Beste iPhone 11 Pro-skjermbeskyttere for herdet glass fra 2020: Guard OLED-visning av din nyeste iPhone

iPhone 11 Pro er fullpakket med de mest avanserte funksjonene. Du vil gjerne ta fantastiske bilder med et trippelobjektiv. Og super retina XDR OLED-skjerm gir deg beste opplevelse av kvalitet. For å beholde denne fantastiske skjermen trenger du de beste skjermbeskyttelsene til iPhone-en din. Med dette formålet har jeg surfet på internett og listet opp noen av de beste beskyttelsesfilmene for herdet glass til iPhone 11 Pro.

Jeg vet at når du får iPhonen din i hånden, vil barna og familien din lage en oppriss for å legge hendene på denne førsteklasses modellen. Og du kan ikke si nei til dem selv om de takler enheten din med sine fuktige eller fete hender. Ingen bekymringer, jeg har valgt de beste skjermbeskyttere som har et oleofobt og hydrofobt belegg for å holde de fuktige fingeravtrykk i sjakk. Uten mye anstrengelse, kan du nå ta en titt på skjermbeskytter av beste kvalitet for din iPhone 11 Pro.

10 beste skjermbeskyttere for herdet glass for iPhone 11 Pro

Hurtigkoblinger:

 • ESR
 • JETech
 • LK
 • TORRAS
 • iCarez
 • IRSHE
 • Gesma
 • Qoosea
 • Spigen
 • Purity

#1. ESR

ESR etterlater sine fotavtrykk på forskjellige domener til iPhone-tilbehør. Enten det er beskyttelsesetui eller skjermbeskyttere, kan du stole på dette merket. Denne herdet glassskjermbeskyttelsen gir full dekning på din iPhone og beskytter berøringsskjermen mot flere skader. 3D buede kanter på ESR-skjermbeskyttelse gir ekstra komfort og forbedret kantbeskyttelse. En viktig ting å huske er at skjermbeskytteren kanskje ikke fungerer med noen tunge saker. Du kan imidlertid alltid stole på ESR-saker, som er kompatible med denne skjermbeskyttelsen.

Bruk den komplette installasjonsrammen, mikrofiberklut, klistremerker for støvfjerning og våtservietter for boblefri installasjon. Den sterke profilen til denne skjermfilmen tåler opptil 10KG kraft. Du kan raskt registrere Face ID-en din, siden denne beskyttelsen støtter Apple Face ID.

USP: 3D buede kanter

Sjekk ut på Amazon

# 2. JETech

JETech er et populært merke som produserer høykvalitets iPhone-tilbehør. Denne herdet glassfilmen fra JETech er 100% kompatibel med din 5, 8-tommers iPhone Pro. JETech har brukt 0, 33 mm tykt premium herdet glass med avrundede kanter. For å beskytte telefonens berøringsskjerm mot skarpe gjenstander (som kniv eller nøkkel), er skjermbeskytteren laget av ekstrem høy hardhet; den kan motstå riper opp til 9H.

Når du skriver eller trykker på noe, får du et raskt svar; Dette skyldes høy respons og høy gjennomsiktighet for denne skjermbeskyttelsen, som holder din iPhone støvfri, fingeravtrykkfri og boblefri.

USP: Ekstremt høy hardhet

Sjekk ut på Amazon

# 3. LK

LK sørger for at skjermbeskytteren er installert nøyaktig på den nyeste iPhone 11 Pro, og derfor sender merket en justeringsramme sammen med pakken. Du kan bruke den rammen for å enkelt installere denne herdet glassskjermbeskytteren. Og det vil ikke være noen boble som flyter mellom skjermen og filmen.

Når filmen er installert, kan du være trygg på at iPhone-skjermen er sikker i lang tid. LK har brukt førsteklasses materiale for å beskytte telefonens skjerm mot riper og knust. Sist, men absolutt ikke minst, oleofobisk antifingeravtrykkbelegg. Dette belegget forhindrer at fingeravtrykk flekker på skjermen.

USP: 99, 99% HD-klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 4. TORRAS

Med din nye iPhone vil du oppleve original følelsesfølelse. Av denne grunn har TORRAS produsert en skjermbeskytter som kan skryte av 0, 25 mm tykkelse. Denne slanke profilen til filmen lar deg glede deg over den originale berøringsfølelsen, da den gir lite plass mellom fingeren og skjermen.

TORRAS har full tillit til produktet sitt, og derfor tilbyr selskapet pengene tilbake-og erstatningsgaranti. Gitt sin styrke trenger du imidlertid ikke bytte ut skjermbeskyttelsen. Installer filmen uten boble igjen og nyt den jevne berøringen av renhet.

USP: Full dekning

Sjekk ut på Amazon

# 5. iCarez

iCarez er et av de eldste merkene som produserer tilbehør av høy kvalitet til Apple-enheter. Denne skjermvakten er uten tvil den beste på denne listen. Selv om den har en profilstørrelse på 0, 2 mm, har den 9H hardhet, som kan tåle riper. iCarez sender deg to deler av skjermbeskyttere med 2, 5D avrundede kanter.

Denne sakevennlige skjermbeskytteren har gjennomsiktig glass med høy definisjon for maksimal oppløsning. Du vil gjerne se visuelt innhold på Retina-skjermen til din nyeste iPhone 11 Pro. En viktig funksjon ved denne skjermbeskyttelsen er TrueTouch-følsomhet.

USP: TrueTouch-følsomhet

Sjekk ut på Amazon

# 6. IRSHE

IRSHEs skjermbeskytter er sakvennlig; du kan bruke hvilken som helst beskyttelsesetui til din iPhone 11 Pro. Den 9H-hardheten holder filmen knust. Dessuten holder den robuste skjermbeskyttelsen riper og andre skader på armlengdes avstand. IPhone-berøringsskjermen er fullstendig sikker under det sterke arket til IRSHE.

Boblene blir utvist automatisk når du installerer filmen på iPhone-skjermen. Det hydrofobe og oleofobe belegget holder lagene rene; selv om du bruker skjermen over lengre tid, ser du ingen oljerester fra fingeravtrykk.

USP: Antifingeravtrykk

Sjekk ut på Amazon

# 7. Gesma

Samspillet ditt med iPhone 11 Pro begynner med et trykk, og hvis en skjermbeskytter ikke klarer å formidle kranene dine til berøringsskjermen, kan det ødelegge opplevelsen din. Heldigvis har Gesma laget en skjermbeskyttelse med berøringsskjermnøyaktighet. Mens du skriver tekster på telefonen, kan du skrive uten feil eller feil valg av alfabeter. Dette kan redde forholdet ditt, da ethvert feilstavet ord kan føre til misforståelser.

Åpenhet er en annen viktig funksjon i denne skjermbeskytteren. Når du ser på eller leser innholdet på din iPhone, trenger du et krystallklart bilde eller syn. Gesmas skjermbeskytter er svært gjennomsiktig og holder naturen klar på den originale iPhone 11 Pro-skjermen.

USP: Berøringsskjermnøyaktighet

Sjekk ut på Amazon

# 8. Qoosea

Qoosea har en eksplosjonssikker skjermbeskytter til din iPhone. Den super retina XDR OLED kapasitive berøringsskjermen på din iPhone 11 Pro er helt sikker under den sterke omslagen til denne skjermbeskyttelsen. Denne skjermbeskyttelsen gir maksimal beskyttelse på telefonens berøringsskjerm mot riper, skraping og ujevnheter.

Takket være Oleophobic og hydrofob belegg, kan du holde berøringsskjermen på telefonen trygg mot olje, vann, fingeravtrykk og andre flekker. Dessuten gjør de to lagene skjermen enkel å rengjøre. Du kan bruke en mikrofiberklut til å tørke ut eventuelle pletter og flekker fra skjermen.

USP: Eksplosjonssikker skjermfilm

Sjekk ut på Amazon

# 9. Spigen

Spigen er det mest populære merket i verden av tilbehør til iPhone og iPad. Denne innovative herdet glassskjermbeskytteren er laget etter grundig undersøkelse i Spigens laboratorium. Pakken inneholder to skjermbeskyttere med en automatisk justeringsramme for problemfri installasjon.

Det er en koffertkompatibel skjermbeskyttelse, derfor kan du kjøpe et hvilket som helst tilfelle til din iPhone 11. Oleofobisk belegg forhindrer fingeravtrykk i å skade berøringsskjermen på telefonen. 9H-hardhet av denne filmen beskytter skjermen mot riper.

USP: Kvalitetens holdbarhet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Purity

Purity presenterer en ultra-tynn skjermbeskytter som tilfører liten bulk til iPhones vakre berøringsskjerm. Sammen med en tynn profil har denne beskyttelsen krystallklart hydrofobt og oleofobt skjermbelegg. Telefonens skjerm er fullstendig beskyttet mot fingertupp, svette og oljerester.

Den tynne profilen skal ikke ta feil av skjørheten til denne skjermbeskytteren. Purity har bygget denne filmen for å gi den ypperste beskyttelsen på enhetens skjerm. Glem alle riper, ujevnheter og mindre dråper som telefonen vender hver dag.

USP: Ultratynn profil

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Logger av…

Skjermbeskyttere og etuier skal være ditt første kjøp når iPhone 11 Pro er i hånden. Skjermbeskyttere er et av de viktigste iPhone-tilbehør, da de beskytter den delikate berøringsskjermen på premium-enheten din. Du kan velge hvem som helst eller flere fra listen ovenfor med topp skjermbeskyttere for iPhone 11 Pro.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11-skjermbeskyttere
 • Beste iPhone XR-beskyttelsesfilm
 • De beste flytende skjermbeskyttere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR

Hvilken skjermbeskytter vil du kjøpe fra denne samlingen? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned appen vår for å utforske annet tilbehør til din nyeste iPhone 11 Pro.

 

Legg Igjen Din Kommentar