Slik bruker du kompasset på Apple Watch Series 5

Ofte trenger folk et kompass for å finne riktig retning. Det meste brukes kompass av reisende, men alle kan trenge et kompass når som helst. Andre smartwatchprodusenter har tilbudt kompassfunksjon i ganske lang tid, og Apple har endelig sluttet seg til bandwagon med Apple Watch Series 5.

Compass-appen på Apple Watch Series 5 trenger ikke WiFi eller iPhone for å fungere. Neste gang du sitter fast mens du vandrer, bruker du Apple Watch Compass-appen for å finne veien ut. I denne artikkelen skal vi lede deg gjennom noen av de beste måtene du kan bruke Compass-appen på Apple Watch Series 5. Videre vil artikkelen også hjelpe hvis du står overfor problemer mens du bruker Compass-appen på Apple klokke.

Slik bruker du Compass-appen på Apple Watch Series 5

Trinn 1. Først og fremst må du åpne

Kompass-app på Apple Watch.

Når du har åpnet appen, vil du oppdage at kompass-appen vil vise deg retningen som toppen av klokken viser til, og på den annen side vil peiling din vises i øverste venstre hjørne.

Merk: Denne appen bruker magnetisk nord som standard, selv om du kan endre den til ekte nord. Så for å endre fra magnetisk nord til ekte nord, må du åpne "Innstillinger" på Apple Watch Series 5 og deretter trykke på "Kompass" -menyen. Til slutt, slå på alternativet "Bruk sann nord".

Steg 2. Etter å ha valgt et passende nord i henhold til ditt valg, må du holde klokken flat for å justere korsstolene i midten av kompasset for å få et mest mulig nøyaktig resultat.

Bildekreditt: Apple

Når du beveger deg etter å ha foretatt de ovennevnte innstillingene, vil du finne at den røde kjeglen som omgir kompassnålen viser nøyaktigheten til overskriften.

Merk: Vanligvis vil du oppdage at en smal kjegle gir bedre nøyaktighet enn en bredere kjegle.

I dette trinnet må du rotere Digital Crown opp for å se høyden, skråningen og koordinatene dine.

Etter å ha sett høyden, hellingen og koordinatene dine, må du sette opp peiling på riktig måte. For å stille inn lageret, må du for det første trykke hardt på klokken og til slutt bruke Digital Crown for å gjøre de nødvendige justeringene.

Til slutt, i dette trinnet, må du la Compass-appen få tilgang til stedet ditt. Når du åpner Compass-appen for første gang, vil den be om tillatelse fra deg til å få tilgang til din nåværende beliggenhet. Så for å la appen gi din nåværende beliggenhet, må du trykke på skjermen mens du bruker appen.

Slik lar du kompass få tilgang til din plassering på Apple Watch Series 5

Merk: Noen ganger kan det hende at appen ikke vil kunne oppdage posisjonen din. Så i et slikt tilfelle, må du følge trinnene nedenfor.

Trinn 1. åpne "Innstillinger" for Apple Watch

Steg 2. Nå trykker du på "Personvern."

Trinn 3. Her må du trykke på alternativet “Location Services” og til slutt velge “Compass” -menyen.

Så for å bruke et kompass på Apple Watch Series 5 uten problemer, må du utføre trinnene ovenfor.

Konklusjon…

Som lovet i begynnelsen av denne artikkelen, har vi nevnt den enkleste metoden for å bruke en Compass-app på Apple Watch. Vi har diskutert hvert eneste trinn på en detaljert måte, slik at du kan bruke Compass uten problemer.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste beskyttelsesetui for Apple Watch Series 5
  • Beste skjermbeskyttere for Apple Watch Series 5
  • Slik bruker du EKG på Apple Watch Series 4 eller 5
  • Slik aktiverer du Fall Detection på Apple Watch Series 4 eller 5

Hvordan vil du bruke kompass-app på Apple Watch? Legg igjen svaret i kommentarfeltet nedenfor. Du kan også dele ideene dine med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned appen vår for å lese andre nyttige opplæringsprogrammer på din iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar