Beste iPhone 6 vanntette tilfeller i 2020: Hold din iPhone trygg og tørr under vann

Massevis av vanntette iPhone 6-etuier er der ute for å la deg ha en bekymringsfri tid med å bade, båtliv, gå på ski eller drive med iPhone 6 med deg hele tiden. Selv om du har det bra på slike morsomme aktiviteter, vil disse vanntette tilfeller holde iPhone-en din trygt beskyttet.

Jakter du på en pen iPhone 6-vanntett veske? Vi har deg dekket med mange vanntette saker. Når det gjelder overkommelighet, passer de inn i de fleste beskjedne budsjetter. Når det gjelder kvalitet, ser de ut til å være kompromissløse med hva de har å tilby. La oss sjekke ut.

Beste iPhone 6 vanntette tilfeller i 2019

#1. Tomplus

Tomplus presenterer en fullforseglet beskyttende, vanntett veske til din iPhone 6. Bortsett fra å være vanntett, er saken også smuss-, støtsikker og snøfast. Du kan åpne og lukke denne saken i 1000 ganger, og fortsatt vil den forbli helt forseglet.

Dekselet har en anti-ripefølsom berøringsskjermbeskytter som lar deg samhandle med telefonen din når du er under vann. Du kan dykke i vannet og gå så ned som 6, 6 fot.

USP: Anti-ripefølsom berøringsskjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 2. OUNNE

Din iPhone 6 kan bli skadet av vannsprut. Når sand kommer inn i telefonen din, skader det dessuten maskinvarens og programvaren til telefonen. OUNNE har 100% generisk ny og vanntett veske av høy kvalitet.

OUNNE har laget denne saken for å gjøre den mot frost, antistøv og sandfast. Multifunksjonssaken er din pålitelige partner når du skal surfe, fiske, gå på ski, svømme, klatre, drive, sykle, vandre og andre utendørsaktiviteter.

USP: Flerfunksjonssak

Sjekk ut på Amazon

# 3. Temdan

Temdan er utstyrt med en solid støtsikker støtfanger, den typen sak som gir en smart beskyttelse til smarttelefonen din mot utilsiktet fall.

Dekselet har fått militær standard 810G-516 som gjør det støtsikkert. Den IP68-vannavvisende graderingen gjør at den er fullt i stand til å beskytte smarttelefonen din under vann.

Dessuten føles frontdekselet veldig responsivt, slik at du kan bruke enheten komfortabelt.

USP: Slagfast støtfangerdesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tethys

Tethys vanntette etui gir beskyttelse til din iPhone 6 mot gjørme, vann, snø, smuss og fett. Saken har gjennomgått den strenge kvalitetstesten, der en iPhone 6 ble holdt 4 meter under vann. Bortsett fra din iPhone, beskytter saken også ID-en, kredittkort, kontanter osv.

Sett pris på det moderne svingbare låsdesignet som gir deg en brukervennlig opplevelse mens du åpner eller forsegler posen. Mens du beskytter din iPhone, gir saken også tilgang til full berøringsskjerm gjennom det ultraklare filmmaterialet.

Pris: Meget holdbart TPU-materiale

Sjekk ut på Amazon

# 5. TETHYS

Gå hvor som helst med din iPhone 6, uten å måtte bekymre deg for beskyttelsen. Dette TETHYS vanntette etui kan beskytte telefonen mot vann, skitt, sand og snø. I motsetning til andre tilfeller, som er testet til en dybde på seks meter, kan TETHYS vanntette etui gå ned til en dybde på åtte meter.

Sjekk den ultralette rammen og ekstra hjørnebeskyttelse som holder iPhone-en din mye tryggere og likevel beholder sin minimale formfaktor. Saken er bare 0, 6 tommer tykk.

USP: Minimal formfaktor

Sjekk ut på Amazon

# 6. Frieq vanntett veske

Frieq vanntett veske gir krystallklart vindu på begge sider, slik at du kan ta bilder eller videoer og ha full tilgang til berøringsskjermen. Vesken har en enkel snap-and-lock-mekanisme, som gir telefonen full beskyttelse. IPhone 6-enheten din vil forbli beskyttet selv om du utforsker marineundersøkelser 100 fot under vann - takket være IPX 8-sertifiseringen. Det er ditt perfekte valg gitt prisen på Frieq vanntett etui.

Funksjoner

  • Krystallklart vindu
  • Full tilgang til berøringsskjerm
  • Enkel snap og låseskjerm

USP: IPX8 sertifisert til 100 fot

Sjekk ut på Amazon

# 7. CellEver

Hvis du vil ha et elegant og stilrent design, kan CellEver være veien å gå. Til tross for at den har en slank profil, kan dette vanntette dekselet tåle dråper.

I tillegg har den også den vanntette vanlige standarden for å beskytte smarttelefonen din opptil 2 meter i en time. Den har en skjermbeskyttelse av høy kvalitet for å avverge riper og tilbyr også forbedret visningsvinkel.

CellEver har dessuten 11 levende fargealternativer som klare, jet black og mer.

USP: Elegant design

Sjekk ut på Amazon

# 8. ALOFOX

Du kan ta din iPhone i vannet så dypt som 6, 6 fot i en time. Alofox har designet en anti-shock og antidrop-vanntett veske som er slank og gjennomsiktig. Den klare baksiden av saken avslører og forbedrer den originale fargen og designet på telefonen.

Du kan bruke Touch ID, høyttaler, knapper, sensorer og kameraer på telefonen selv etter at du har installert denne saken på din iPhone 6. Kunder har alltid satt pris på utførelsen av Alofoxs vanntette kasser, ettersom merkevaren ikke etterlater noen stein for å tilfredsstille brukerne.

USP: Klar rygg og slank profil

Sjekk ut på Amazon

# 9. Joto

Joto er et kjent merke innen produksjon av tilbehør av høy kvalitet til iPhones. Denne vanntette vesken er faktisk en veske, som kan lagre iPhone 6 komfortabelt. Dekselet beskytter din iPhone i alle situasjoner; uansett hvilken vannsport du spiller, er iPhone 6 din fullstendig beskyttet inne i denne tørre vesken.

Saken er 100 fot IP8-sertifisert og opprettholder full berøringsskjermkompatibilitet. Bare sett iPhonen din i saken og lås den. Bortsett fra din iPhone, kan denne saken også beskytte kredittkort og kontanter.

USP: 100 fot IP8-sertifisert

Sjekk ut på Amazon

# 10. Rød pepper

RedPepper har introdusert et meget beskyttende vanntett etui. Dekselet har et robust design som tåler enda stygg påvirkning. Og takket være IP68-klassifiseringen gir den deg frihet til å glede deg over svømming.

Med lydhøre knapper og responsive frontdeksel vil du kunne bruke iPhone 6 komfortabelt. På toppen av alt kommer RedPepper vanntett deksel i tre farger støttet av en pålitelig livstidsgaranti.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Tar du et stup?

Folk unner seg mye vannsport, og de vil skyte disse muntre øyeblikkene på iPhonene sine. Bare det beste vanntette etui kan beskytte din iPhone mot vann og sprut. Du kan velge hvilket som helst av tilfellene som er oppført over og være bekymringsfri for iPhone-sikkerheten.

Relaterte innlegg:

  • Beste iPhone 6 belteklips
  • Beste iPhone 6 tilfeller under $ 20
  • Beste iPhone 6 sykkelfester
  • Beste iPhone 6-skjermbeskyttere

Hvilken sak vil du ta opp? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned appen vår for å kjøpe mer tilbehør til din iPhone 6.