Slik ser du flere bilder på en gang på Mac ved hjelp av Quick Look Preview

Nesten alle nå er klar over at du enkelt kan se Quick View på Mac. Det kan gjøres ved å utheve en fil og trykke på mellomromstasten. Men du er kanskje ikke klar over at Quick Look-forhåndsvisning kan brukes til flere filer også, og dette inkluderer til og med bilder.

Du kan enkelt bla gjennom individuelt valg ved å bruke venstre eller høyre piltast på Mac for å få forhåndsvisningen. Men vi kommer til å veilede noe bedre enn det. Her snakker vi om å vise begge deler: filer eller bilder samtidig ved hjelp av Quick Look-funksjonen. Sjekk guiden nedenfor for å forstå prosessen.

Slik bruker du Quick Look for å vise flere bilder på Mac

Trinn 1 . Aller første er å velge filene du vil ha i Quick Look og deretter trykke på mellomromstasten.

Trinn 2 . Trykk og hold nede Kommando + Retur- tasten på Mac-tastaturet.

Det er alt; det var veldig enkelt. Hvis du vil se en bestemt fil i et større vindu, klikker du bare på den for full visning. Bortsett fra dette, kan du også ha Quick Look-forhåndsvisning i fullskjerm, se nedenfor for detaljer.

Hvordan bruke Quick Look i fullskjermmodus på Mac

Trinn 1 . Som vi gjorde tidligere, velg først filene.

Trinn 2 . Trykk og hold nede Alternativ sammen med mellomromstasten på Mac-tastaturet. Dette tar Quick Look i fullskjermmodus.

Du kan også forhåndsvise bilder i faktisk størrelse ved hjelp av Quick Look. Prosessen for å gjøre det samme er ganske enkelt som de to vi diskuterte ovenfor.

Slik viser du bilder i faktisk størrelse i rask titt på Mac

Trinn 1 . Først må du åpne flere bilder i Quick Look-fullskjermmodus. For å gjøre det, følg den andre prosessen gitt ovenfor.

Trinn 2 . Hold Valg- tasten for å zoome inn på et hvilket som helst bilde.

Trinn 3 . Du kan også bruke markøren til å bevege deg rundt i bildet.

Har du noen andre tips til Mac OS X? Del med oss ​​ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Google Plus.