Slik bruker du Instagram-bilder som bakgrunn på iPhone eller iPad

Instagram har blitt kjent som en fantastisk app for deling av bilder og videoer den siste tiden. Brukere kan ikke bare fange favorittbildene sine, men også redigere dem i appen og dele kreativiteten til vennene sine eller publikum. Med alle liker og takknemlighet om bildene sine overvelde brukere med moro.

Hva med å sette favoritt Instagram-bildene dine som bakgrunn på iPhone? Ville det ikke være fint å ha et nydelig bilde som bakgrunnsbilde til Hjem-skjerm eller låseskjerm eller begge deler? Selvfølgelig ville det være det.

Det kan være så mange vakre bilder å bruke som bakgrunnsbilder, men ingenting kan slå gleden ved å stille et av de bedårende bildene dine til enheten din. Gå over hoppet for å vite hvordan du kan gjøre det.


RELATERT: Hvordan sette Instagram-bilder til private på iPhone


Slik bruker du Instagram-bilder som bakgrunn på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start Innstillinger- appen.

Steg 2. Bla ned og trykk på Bakgrunn.

Trinn 3. Trykk på Velg et nytt bakgrunn.

Trinn 4. Du vil ha tilgang til mange fotomapper som for eksempel Kamerarull, Min Fotostream. Bla ned og trykk på Instagram- mappen.

Trinn 5. Velg bildet som du vil angi som bakgrunn, og trykk på det.

Trinn 6. Trykk på Sett fra nedre høyre hjørne.

Trinn 7 Nå har du tre alternativer.

  • Sett låseskjerm
  • Still inn startskjermen
  • Sett begge

Du kan trykke på et av de tre alternativene etter behov. Når du har angitt bildet som bakgrunn, avslutter du Innstillinger. Det er gjort!

Når som helst, hvis du vil endre bakgrunnsbilde med et annet Instagram-bilde, kan du følge disse trinnene og angi det attraktive bildet ditt som bakgrunn for låseskjerm eller hjemmeskjerm eller begge deler.

Kjenner du noen annen måte å bruke Instagram-bilder på som bakgrunn på iPhone? Hvis ja, gi oss beskjed i kommentaren.