De beste iTunes-alternativene for Mac og Windows i 2020

Bortsett fra å være et bemerket mediebibliotek, er iTunes en effektiv iPhone- og iPad-manager. Du kan bruke denne programvaren til å sikkerhetskopiere, gjenopprette og til og med ta kontroll over media.

Imidlertid kan flere tredjepartsverktøy gi Apples mediebibliotek lang sikt og til og med overgå det på flere fronter. Og det er dette som har overbevist meg om å se gjennom iTunes-alternativene for Mac og Windows.

Det er mange måter disse tredjepartsverktøyene kan forbedre opplevelsen på. For eksempel kan de hjelpe deg med å raskt spore opp de mangelfulle sangene og hjelpe deg med å reparere dem. På grunn av støtte for mange filformater, tilbyr de deg den grunnleggende bekvemmeligheten å håndtere media uten veisperringer. Vil du ha en assistent for å feilsøke noen vanlige iOS-problemer? Det er også et verktøy som kan gjøre arbeidet ditt pålitelig.

De beste iTunes-alternativene for Mac og Windows i 2019

#1. WinX MediaTrans

WinX MediaTrans er et fullt utstyrt iTunes-alternativ. Med denne programvaren til disposisjon vil det ikke lenger være vanskelig å administrere medier.

Den har rask filoverføringshastighet og hevder å sende til opptil 100 4K bilder på bare 8 sekunder. Basert på dine spesifikke krav, kan du tilpasse musikkbiblioteket ditt for å holde alt i riktig synkronisering.

Programvaren konverterer videoene dine automatisk slik at du får en jevn seilopplevelse. Bedre ennå, det lar deg kutte ned videofilstørrelsen opptil 50% uten tap av kvalitet. For å finne ut mer om denne programvaren, gå over til vår fulle gjennomgang.

# 2. DearMob iPhone Manager

Synes du det er litt upraktisk å håndtere iOS-enheten din? DearMob kan tilby deg den nødvendige teft for å administrere iPhone-en uten problemer.

Programvaren gjør det ganske greit å sikkerhetskopiere og gjenopprette iPhone. For å tilby et ekstra lag med sikkerhet for dataene dine, lar det deg også kryptere sikkerhetskopien.

DearMob lar deg redusere filstørrelsen på den store videoen opp til 50%. Ved automatisk å konvertere flere ikke-støttede formater som OGG, FLAC, WMA, WAV og MP3 / AAC, holder det avspillingen jevn.

Dessuten kan du også konvertere HEIC-bilder til JPEG. For å bli mer kjent med denne programvaren, sjekk ut vår detaljerte gjennomgang.

Pris: 59, 95 dollar

nedlasting

# 3. dr.fone Transfer

Når du snakker om de fineste iTunes-alternativene, kan du ikke overse "dr.fone Transfer." Det jeg personlig har likt i denne programvaren, er allsidigheten og muligheten til å tilby en mer strømlinjeformet løsning for å administrere filer.

Du kan bruke dette verktøyet til å ta kontroll over musikken, videoene, appene og mer med letthet. Det lar deg overføre medier komfortabelt fra datamaskin til iPhone eller omvendt.

Med støtte for mer enn 30 filformater, sikrer det at du aldri går tom for alternativer. Dessuten kan du holde alle mediene dine organisert og synkronisert med dine spesifikke behov.

En viktig funksjon i denne programvaren er muligheten til å la deg bruke Android-enheten din med iTunes. Til slutt fungerer det med både macOS og Windows.

Pris: $ 49.95 Personlig og $ 69.93 Familielisens

nedlasting

# 4. SynciOS

SynciOS er ganske enkel, men likevel usedvanlig funksjonell programvare. Det er opp til merket for synkronisering av bilder, videoer og musikk fra datamaskin til iOS-enhet eller omvendt.

Den ene funksjonen som har fått øynene opp for dette verktøyet, er ferdigheten til å konvertere de inkompatible filene automatisk til de støttede formatene. Derfor blir de enkelt overført fra en enhet til en annen. Når det gjelder overføringshastighet, er det utvilsomt en av de raskeste.

Dessuten kan du bruke den til også å ta sikkerhetskopi av mediefilene for ekstra sikkerhet. Den støtter både Windows PC og macOS. Enda bedre, det lar deg administrere Android-telefonene dine også.

SynciOS er tilgjengelig gratis. Du må imidlertid oppgradere til premium-versjonen ($ 39, 95), hvis du vil bruke alle funksjonene uten begrensning.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Mediamonkey

Hvis du vil ha et avansert mediehåndteringsverktøy, kan MediaMonkey være verdt å vurdere alvorlig. Du kan bruke dette verktøyet til å spille inn CDer med aplomb. Det er også et praktisk verktøy for raskt å laste ned musikk, filmer og podcaster.

Det er smart nok til å finne ut den manglende sporinformasjonen og fylle dem automatisk. Så det kan spare mye tid.

Du kan administrere media og holde det fullstendig organisert. Den lar deg konvertere MP3, M4A, OGG, FLAC, WMA, MP4, AVI og WMV for å støtte de fleste enheter. Videre er MediaMonkey designet for å fungere med både Mac og Windows.

Pris: 4 lisenser 24, 95 dollar og levetid 49, 95 dollar

nedlasting

# 6. Wondershare TunesGo

Vil du ikke lenger bruke timer på å finne ut sporene som må fikses? Wondershare TunesGo kan være et ideelt svar for ditt behov.

TunesGo skanner gjennom hele biblioteket for å oppdage sangene som krever rettelse. Når du har funnet de mangelfulle, kan du raskt reparere de manglende tingene som koder og deksel.

Støtten for mer enn 30 filformater gjør dette iTunes-alternativet til et av de mest levedyktige alternativene. Bedre ennå, den konverterer automatisk en inkompatibel musikkfil til et format som støttes av enheten din for å holde inkompatibilitetsproblemet i sjakk.

Pris: 39, 95 dollar Årsabonnement

nedlasting

# 7. iMobie AnyTrans

iMobies “AnyTrans” prøver å gi en alt-i-ett-løsning. Og det har lyktes i sin innsats i stor grad.

Kompatibiliteten med mange filformater gjør datahåndtering til en lek. Mediesjefen er ganske smart og lar deg organisere filene dine, avhengig av hva som fungerer best for deg.

Med AnyTrans kan du raskt sikkerhetskopiere iPhone-en for å sikre at du beskytter hele dataene dine. Det gjør også å gjenopprette enheten til en smertefri opplevelse.

Dessuten kan du bruke dette praktiske verktøyet til å flytte data sømløst mellom iPhone og Android-telefon. Til slutt er AnyTrans kompatibel med både macOS og Windows.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. iMyFone TunesMate

Jeg har funnet "iMyFone TunesMate" mer intuitiv. Høydepunktet med denne programvaren er muligheten til å administrere et bredt spekter av mediefiltyper. Så om du ønsker å takle videoene dine perfekt eller ta kontroll over ringetoner, kan denne programvaren oppfylle forventningene dine.

Tingene jeg ikke vil se på biblioteket mitt er duplikater når de roter hele samlingen. Jeg prøvde ut dette verktøyet for å slå sammen flere iTunes-biblioteker, og det fungerte bra med å fjerne alle duplikatene.

Bortsett fra, kan du også dele det unike biblioteket med vennene dine og kjære. (Kompatibel med både macOS og Windows)

Pris: $ 39.95 (1 PC livslisens)

nedlasting

# 9. Tenoshare ReiBoot

Så mye om mediledelse? Hvis du vil ha et avansert verktøy for å fikse flere iPhone-problemer, bør du ikke se lenger enn ReiBoot.

Denne programvaren er kjent for å feilsøke opptil 50 problemer med iOS som sitter fast. Uansett om iPhonen din ikke slår seg på, ser ut til å ha satt seg fast på oppstartsskjermen, kan den hjelpe deg med å løse hindringen med letthet.

Dessuten kan du gå inn i gjenopprettingsmodus på iPhone med bare et klikk på en knapp. For å finne ut mer om dette verktøyet, hopp over dette innlegget.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Hva er din favoritt?

Nå som du har sett nærmere på de beste spillene; la oss få vite hvilken som har imponert deg mest. Fortell oss dessuten om programvaren som er verdig å inkludere i ovennevnte utvalg.

Ikke gå glipp av:

  • Beste rengjøringsprogramvare for Mac
  • Beste kalenderapper for Mac
  • Beste Oppgavebehandler-apper for Mac
  • Beste apper for å lage GIF på Mac

Liker du denne artikkelen? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram, for aldri å gå glipp av de siste appoppdateringene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar