Beste produktivitetsapper for iPad i 2020: Gi produktiviteten din en adrenalinøkning

Produktivitet er den nylige besettelsen som erobret verden. Vi streber alle etter å være mer produktive med våre profesjonelle og personlige oppgaver. Men hvordan komme meg gjennom rotet med rutineoppgaver og organisere alle viktige prosesser? Det virker som om disse smarte appene for iPad-en din vet det nøyaktige svaret.

Produktivitet er hemmeligheten for å gjøre mer, og bedre på kortere tid og samtidig holde balansen mellom arbeid og liv. Tidsstyring, fokusering på prioriterte oppgaver, arrangering av oppgavelister og andre nøkler er trinnene for å oppnå ønsket tilstand.

Å si ærlig talt, å bli produktiv er ikke for wimps: motivasjon med selvdisiplin er ikke alltid nok. Kan vi få hjelp i dette kompliserte oppdraget og finne en ny tilnærming til produktivitet? Med listen over topp gratis produktivitetsapper for din iPad ser det ut som løsningen endelig er funnet.

Beste produktivitetsapper for iPad i 2019

#1. Cozi Family Organizer

Har noen kjøpt brød til dagens middag? Kom mannen din i tide til datterens matinee? Husker sønnen din å støvsuge leiligheten på torsdager? Med vår daglige travlhet på jobb, kan det hende at mange spørsmål om hjem og familie går langs veien. Men det er bare til på kvelden. Når alle kontoroppgavene er utsatt til i morgen, minner familiens rutineoppgaver seg om seg selv.

For noen mennesker kan det komme som en overraskelse at familielivet kan være så godt organisert som arbeidsplanen. Du kan arrangere familiebegivenheter, kjøp og dele planer med alle medlemmene ved hjelp av en app for produktivitet.

Flere ting kan gjøres sammen når du bruker Cozi Family Organizer-appen som er:

 • Holde en kalender med familiens spesielle datoer og hendelser.
 • Spore tidsplaner og justere dem til hverandre.
 • Stiller påminnelser for kommende arrangementer.
 • Oppslag for å gjøre lister for forskjellige anledninger.
 • Oppretter handlelister.
 • Lagring av oppskrifter på familiemiddager i Oppskriftsboksen osv.

Med Cozi Family Organizer blir travle familier mer bevisste på sine husoppgaver og kollektive aktiviteter. Denne appen gir en sjanse til å organisere et familieliv til minste detalj og tilbringe mer tid sammen med tidsplanene harmonisert. Last ned Cozi Family Organizer på iPad og bli synkronisert med familiemedlemmer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Evernote Skannbar

Døm selv, er det ikke det beste alternativet for noen arbeidende person å ha en skanner i nærheten? Du vil si, skannere er tungvint og foreldet. Jeg vil si, skannere er nå bærbare og nesten vektløse. Dessuten er alle som har et nettbrett allerede en potensiell skanneeier. For å få din egen skanneenhet, er det bare å starte Evernote Scannable-appen på iPad-en.

Hvis du må håndtere dokumenter fra tid til annen, må du sannsynligvis lagre dem i høy oppløsning eller dele med andre. Fra legens resepter til større kontrakter, kan alle filer lagres i passende form ved hjelp av Evernote Scannable.

Hvordan gir denne appen sin skanning magi?

 • Tar et dokument med et kamera og gjør en skanning av høy kvalitet.
 • Lagrer skannede dokumenter, og la oss dele dem øyeblikkelig.
 • Tilbyr alle slags redigering som rotering, beskjæring, justering og så videre.
 • Eksporterer filer i PDF, JPG og tekstformater.
 • Lar teamet kontrollere skanneknappene helt osv.

Hvis du bruker Evernote for produktivitet, bør du ikke ignorere Evernote Scannable av samme grunn. Evernote er kongen av notater, og Evernote Scannable er kongen av skanninger som hjelper deg å spare tid med å håndtere dokumenter.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. DocuSign - Last opp og signer dokumenter

La oss late som om vi bodde på begynnelsen av 1900-tallet da alle viktige dokumenter gikk langt til adressaten før de ble signert.

Hastigheten til alle prosesser gikk ned og forestill deg hvor hardt produktiviteten led. Takk og lov, vi lever et århundre senere når det ikke tar mer enn noen få minutter å få den nødvendige signaturen under dokumentene dine, selv om mottakeren er tusenvis av kilometer.

Takket være DocuSign-appen, kan du få hvilken som helst papir som er e-signert på den raskeste og sikreste måten. Den juridisk bindende, krypterte signering av dokumenter som NDA, kontrakter, avtaler, tillatelser er DocuSigns primære funksjon.

Hva er andre viktige funksjoner som foreslås?

 • Opprette en personlig signatur på Apple-enheten din.
 • Signering av dokumenter mens du er på farten, selv i frakoblet modus.
 • De fleste av dokumentformatene støtter.
 • Gjør papirer tilgjengelige for flere signeringer.
 • Varsler når dokumentet er signert og påminnelser når ikke er det.
 • Signeringsrevisjonen: hvem, når, hvor signert osv.

Med så mange fordelaktige funksjoner ved å samhandle med dokumenter mens du er på farten, kan du få flere dokumenter sjekket og signert uten å bruke tid på rutinemessig papirarbeid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Smart Hjem Manager

Produktivitetsinnsikt kan komme til deg på mange måter. Selv i form av din personlige Wi-Fi-assistent. For mange mennesker er stabil internettforbindelse ikke bare en bekvemmelighet, men et verktøy som trengs for arbeid og tilkobling. Vil du ha en pålitelig internettforbindelse hjemme og kontrollere den på avstand? Administrer deretter Wi-Fi-tilkoblingen din med Smart Home Manager-appen.

Hva er appfunksjonene?

 • Overvåke enheter koblet til nettverket ditt.
 • Start på nytt en gateway når det trengs.
 • Oppdaterer innlogging og passord på sekunder.
 • Deling av passord med gjester via tekst eller e-post.
 • Umiddelbar å informere om det oppstår problemer med Wi-Fi-nettverket ditt.

Dermed kan du kontrollere den jevne funksjonen til Wi-Fi-nettverket ditt, øke produktiviteten betydelig eller i det minste ha den uforstyrret i tider du jobber på internett hjemme. Handy Smart Home Manager vil ta seg av den stabile internettadgangen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Passordbehandling

Så mange kontoer, så mange passord og så mye informasjon å huske! Hvorfor holde det hele i hukommelsen med det dyrebare rommet? Skriv det på papirbiter eller lag smarttelefonnotater, og deretter ... foreta et febrilsk søk ​​hver gang du trenger innloggings- / passorddataene dine. I produktivitetstiden er alle disse metodene utdaterte. Delegere denne rutineoppgaven til smarte apper som kan oppbevare viktige data og plage hjernen din derved.

Password Manager er appen som administrerer funksjonen for å huske passord. Du kan rolig stole på denne passordassistenten, da den bruker den mest sikre krypteringen for å beskytte dataene dine.

Hva tilbyr Password Manager i tillegg?

 • AutoFill-funksjon for å fjerne brukerne fra behovet for å oppgi brukernavn og passord for å fullføre skjemaene.
 • Praktisk kategorisering for smart organisering av dataene dine av forskjellige grupper;
 • Personalisering av postene dine med forskjellige ikoner;
 • Passordgenerator for å lage sterke (ikke relatert til kjæledyrets navn) nøkler;
 • Databeskyttelse med Auto-Lock-funksjon;
 • Støtte for lagring av bilder osv.

Ikke kast bort tiden din på å huske og søke etter passord. I stedet - løs hodet fra denne informasjonen, og lad den til den pålitelige appen som er Password Manager.

Lag gode ting i stedet for å plage hukommelsen, og hold viktige data beskyttet!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Oppsummering ...

Gjør færre anstrengelser og oppnå mer: toppapper for produktivitet vil hjelpe deg med dette oppdraget. Arranger alle daglige aktiviteter på et kontor, hjemme og på farten ved bare å ha disse nyttige appene på iPad-en. Ved å bruke dem, vil du legge merke til hvor flott livet ditt forenklet i alle aspekter, balanse mellom arbeid og liv oppnådd, og du kan endelig kalle deg en produktivitetsguru.

Du kan også henvise til:

 • Beste iPad-apper for salgsrepresentanter og selgere
 • Beste dra og slipp-apper for iPad for å øke produktiviteten
 • Beste iPhone- og iPad-apper for filmskapere
 • Beste notat-apper for iPad Pro og Apple Pencil i 2018

Hvilken fra listen planlegger du å bruke, og hvorfor? Del tankene dine med oss ​​i kommentarene. Sørg også for å like oss på Facebook, følg oss på Twitter og abonnere på vår Telegram-kanal for å holde deg oppdatert.

Om forfatteren: Daniel Wilson, redaktør hos Freepps.top og Apple-produkter. Bruker timer på å teste de nyeste appene for iOS og skrive anmeldelser på dem og deler brukeropplevelsen hans om de beste programvareproduktene.