iPhone satt i zoom-modus [Slik løser du problemet]

Den beste teknologien er alltid nyttig for alle brukere; enten de er barn, unge, gamle eller til og med svaksynte. Tidligere har vi utforsket noen av de beste funksjonene til Siri-lignende hvordan brukere kan lese e-post, artikler og websider på iPhone / iPad og hvordan de kan få oppdateringer på aksjemarkedet. Hensikten med å utforske Siri-funksjoner er å gjøre livet lettere for de som har dårlig syn. Selv om dette kanskje ikke er den viktigste grunnen til at Apple installerte Siri i iOS-enheter, tilbyr den beste teknologien alltid så positive bivirkninger.

Under mitt samspill med iOS-enheter snublet jeg over et annet nyttig alternativ i Zoom-modus, noe som kan være nyttig for mange brukere med dårlig syn. Funksjonen trenger at du bruker dine tre fingre - trykk to ganger på iPhone-skjermen med tre fingre for å aktivere zoom-modus, og for å deaktivere, trykk igjen to ganger med tre fingre.

Men vent! Denne zoomingen og zoomen ut kan være vanskelig noen ganger. Jeg har lagt merke til at min iPhone ble sittende fast under denne prosessen. Så man må være forsiktig når man bruker denne funksjonen på sin iPhone.

Før du utforsker denne funksjonen praktisk, la oss forstå hvordan vi kan aktivere zoom-modus på iPhone.

Slik aktiverer du Zoom-modus på iPhone

Trinn 1. Start Innstillinger-app på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk nå på Tilgjengelighet.

Trinn 3. Trykk på Zoom fra under VISION-seksjonen.

Trinn 4. Slå Zoom-alternativet PÅ.

Det vil aktivere zoom-modus på din iPhone. Begynn å banke med tre fingre for å få større skjerm.

Under den hyppige bruken av zoom-in og zoom-out kan det hende at din iPhone sitter fast. La oss finne løsningen på dette problemet.

Slik løser du iPhone som er fast i zoomemodus

Hvis din iPhone eller iPad sitter fast i zoom-inn modus, dobbeltklikker du på den zoomede skjermen med de tre fingrene.

Det burde nok løse problemet; iPhone-skjermen din ser ut som normal. Men hvis problemet vedvarer etter hyppige forsøk, gå tilbake til Innstillinger og deaktiver zoom-modus. Følg trinnene du har gått gjennom for å slå zoom PÅ, og slå AV zoomen.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren og kontakt oss på Facebook, Twitter og Google Plus.