CallsFreeCalls for iPhone - Appen som lar deg ringe gratis internasjonale samtaler og sende tekster

CallsFreeCalls (CFC) er en iPhone-app som brukere med gratis eller rimelige datapakker vil forelske seg i. CFC gjør det mulig for brukerne å ringe til både nasjonale og internasjonale destinasjoner uten å måtte bruke en krone på samtaletiden.

I tillegg gir det også gratis teksting til ethvert mål uten begrensninger for hvor mye du kan tekst. Appen er kompatibel med iPhone så vel som iPads og vil utvilsomt halveres hvis ikke redusere telefonregningene til et minimum.

Brukere kan begynne å bruke applikasjonen ved å laste ned den direkte. CFC er en perfekt erstatning for gratis SMS eller tale via den app som fungerer på internett. Sammenlignet med andre tredjepartsapper av lik karakter, er det CFC som er ekstraordinært når det gjelder stemmeklarhet.

Appen fungerer perfekt selv når signalstyrken er svak. Med CFC å holde kontakten med din nærmeste og kjære, blir det også enklere og billig.

CallsFreeCalls for iPhone: App gjennomgang

Hvordan fungerer CFC?

CFC utnytter kraften til internett og Wi-Fi-teknologi. iPhone-brukere med 3G- eller Wi-Fi-tilkobling kan bruke appen til å ringe og motta samtaler, så vel som for å sende og motta tekstmeldinger.

Appen spiller annonser fra sponsorselskapene sine før samtalene eller meldingene videresendes for overføring.

Tjener og bruker belønningspoeng

  • Brukere kan tjene belønningspoeng for å se på annonsene som igjen kan innløses som taletid for stemmesamtaler eller SMS.
  • En bruker som registrerer appen for første gang, vil bli tildelt 30 startbonuser som er tilstrekkelige for internasjonale samtaler og sms.
  • Du kan tjene flere poeng ved vanlige påfyll av bonuspoenget. Videoannonser, gjennomføring av undersøkelser, nedlasting av relaterte apper osv. Tjener flere bonuspoeng som brukere kan innløse mot samtaler og meldinger.
  • Punktene kan brukes til å ringe til et hvilket som helst nummer, uavhengig av om det er mobil- eller fasttelefonnummer.
  • Den enkle og minimalistiske designen er også enkel å bruke uten komplikasjoner eller tvetydigheter.

Brukere som ikke har tid til reklame, trenger ikke å bekymre seg, da poeng også kan kjøpes direkte fra app store (kjøp i appen).

Du kan laste ned appen gratis som kommer med begrensede bonuspoeng. Når de bruker det gratis bonuspoenget, kan brukerne kjøpe flere poeng til $ 1, 99 for 200 bonuser, $ 4, 99 for 500 bonuser og $ 9, 99 for 1000 bonuser.

Pros:

  • Helt gratis app. Du kan laste ned og komme i gang så raskt som mulig.
  • Enkelt å ringe eller sende tekster. Ingen bøyler.
  • "Vis-annonser for å tjene-bonus-poeng" implementeres på en veldig enkel måte

Ulemper:

  • Grensesnitt krever mye forbedring

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Installer den på din iPhone og del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentaren nedenfor.

Ikke glem å laste ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar