Hvordan få portrettmodus på iPhone 8, 7 og eldre iPhones [Video]

Det unike salgspunktet (USP) til iPhone 7 Plus er dobbeltkamera-systemet. Helt siden den ble lansert blant mye fanfare, har både fans og eksperter elsket evnen til å fange fantastiske bilder. Under "iPhone-arrangementet" viste Apple frem den eksklusive funksjonen til iPhone 7 Plus - "Portrait Mode", som utmerker seg i å ta bilder med en DSLR-lignende dybdeskarphet og uskarpe / bokeh-effekter. Det ble øyeblikkelig misunnelse for andre iPhone- og iPad-brukere — inkludert iPhone 7!

“Portrait Mode” er tilgjengelig i iOS 10.1. Jeg har testet denne helt nye funksjonen på iPhone 7 Plus og synes den var virkelig imponerende. Hva om du vil bruke "Portrait Mode" på din iPhone 7 eller eldre iPhone inkludert iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE? Ikke bli skuffet i det hele tatt, da det er en måte å ta bilder i "Portrait Mode" på iPhone 7, iPhone 5s eller nyere.

Slik bruker du portrettmodus på iPhone 7, 6s / 6s Plus, 6 / 6Plus, SE og iPhone 5s

Møt “FabFocus”, en suveren kamera-app, og du kan bruke portrettmodus på iPhone 7 / iPhone 5s eller nyere. Dessuten er det ypperlig når det gjelder å la deg legge til DSLR-lignende bokeh eller uskarpe effekter til bildene dine.

Den er også kompatibel med iPad Air eller over, iPad mini 2 eller nyere, iPad Pro. Du kan laste ned den for $ 3, 99 fra App Store.

Trinn 1. Når du har lastet ned FabFocus på din kompatible iPhone, kan du starte den. Du må la den få tilgang til kameraet og bildene dine.

Steg 2. Ta deretter et fint bilde som vanlig ved å banke på lukkerknappen nederst.

Hvis du ønsker å fange selfie, trykker du på frontkameraikonet øverst i venstre hjørne, gir en kul stilling og klikker deretter på utløserknappen.

Trinn 3. Nå må du trykke på Start-knappen i bunnen av midten for å få bakgrunnsuskarphetseffekt.

I tilfelle har du tatt bildet av et hvilket som helst objekt, eller hvis mer enn ett ansikt er i bildet, vil denne appen gi deg beskjed om at den ikke fant noe ansikt og lar deg legge til uskarphetseffekt manuelt.

Rediger bildene dine

Trinn 1. Etter at du har tatt noe bilde, trykk på Rediger-knappen nederst.

Steg 2. Deretter må du bruke børsten til å velge det spesifikke området du vil utheve. Du gjør det ved å dra penselen over delen av ansiktet eller gjenstanden.

Det er også et alternativ å la deg male den spesifikke delen du ønsker å fremheve. Trykk på malingsknappen nederst og dra deretter børsten over delen du vil velge.

I tilfelle du vil slette hvilken som helst del, bruk knappen for å utheve den, trykk på viskelær-knappen nederst og trykk deretter på hakemerket.

Du har muligheten til å øke / redusere størrelsen på børsten. Bare dra knappen øverst mot høyre eller venstre for å justere børstestørrelsen.

Trinn 3. Trykk på pilen oppover i nedre venstre hjørne for å få tilgang til de andre redigeringsalternativene.

Du kan endre formen på uskarphet-effekten. Velg for eksempel hjerteform, sirkel, trekant for å være formen på bokeh-effekten. Juster intensiteten til uskarphet-effekten. Velg alternativet nederst.

Trykk på pil ned for å gå tilbake til vanlig redigeringsskjerm.

Trinn 4. Når du er fornøyd med redigeringen din, trykker du på haken i nedre høyre hjørne for å bekrefte endringen.

Hvis du vil lagre til kamerarulle eller dele bildet ditt på Facebook eller sende det til vennen din, trykker du på Del-knappen nederst til høyre og velger deretter mediet i delingsarket.

Legg til uskarphetseffekt til dine eksisterende bilder

Du kan også legge til uskarphetseffekt på eksisterende bilder.

Trinn 1. Bare åpne FabFocus-appen.

Steg 2. Trykk på albumknappen nederst. Velg deretter bildene du vil legge til uskarphetseffekt.

Trinn 3. Følg nå trinnene som er nevnt over for manuelt å legge uskarphetseffekten til bildet ditt.

Avanseringsinnstillinger

Bruk Advance-innstillingene for å bruke denne kameraappen perfekt.

Trinn 1. Åpne FabFocus-appen → trykk på “X” øverst til høyre.

Steg 2. Trykk på innstillingsknappen øverst til høyre. Nå velger du bokehformen og justerer uskarphetens intensitet.

Trinn 3. Trykk på den avanserte knappen for å få tilgang til flere alternativer.

Nå har du flere alternativer som aktiverer avspilling av lyd, lagrer delte bilder automatisk til kamerarulle, reduserer uskarphet for små ansikter og mer.

video:

Dommen

FabFocus er virkelig en glede for de som ønsker å legge hendene på iPhone 7 Plus 'Portrait Mode på sine ikke-støttede iPhones. Enig, denne kameraappen er kanskje ikke på nivå med ekspertisen til phablets Portrait Mode, men den har egenskapene til å være et utmerket alternativ.

Hva synes du om FabFocus? Del visningene dine i kommentarene nedenfor, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.