Beste iPhone 6s Plus-batteritilfeller i 2020: Slå på iPhone med mer juice

iPhone 6s Plus har et 2750mAh-batteri, men selv da går vi ofte tom for det. Mange av oss pendler alltid hit og dit, og får knapt nok tid til å lade iPhone 6s Plus til full kapasitet. I slike situasjoner fortsetter vi enten å søke etter strømkilden eller fører en strømbank.

Det er ikke mulig å passe på iPhone-batteriet vårt hele tiden, for å overvinne dette problemet med den strømhungrige enheten; vi har plukket ut noen av de beste batterikassene for iPhone 6s Plus. Batterikasse tjener to av våre formål: å ta vare på iPhonen vår fra normale riper og fall, mens du lader den når det er nødvendig. Ta en titt på listen nedenfor.

De beste batteritrekkene for iPhone 6s Plus i 2019

#1. Lonlif

Siden batterikasser er robuste og klumpete i kroppen, tror mange brukere at de ikke vil kunne bruke Touch ID på iPhonene sine, og dermed unngå å bruke ladesaker. Lonlif har knust denne myten og designet en batterikasse, som lar deg bruke Touch ID på iPhone 6s Plus.

5500 litiumpolymerbatteri gir 120% mer strøm til iPhone, og du kan glede deg over videoer, filmer, musikk og spill mens du er på farten. Den er tilgjengelig i tre livlige farger.

USP: Elegant utseende og preg

Sjekk ut på Amazon

# 2. Smtqa

Med massivt 8000mAh batteri i Smtqa-saken, får du mer enn 200% strøm til å glede deg over enheten din når du vil. I tillegg har den også en kickstand på baksiden, som ytterligere lar deg glede deg over videoer og filmer i håndfri modus.

Du kan synkronisere og lade enheten din uten å måtte fjerne saken. En av de beste funksjonene er dens evne til å støtte kablede så vel som Bluetooth-hodetelefoner. Til slutt er det ingen fargevalg tilgjengelig, bortsett fra svart.

USP: Kickstand-funksjon

Sjekk ut på Amazon

# 3. HETP

Jeg ser på HETP som et høykapasitetsbatteri (8500mAh) og en solid strømbank som skal være god nok for iPhone 6s Plus selv på en lang tur.

Det robuste batteriet juice opp phabletten din raskere og med den nødvendige sikkerheten. Så det er ingen sjanse for uhell som overoppheting og kortslutning.

Det som gir mer muskler til armeringen, er dobbeltlags foringsrør og 360 ° ripebeskyttelse. På grunn av den robuste konstruksjonen har phablet det nødvendige skjoldet mot vanlige støt. Hvis du liker mørke farger, vil du sette pris på den varme røde og de stadig skinnende fargevariantene i rosegull.

USP: Mammoth 8500mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

# 4. i-Blason

Når det gjelder å levere hurtig og sikker ladeløsning, er denne fra i-Blason et av de bedre alternativene. Den har en slank design som ser fin ut på iPhone. Til tross for at den er litt tynn, har den fått holdbarheten til å tåle mindre støt.

Vesken har et 3200mAh batteri som er godt nok til å gi over 100% ekstra strøm til smarttelefonen. I tillegg støtter den datasynkronisering og lading samtidig.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Pumier

Pumier har et todelt design for å gjøre det enklere for brukerne å installere og fjerne batterikassen. En av de mest kjente funksjonene i denne ladesaken er at brukere kan bruke kablede hodetelefoner for å høre på sanger og snakke. Når batteripakken er ladet opp igjen, kan du lade iPhone to ganger.

To stykker er magnetisk festet, og dette gir din iPhone sikkerhet. Det oppladbare litiumpolymerets 5500mAh litiumpolymer leverer 100% kundetilfredshet.

USP: To-delt design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Feob

Denne 8500mAh batterihylsen blir hentet for sin kraftige ytelse. Selv om det ikke er kompatibelt med et lynhodetelefon eller tradisjonelle 3, 5 mm hodetelefoner, går folk etter dette for det sterke batteriet, som raskt kan lade opp iPhone. Du kan alltid bruke Apples AirPods eller andre trådløse Bluetooth-hodetelefoner til lydlytting.

Denne batteripakken tilfører 200% mer batteritid på iPhone. For spillere er dette en stor glede, siden de kan spille 3D-spill i tre timer på iPhone 6s Plus. Stopp aldri og spill favorittkampene dine på iOS-enheten din.

USP: 200% batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 7. Xooparc

Hvis du vil ha et batteri med høy kapasitet, kan du se Xooparc nøye. Med det solide 8500mAh-batteriet kan den lade iPhone-en din flere ganger.

Det beskytter også smarttelefonen din mot vanlige trusler som overlading, kortslutning. Med lysindikatoren kan du raskt sjekke ut det gjenværende batteriet.

Vesken har et tynt utseende og passer tett rundt iPhone 6 Plus. Dessuten kan du velge det i tre farger som svart, rødt og rosegull.

USP: 18-måneders garanti

Sjekk ut på Amazon

# 8. Pxwaxpy

For effektivitet er Pxwaxpy en topp innsats. Det kommer med et gigantisk oppladbart 8500mAh batteri. Derfor får du rikelig med ekstra juice i pusten din for å hive ut den maktsultne iPhone.

Den smarte brikken mistenker ikke som om overlading skader enheten. På grunn av den robuste støtfangerutformingen tåler den også støt. I tillegg støttes Pxwaxpy av en begrenset garanti på ett år.

USP: Mer enn 200 ekstra batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 9. Elzle

Elzle har kommet frem til en anstendig batterikasse som lar brukere lade iPhonene sine selv om enhetene er dekket av denne saken. Denne høykvalitets batterikassen varer lenge da den er laget av Li-polymerbatterier og har CE / FCC / PSEand ROHS-sertifisering.

Slå på din iPhone med 5000mAh batterikapasitet i denne saken. Telefonen vil aldri gå tom for batteri, og du vil glede deg over ekstra timer med videotitting, surfing på nettet, snakk osv. Elzle har brukt et materiale av høy kvalitet til å produsere et holdbart batteri etui til enheten din.

USP: Industrielt kvalitetsmateriale

Sjekk ut på Amazon

# 10. Swaller

Tider hvor du vil bruke iPhone-en mye uten å bry deg om batterilevetiden, kan en batterikasse som Swaller komme godt med. 5500mAh-batteriet lover å levere 150% ekstra strøm til phabletten din. Derfor vil du spille hardcore-spillene dine eller se musikkvideoer med litt mer frihet.

Bortsett fra å tilby massevis av ekstra juice, holder det også farer som overoppheting og overstrøm. De fire LED-indikatorene lar deg enkelt spore strømstatusen.

Når vi snakker om designen, har Swaller en slank design og har et støtdempende ytre. Dessuten kommer denne høykapasitetsbatteriet i tre flotte farger.

USP: Batteri med høy kapasitet

Sjekk ut på Amazon

BONUS

HARDTOAST

Pump inn 150% mer batterilevetid til din iPhone 6s Plus med denne oppladbare Li-Polymer-ladervesken fra HARDTOAST. En sak med høy kapasitet på 4000 mAh gir deg 24 timers taletid, 63 timers musikk, 16 timers videoavspilling og 15 timers bruk av Internett.

Bruk original lynkabel, så vil du kunne lade batterikassen og iPhonen din samtidig. Dessuten kan du synkronisere iPhone med Mac eller Windows-datamaskin uten å fjerne saken.

USP: 360-graders beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Forutsatt at søket etter en batterikasse av høy kvalitet har oppnådd det ønskede resultatet. Må jeg vite navnet og egenskapene som har fått din oppmerksomhet.

Det kan være lurt å innhente disse innleggene:

  • Beste iPhone 6s Plus lommebokvesker
  • Beste iPhone 6s Plus Folio tilfeller
  • Beste iPhone 6s Plus tynne saker
  • Beste iPhone 6s Plus armbåndvesker

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste tilbehørene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar