, kobler du til mikro-USB-kabelen. Du trenger ikke fjerne saken.

Ladeputen er også ganske presentabel for å holde på kontorpulten, da den er slank uten unødvendig bulk. Til slutt er det noen få modellvarianter tilgjengelig å velge mellom.

USP: Presentabel design

Sjekk ut på Amazon

# 11. STABLET

Si farvel til ladekabelen din, og ta med deg denne allsidige trådløse batterikassen. En av de mest nyttige funksjonene i saken er at det også er en batterikasse. 2750mAh kraftpakke-batteriet gir deg 100% ekstra juice.

Du har aldri gått tom for batteri på iPhone 6 eller iPhone 6s. I et enkelt produkt får du lade- / beskyttelsesetasjen, trådløs vekstladningslading og en kraftig batterikasse.

USP: Trådløs lading + batterikasse

Sjekk ut på Amazon

# 12. YTech

YTech har produsert en usynlig trådløs ladetui til iPhone 6 / iPhone 6s. Når du har installert saken på telefonen din, vil du neppe merke tilstedeværelsen der.

Saken er kompatibel med alle trådløse ladeklosser; du trenger en induktiv ladepute for å lade iPhone trådløst. Den tynne og lette vesken passer lett på din iPhone og tilfører ikke noe bulk på telefonen.

USP: Unnoticeable Case

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Din ta

Etter mitt sinn er batterikassen en livredder, spesielt når du er langt borte fra tradisjonelle strømforsyningskilder. I motsetning til strømbanker og billadere, er batterikasser behagelig å ha med når de holder seg til telefonen din som deksel eller etui.

Du kan henvise til:

 • Beste iPhone 6 lærvesker
 • Beste iPhone 6-billadere
 • Beste iPhone 6 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 6 lommebokvesker

Så, hva er ditt valg fra listen over? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Telegram. Følg med på denne plassen, eller last ned appen vår for flere oppdateringer om Apple og produktene.

 

Legg Igjen Din Kommentar