Hvordan lage egendefinerte minner på iPhone og iPad med spesifikke bilder

Med tiden går vi alle tusenvis av bilder på iPhone og iPad. Enten livshendelser er gode eller dårlige, de har en spesiell plass i minnene våre. Takket være den unike kurasjonsfunksjonen lager Photos-appen automatisk minner fra våre bilder med et snev av musikk og litt animasjon. Uansett hvor smarte Apple-algoritmer er, men de kan aldri lese følelsene eller hjertene våre. Noen ganger håper vi å lage tilpassede minner på iPhone med spesifikke bilder.

Det er veldig mulig, og det er det dette innlegget handler om. Hvis du har en spesiell dag som nærmer seg - som din kones fødselsdag eller sønnens attende bursdag, er dette noe du bør prøve. Disse tilpassede minnene vil skape noen nye, vakre. La oss ikke kaste bort lenger tid og se hvordan du kan gjøre det.

Hvordan lage egendefinerte minner med spesifikke bilder på iPhone og iPad

Trinn 1. For å lage tilpassede minner, trenger vi først et nytt nytt album. La oss lage det ved å gå til Bilder-appen, og trykk deretter på Album nederst.

Steg 2. Trykk nå på "+" -tegnet øverst til venstre, og trykk deretter på Nytt album.

Trinn 3. Det er tid for namnseremonien. Navngi det nye albumet på en slik måte at det blir mer behagelig for deg å finne, og trykk deretter på Lagre.

Trinn 4. Et album er ikke fotoalbum med mindre du legger til bilder. Du blir bedt om å velge bilder du vil legge til i albumet. Velg bilder fra den lange listen du kan ha på enheten din. Når du er utslitt å plukke bilder, trykker du på Fullført øverst til høyre hjørne.

Trinn 5. Nå kan du se et nytt album med spesifikke bilder.

Trinn 6. Alt du trenger å gjøre er å trykke på albumnavnet og deretter klikke på Egendefinerte minner som du opprettet.

Nå er det bare å trykke på Play-ikonet og nyte showet.

Bonustips: Mens du gleder deg over minnene, trykk på animasjonen, og du kan se forskjellige tilpasningsalternativer. Endring av dem vil endre musikk, animasjonsstil, og også animasjonshastigheten. Lek rundt for å bli den perfekte.

Logger av

Jeg er ganske sikker på at denne lille opplæringen ville hjulpet deg å gjøre en spesiell anledning mer spesiell. Selv om det ikke er noen anledning, vil disse minnene virkelig ta deg med på en vakker tur fra tiden som har gått. Jeg vil forlate deg her med minnene dine, mens jeg søker etter mer fantastiske ting å dele med deg i neste innlegg.

Relaterte artikler:

  • Hvordan konvertere bilder eller videoer til GIF ved hjelp av snarvei på iPhone og iPad
  • Hvordan ta perfekte selfies med din iPhone
  • Slik bruker du portrettmodus på iPhone for å fange DSLR som bilder
  • Hvordan laste ned Instagram-bilder og -videoer til iPhone Kamerarull

Fant du en skjult perle på loftsfotoet ditt? Hvordan føltes det? Del det med oss ​​i kommentarene, og glem ikke å få kontakt med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.