Blokker venneforespørsel fra Strangers i Facebook på iPhone [Slik gjør du det]

Det er virkelig flott å få venner på Facebook og enda større til å chatte med dem, som deres status, bilder eller kommentere innleggene deres. Imidlertid anbefales det ikke alltid å være venner med fremmede, siden det har vært mange tilfeller av piratkopiering i det siste. Det som kan begynne som et tilfeldig vennskap, kan bli en fryktelig opplevelse.

Er det noen måte å forhindre at ukjente mennesker sender venneforespørsler i Facebook på iPhone? Selvfølgelig er det. Det er ganske enkelt å stoppe fremmede som kontakter deg på Facebook. Hvis du ikke lenger ønsker å være venner med fremmede, kan du trygt blokkere dem ved å sende venneforespørsler. Slik kan du gjøre det.

Slik stopper fremmede som sender venneforespørsel i Facebook på iPhone

Trinn 1. Start Facebook- app.

Steg 2. Trykk på Mer fra nedre høyre hjørne.

Trinn 3. Bla ned og trykk på Personvernsnarveier under Innstillinger.

Trinn 4. Trykk på " Hvem kan kontakte meg ?"

Trinn 5. Trykk på “ Hvem kan sende meg venneforespørsler ?”

Trinn 6. Nå har du to alternativer -

  • Alle: For å la alle sende deg venneforespørsel (som standard er alle aktivert.)
  • Friends of Friends: For å la bare venner av venner sende deg forespørsel.

Trinn 7 Trykk på Venner av venner.

Det er det! Fra nå og frem vil ikke fremmede kunne sende deg venneforespørsel. Når som helst, hvis du vil tillate alle å sende deg venneforespørsel, kan du følge alle de ovennevnte trinnene og deretter velge Alle til slutt.

Facebook er en veldig nyttig app siden den kan skryte av mange brukervennlige funksjoner som å lage arrangementer, opprette grupper osv. Hvis du er glad i å lese innleggene til vennene dine eller noen du liker, kan du lagre Facebook-innlegg å lese senere også.