Bla gjennom flygeblad, spar penger på shopping med Flipp iPhone / iPad-app

Jeg vil beskrive Flipp som den perfekte Pinterest for flygeblad. Men folk på Flipp kaller det "besparelser i lommen", og ingenting kan beskrive det tydeligere.

Møt Flipp: en app som hjelper deg med å oppdage flygeblad om tilbud på ting du kjøper, og deretter gjøre ting som å "favoritt" dem, "klipp" dem, for ikke å glemme å synkronisere dem på iPhones og iPads og deretter bruke dem når du er ut å handle. Hovedpoenget er tydelig: du sparer penger på nesten alle kjøp.

Flipp iPhone og iPad App gjennomgang

Flipp er en av de brukervennlige appene som er bygget for iPhone og iPad. Med Flipp kan du bla gjennom flygeblad etter ting du kjøper. Appen viser mye rabatt / avtale flygeblad som du kan bruke neste gang du er ute og handler.

Appen lar deg også søke etter rabatter på ting, men alt dette kommer gjennom flygeblad. Jeg tror det er slags lokalt, men siden det for øyeblikket sikter mot større detaljhandels- / engrosbutikker over hele landet, kommer de fleste rabattene til å være tilgjengelige overalt.

Hele grensesnittet i seg selv er enormt enkelt, vakkert og en godbit å bruke. Selvfølgelig kommer det en og annen "overveldelse" med alle de forskjellige fargede flyvebladene som kjemper om oppmerksomheten din, men alt i alt er Flipp nesten den perfekte appen som hjelper deg å spare noen få dollar hver gang du handler etter noe.

Her er hva Flipp gjør

  • Du kan bla gjennom hundrevis av flygeblad
  • Klipp ut flygeblad for å legge dem automatisk til i en handleliste (for enkel tilgang senere)
  • “Favoritt” visse flygeblad: igjen, dette er som en liste for enkel tilgang
  • Sorter flygeblad basert på rabattbeløpet som tilbys. Skyv helt opp for å få de beste besparelsene for dagen
  • Søk: Det er ikke ofte du vil kjøpe det som vises, men det er veldig ofte at du vil spare / avtale for det du har tenkt å kjøpe. Søk hjelper deg med å finne kule tilbud eller besparelser på varer du trenger å kjøpe
  • Synkronisering: vel, klipp og favoritt på iPad, og den blir synkronisert til iPhone! Nok sagt!

Flipp kjører på en statistikk som går slik: I gjennomsnitt sparer flyvelesere 40% mer på deres ukentlige shopping.

Hvis du foretrekker å spare gjennom avtaler og rabatter, er Flipp en enkel måte å komme i gang. Et enkelt grensesnitt, rik database med flygeblad og nettverk av butikker og en god stabil app er alt du trenger for å komme i gang med å spare hver gang du handler og Flipp ser ut til å være det perfekte svaret.

Pris: Gratis

Last ned Flipp

Det er alt for nå!

Prøv det og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor. Sørg også for å laste ned appen vår og holde kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.