Hvordan pakke ut lyd fra video på iPhone og iPad

Når du oppretter en video, til tider, kan det hende du må fjerne lyden. Kanskje du vil redigere klippet som en egen fil eller bruke lyden i en annen video for en spesiell effekt. Uansett hva du kan være formålet ditt, er det ikke så bra å pakke ut lyd fra video på datamaskin eller iOS-enhet - forutsatt at du har det effektive verktøyet.

Vi har allerede laget en egen guide for det for Mac og Windows PC. Og i denne praktiske opplæringen skal vi vise deg hvordan du konverterer en video i mp3 eller andre lydformater på iPhone. Svøm over for å komme i gang!

Hvordan hente lyd fra video på iPhone og iPad

Det er ganske mange lydekstraktapper for iOS som kan gjøre jobben din ganske bra. Den som har levd opp til vår test er imidlertid Audio Extractor - Convert mp3. Den er tilgjengelig gratis og fungerer pålitelig.

I tillegg lar det deg trekke ut lyd i flere formater som mp3, m4a, m4r, ogg, wav, flac, wma, aiff, aac. Appen er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch som kjører iOS 8 eller nyere. Du kan oppgradere til pro-versjonen ($ 0, 99) av appen for å fjerne annonser.

Trinn 1. Først av, last ned Audio Extractor - Konverter mp3-app på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå åpner du appen og sørger for at fanen Original video er valgt nederst.

Trinn 3. Deretter trykker du på “+” -knappen øverst til høyre og velger Importer video i menyen.

Trinn 4. Neste opp, velg videoen hvilken lyd du vil fjerne og trykk på Ferdig.

Trinn 5. Deretter trykker du på "i" -knappen til høyre for videoen du nettopp har importert. Velg deretter Extract Audio i menyen.

Trinn 6. Nå kan du velge mellom flere lydformater som mp3, m4a og mer. Jeg skal velge mp3. Trykk på Start for å starte konverteringsprosessen.

Når lyden er fjernet, kan du få tilgang til filen i Behandlet-fanen. Deretter kan du lagre den i Files-appen ved å trykke på “i” -knappen og velge Åpne i.

Velg deretter Lagre i filer og slipp den i den foretrukne mappen.

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Nå som du har fått tak i dette trikset, bruk det til å lage morsomme videoer og dele dem med venner. Men før du starter et prosjekt, kan du dele tankene dine om denne appen og om du vil prøve den.

Det kan være lurt å sjekke ut disse opplæringsprogrammene:

  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for filmskapere
  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad

Fant du denne guiden nyttig? Forsikre deg om at du har lastet ned iGB-appen vår og fulgt oss på Twitter, Telegram og Facebook for å holde oversikt over de siste artiklene våre med letthet.