Beste 10,5-tommers iPad Air-tastaturetui fra 2020: Elegante eiendeler for din iPad

Apples iPad Air 3 har endelig sett dagens lys etter en lang ventetid. Selv om nettbrettet ikke kan skryte av iøynefallende spesifikasjoner, har det nok til å være et fint alternativ som en mellomstor iPad.

Bare i tilfelle du har kjøpt denne iPad, vil du sannsynligvis være villig til å skaffe deg en super hendig tastaturetui, slik at du også kan bruke nettbrettet som en bærbar PC. Og med rette, siden den er enormt forbedret og kan passe inn i de fleste av kravene veldig bra.

For å hjelpe deg med å finne en ideell eiendel for nettbrettet ditt, har vi valgt ut noen av de beste tastaturetui for den 10, 5-tommers iPad Air. Forhåpentligvis kan de bestå testen av dine krav!

2019 beste tastaturetui for 10, 5-tommers iPad Air

#1. Apple Smart tastatur

Til $ 159 er Apple Smart Keyboard virkelig en høyt priset sak. Når du tar hensyn til funksjonaliteten derimot, vil du finne det verdt å se seriøst på.

Høydepunktet på dette tastaturet er de eksepsjonelt responsive tastene, som gjør det enkelt å skrive. Den kobles enkelt til iPad Air med Smart Connector.

Den slanke formfaktoren kombinert med den glatte finishen gir en betydelig match. Smart Keyboard er dessuten godt nok til å motstå lite påvirkning og til og med holde skrubber i sjakk.

USP: Tastatur i full størrelse

Ta en titt på Apple

# 2. Moko

MoKo tastaturetui har en slank og sofistikert design, noe som gir en god utflukt. På grunn av det myke strukturerte PU-skinnet og den gripende finishen, vil hendene dine føles komfortable mens du grader nettbrettet.

Det avtakbare trådløse tastaturet har taktile og følsomme taster som lar deg skrive komfortabelt. Og med det innebygde stativet lett tilgjengelig, har du flere synsvinkler, ikke bare for den morsomme FaceTime, men også for å skrive.

Den magnetiske lukkingen holder dekselet perfekt lukket. Til slutt kommer denne rimelige tastaturet saken fra MoKo i tre farger: svart, lilla og den iøynefallende stjernekvelden.

USP: Slank og sofistikert profil

Sjekk ut på Amazon

# 3. Arteck

Hvis et budsjettvennlig tastaturdeksel er det du ønsker, vil "Arteck" være verdt å ta en titt. Saken har en kompakt design og leveres med et avtakbart tastatur. Derfor kan du bruke det som et frittstående deksel også.

Med den store nøkkelstørrelsen vil du få den nødvendige taktile tilbakemeldingen mens du skriver. Når det gjelder batterilevetid, hevder Arteck at tastaturet saken kan kjøre opptil 100 timer etter bare et par timers lading. Dessuten skal det slitesterke foringsrøret kunne tåle vanlige fallgruver som mindre støt og skrubber.

USP: Kompakt og formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Infiland

Sørg for den kompromissløse beskyttelsen til din iPad Air fra 2019. Det som gjør denne tastaturvesken fra Infiland litt annerledes, er den robuste konstruksjonen takket være det robuste ABS-materialet. Det betyr at det dyrebare nettbrettet ditt uten problemer kan bekjempe alle utfordringene fra tilfeldige fall og riper.

En annen ting som gjør det nyttig er tilstedeværelsen av en fjærmekanisme under hver nøkkel, som sikrer at den er enkel å skrive. I tillegg tillater den flyttbare designen deg komfortabelt å bytte mellom bærbar PC og nettbrett-stil basert på ditt behov.

USP: Robust konstruksjon for forbedret beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. IVSO

Det som gir IVSOs tilbud en svak fordel i forhold til de fleste av sine kolleger, er det bærbare tastaturet. Sett sammen det med de taktile og responsive tastene, og du har et veldig produktivt tastatur.

Etter bare 3 timers lading kan det vare i opptil 60 timer, noe som anses å være anstendig. PU-læret gir det et delikat preg, mens mikrofiberet gir det muligheten til å legge skuffer i god avstand. For ikke å snakke om utklippene ser presise ut, noe som gir behagelig tilgang til alle portene på iPad-en din.

USP: Tastatur i laptop-stil

Sjekk ut på Amazon

# 6. Fintie

Utstyrt med et fullt justerbart stativ; “Fintie” -tastaturet tilbyr flere synsvinkler. Dermed vil både media og se på og skrive være litt mer behagelig.

Til tross for at den har en slank design, har dette tastaturdekselet fått nok styrke til å motstå sjokk. Og det hele er takket være kombinasjonen av polykarbonat, PU-skinn og gummiert interiør.

Tastaturet kan tas av, og du har frihet til å kutte ned hoveddelen når du vil bruke det som et frittstående deksel. Videre tilbyr Fintie denne saken i en rekke vakre farger.

USP: Fullt justerbart stativ

Sjekk ut på Amazon

# 7. Luibor

Som en budsjettvennlig ($ 27.99) tastaturetui har Luibor krysset av for de fleste viktige bokser. Pakket med et bærbart datamaskinlignende tastatur, kan det oppfylle dine skrivebehov. Tastene har den mye påkrevde taktile følelsen, slik at det er litt lettere å trykke på.

En viktig kvalitet som jeg alltid ser etter i et tastaturetui er batteriets levetid. Og jeg må si at opptil 60 timers arbeidstid er prisverdig. Om holdbarhet gir blandingen av PU-lær og gummiert interiør den bare nødvendige pute for å spre grunnleggende fallgruver.

USP: Rimelig budsjettvennlig alternativ

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det! Forutsatt at du likte valgene våre og fikk en av dem til enheten din.

Forbli innstilt for å utforske mer ...

Som alltid skal vi lage flere roundups for den 3. gen iPad Air. Så hold kontakten med oss ​​hvis du ønsker å få mer egnede eiendeler til enheten din.

Dessuten vil vi legge til flere tastaturdeksler i denne lineupen når de er tilgjengelige i markedet. Så ikke glem å bokmerke denne siden.

Du vil også lese disse innleggene:

  • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-etui
  • Beste 12, 9-tommers iPad Pro-tastaturetui
  • Beste 11-tommers iPad Pro tastaturetui
  • Beste 11-tommers iPad Pro lærvesker

Forsikre deg om at du har fulgt oss på Twitter, Telegram og Facebook, i tillegg til at du har fått iOS-appen din på enheten din for å holde oversikt over de siste innleggene med letthet.

 

Legg Igjen Din Kommentar