Hvordan skjule rødt varselmerke fra appikoner på iPhone eller iPad

Hver gang jeg starter på startskjermen på iOS-enheten min, ønsker jeg å se skjermen ha et rent grensesnitt. Med røde varsler fra flere apper som roper for øyeblikkelig oppmerksomhet, blir jeg litt irritert oftere enn ikke. Uten overdrivelse, synes de ventende varslene å innebære at jeg har massevis av arbeid igjen å gjøre umiddelbart. Jeg antar at noen av dere kanskje har krysset denne veien. Heldigvis er det en problemfri oppgave å deaktivere rødt varselmerke fra apper på iPhone eller iPad.

Dessverre er det ingen måte å slå av røde merkeikoner på alle appene samtidig. Derfor må du gjenta prosessen for hver av appene du ikke vil ha merket ikon fra.

Hvordan skjule røde merkevarsler fra apper på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på Varsler.

Trinn 3. Deretter må du velge appen hvilket merkeikon du vil deaktivere.

Trinn 4. Til slutt, slå av bryteren ved siden av Badge App Icon.

Det er alt du trenger!

I fremtiden vises ikke det røde merkemerket på dette appikonet. Du kan følge de samme trinnene for å forhindre at røde skiltvarsler vises på de fleste apper på enheten din.

Hvis du noen gang vil gå tilbake til standardalternativet, følger du trinnene ovenfor og slår på Badge App Icon-bryteren.

Si din mening!

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

Så nå vet du hvordan du kan sette de høyt ropende røde varslene i sjakk. Det ville være kult å ha tilbakemeldinger i kommentarfeltet nedenfor.

  • Slik viser du App Store-abonnementstatus på iPhone, iPad
  • Slik stopper du automatisk avspilling av videoer i App Store i iOS 11
  • App Store-ikon Mangler du på iPhone og iPad? Prøv disse tipsene for å få det tilbake
  • Hvordan få tilbakebetaling for kjøp av iTunes eller App Store

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar